РоссияСергей Зуев: «Новый сезон получится интереснее предыдущего»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 5. LIVE!Первая лига Володимир Гриник: «На безлюдний острів взяв би Ярослава Писька – ловив би мені рибу і співав»Чемпионат мираЗапасной вратарь сборной Казахстана на ЧМ в Литве получил полмиллиона призовыхПервая лига Негель, Бакум, Чеберяк, Семенченко, Салтанов і Морено – гравці «SkyUp»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Схід»КазахстанСтал известен календарь чемпионата Казахстана сезона-2021/22Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 7 тур. LIVE!Первая лига Перша ліга 2021/22. «Любарт» (Луцьк) – «КІВС Енергія-2» (Львів). АнонсПервая лига Андрій Федюк: «Ми не стоїмо на місці, нам вдалось домовитись про співпрацю з Віталієм Багряком»ИталияИталия-2021/22. Тур 1-2. С места в карьерСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Матчі з Португалією були дуже інформативними»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 7: анонсФутзал в миреУзбекистан-2021/22. Тур 1. «Локомотив» идет без потерьКазахстанИгита: «Я еще не наигрался!»Сборная УкраиныЖіноча збірна України зазнала поразки від Португалії у повторній контрольній зустрічіСборная УкраиныАнна Шульга: «Потрібно продемонструвати характер й не боятися суперника»Первая лига Перша ліга 2021/2022. Представлення учасників зони «Захід»Экстра-лигаРоман Гураль та Максим Цар – гравці КІВС «Енергії-2»КазахстанКубок Казахстана-2021: определились полуфиналисты

Суперкубок України (U-11). Представлення учасників

Знайомство з наймолодшою віковою категорією, яка буде на змаганнях у Львові – U-11.
 


У Львові з 28 по 30 вересня проходитимуть матчі за Суперкубок України з футзалу в трьох вікових категоріях: U-11, U-13 та U-15. Зазначимо, що змагання за Суперкубок України проходитимуть у форматі міні-турнірів, у яких гратимуть чотири найкращі команди за підсумками сезону 2020/2021 р. р. – це призери чемпіонату України у Вищій лізі, а також володар (або фіналіст) Кубку України. 

«Іллічівець» (Чорноморськ) 
 

Срібний призер чемпіонату України (U-11) серед команд Вищої ліги та володар Кубку України (U-11) сезону 2020/2021 р. р.

Минулий сезон. На минулий сезон команда з Одеської області покладала великі надії, адже планувала зробити золотий дубль. І, вочевидь, це була одна з причин об’єднання з одеським «Локомотивом». Проте, свою задачу на сезон ця команда з Одещини виконала наполовину. Вона здобула у рідних стінах Кубок України (U-11), а у чемпіонаті України (U-11) так і не змогла наздогнати київську ДЮСШ-25, фінішувавши у підсумку другою. З одного боку – «Іллічівець-Локомотив» (саме так називалась ця команда у минулому сезоні) був у призах. А з іншого боку – навряд чи Олександр Каплун та Ігор Чурсін можуть бути задоволені тим, що у Кубок України були покладені срібні медалі чемпіонату замість золотих.

На кого варто звернути увагу? Знову ж таки – говоримо про головних дійових осіб цієї команди, згадуючи той факт, що у минулому сезоні команда була об’єднаною і називалась «Іллічівець-Локомотив». Якщо у Львові гратиме саме «Іллічівець-Локомотив», то там на перших ролях будуть саме «залізничники»: Олександр Бурлака, Станіслав Сафонов та Ілля Романюк. Якщо ж «Іллічівець» приїде суто своїм складом, то весь тягар відповідальності, скоріше за все, ляже на Микиту Вовка, Кирила Хохлова та Деметре Деканадзе. Хоча було би цікаво також на Валерія Колесника та Микиту Треніна, які, вочевидь, у новому сезоні разом зі згаданим вище Хохловим мають стати лідерами «Іллічівця» (U-11), адже на новий сезон команда з Чорноморська йде окремим від одеського «Локомотива» шляхом.   

Прогноз на Суперкубок України (U-11). Ми звикли до того, що «Іллічівець» є фаворитом на будь-яких футзальних змаганнях, у яких бере участь (щоправда, не завжди це звання вдається підтвердити на практиці, що підтвердив минулий сезон у чемпіонаті України (U-15) у Вищій лізі. – А. Т.). Проте, зараз буде цікаво подивитись на те, яким складом приїде ця команда з Чорноморська. Нагадаємо, що у минулому сезоні «Іллічівець» на весь сезон об’єднувався з одеським «Локомотивом». І далеко не завжди результат матчу залежав від вдалих дій підопічних Олександра Каплуна, оскільки 75 % результату робили «одеські звірі» Ігоря Чурсіна. Якщо «Іллічівець» приїде до Львова минулорічним складом (тобто, об’єднавшись з «Локомотивом»), то можна буде говорити про можливу перемогу в Суперкубку України (U-11). Якщо ж до Львова приїде команда, максимально наближена до тієї, яка гратиме у новому сезоні, то є такий варіант, що головний трофей змагань може і не поїхати до Одеської області. Тому, тут від прогнозів ми утримаємось. Поки що 50/50. 

КДЮСШ «Барса» (Шостка) 
 

Бронзовий призер чемпіонату України (U-11) серед команд Вищої ліги.

Минулий сезон. Сезон 2020/2021 р. р. шосткінській команді цілком справедливо можна занести до активу. По-перше – 11-річні шосткінці фінішували третіми у чемпіонаті України (U-11) серед команд Вищої ліги. Хоча цілком реально могли зазіхнути на більш високе місце, проте їм трохи не вистачило енергії на кінцівку чемпіонату. По-друге – це найкращий результат серед усіх команд КДЮСШ «Барса», які брали участь у минулому сезоні. Тому, на цю команду в Шостці насправді покладають дуже великі надії. Більше того – буде цікаво подивитись на шосткінську команду і у новому сезоні.

На кого варто звернути увагу? Недарма цей склад «Барси» називають найбільш талановитим та найперспективнішим не тільки в усьому клубі, а й в усьому шосткінському футзалі. Більше того – є думка, що такої талановитої команди у Шостці не було за часів юнацької команди «Імпульса» (пам’ятаєте таку команду?), яку очолював Владислав Петренко. А тут є одразу кілька гравців, на яких варто звернути увагу. Це і Тимофій Тригуб (один з кращих бомбардирів чемпіонату України (U-15) минулого сезону), і Ігор Кирута, якого цілком справедливо можна назвати справжнім лідером команди, і Дмитро Ждамиров, який завжди націлений на перехоплення (подивіться, як зараз у PARIMATCH Екстра-лізі грає рівнянин Дмитро Скібчик – десь за манерою гри Ждамиров його нагадує, але у шосткінська гравця немає такого широкого кроку. – А. Т.). Так що, тут дійсно є, на кого подивитись.  

Прогноз на Суперкубок України (U-11). За «срібло» «Барса» однозначно побореться. Хоча якщо піде гра у лідерів команди, то вона може зазіхнути і на перемогу на турнірі. Але наразі задача-мінімум для шосткінців (враховуючи потенціал цього складу «Барси», а він насправді високий та не розкритий до кінця. – А. Т.) – це срібні медалі, які ми цій команді і прогнозуємо.

«Явір-Олімп» (Сміла) 
 

Фіналіст Кубку України (U-11) сезону 2020/2021 р. р. У фінальному матчі команда, яку очолює Віталій Прудніков, програла «Іллічівцю», який у розіграші Кубку України грав у об’єднанні з одеським «Локомотивом». У Суперкубку України (U-11) гратиме у якості фіналіста Кубку України (U-11) сезону 2020/2021 р. р.

Минулий сезон. На жаль, «Явір-Олімп» не брав участь у чемпіонаті України (U-11) серед команд Вищої ліги. Хоча, якщо сказати відверто, зайва хороша команда там би не завадила. Натомість, смілянська команда брала участь у чемпіонаті України (U-11) серед команд Першої ліги, де у фіналі поступилась «Олімпії-Дніпро». І, як ми вже зазначили вище, у рамках Кубку України (U-11) розіграш якого проходив у Чорноморську, представники Черкащини теж дійшли до фіналу, де поступились господарям змагань.

На кого варто звернути увагу? Безумовний лідер команди – це Дмитро Вольвач. Сподіваємось, що він вже залікував травму, яку отримав наприкінці сезону, і у Львові ми побачимо його в усій красі. Також не будемо забувати про Артема Бичкова, який зазвичай виконує великий обсяг чорнової роботи, і саме він зазвичай допомагає Вольвачу робити гру за відсутності Богдана Крижнього, який відтепер прокладає собі шлях у футболі.

Прогноз на Суперкубок України (U-11). Чудово знаючи про те, що «Явір-Олімп» завжди ставить перед собою максимальні цілі, можна впевнено стверджувати, що у Львові ми побачимо по-справжньому мотивований «Явір-Олімп», у якого, до речі, свої рахунки з «Іллічівцем». І є таке передчуття, що «Явір-Олімп» цього разу цілком реально може посісти більш високу позицію, ніж «Іллічівець», і більше того – навіть виграти турнір.

«Оріон» (Новоборівська ОТГ) 
 

У матчах за Суперкубок України (U-11) «Оріон» отримав право зіграти через те, що не поїде до Львова чинний чемпіон України в цій віковій категорії, київська ДЮСШ-25, та «Гопри» з Голої Пристані – ця команда, на жаль, розформована.

Минулий сезон. У минулому сезоні команда з Житомирської області посіла підсумкове п’яте місце, що вже можна вважати для цього колективу хорошим результатом. Тим більше, варто враховувати, що «Оріон» залишив за своєю спиною івано-франківську Академію НФК «Ураган» та одеські «Флагман» та «Чорне море» – явно не найгірші команди, якщо говорити не про чемпіонат України (U-11), а загалом про нинішній український дитячо-юнацький футзал. До того ж, «оріонівці» по ходу сезону навіть вигравали у юних «драконів», і це теж багато чого варте.  

На кого варто звернути увагу? У цій команді, яка не є топовою на дитячо-юнацькому рівні, все-таки є, на кого звернути увагу. Зокрема, це Владислав Недзельський, який хоча і не завжди виходить у стартовій четвірці, та все-таки може пожвавити гру своєї команди по ходу гри. Також бійцівськими якостями відзначається Давид Швець. А лідерами цієї команди можна назвати Єгора Крученюка та Івана Комарчука.  

Прогноз на Суперкубок України (U-11). Враховуючи те, що «Оріон» навряд чи повноцінно готувався саме до матчів за Суперкубок України, то це може датися взнаки. Але немає сумнівів у тому, що «Оріон» у кожному матчі буде боротися та намагатися зробити сюрприз. Проте, навряд чи ця «темна конячка» зможе замахнутися на Суперкубок України (U-11)

Розклад матчів Суперкубку України (U-11)

28 вересня

15.00. «Явір-Олімп» (Сміла) – КДЮСШ «Барса» (Шостка)
19.00. «Іллічівець» (Чорноморськ) – «Оріон» (Новоборівська ОТГ)

29 вересня
14.00. КДЮСШ «Барса» (Шостка) – «Іллічівець» (Чорноморськ)
15.00. «Оріон» (Новоборівська ОТГ) – «Явір-Олімп» (Сміла)

30 вересня
08.00. «Іллічівець» (Чорноморськ) – «Явір-Олімп» (Сміла)
09.00. КДЮСШ «Барса» (Шостка) – «Оріон» (Новоборівська ОТГ)

Джерело - Артем ТЕРЕНТЬЄВ, «5х5» 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.