ЖитомирскаяЖитомир. Третій тур Вищої ліги. Онлайн центральних матчівЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8: рубка в Киеве и Львове, неожиданность в Херсоне и сенсация в Одессе (обновляется)Экстра-лигаМФК «Продэксим» приветствует нового игрокаЖенский футзал Отбор ЮОИ-2018: у юношей ничья с Венгрией, у девушек – с АзербайджаномЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8. LIVE!КиевКиев. Высшая лига. 3-й тур. LIVE!ВетераныМастер-класс от ветеранов "Черного моря"Кубок УкраиныКубок України. “Галицька Здоба” тріумфує в Івано-ФранківськуФутзал в миреГрозная «Дева»Ивано-Франковск11 листопада стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футзалуСборная УкраиныУкраина в отборе ЮОИ-2018: юноши уступили Португалии, девушки – ИталииИспания"Мовистар Интер": лучшие голы октября-2017Ветераны“Енергія-Тайм” — переможець турніру серед ветеранів “Кубок ректора СНУ” у Луцьку (ВІДЕО)ХарьковПередача Харьковский футзал от 02.11.17ХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ХмельницкийПреміум-ліга: прев’ю 2-ого туру у дивізіоні 1ЗапорожьеЗапорожье. Премьер-лига. Анонс матчей 3-го тура.Экстра-лигаЭкстра-лига. Дела судейские. Эпизод третий: о моде, погоде, чудесах и неприкасаемыхЭкстра-лигаАнонс 8-го тура: без «Оранжевой машины»Кубок Украины19.00. Кубок України. Попередній етап. "Віза-Вторма"(Івано-Франківськ) - "Галицька Здоба"(Львів). LIVE!

Экстра-лига-2017/18. Тур 7: хет-трик Хамдамова, перестрелка в Покровском, ничья чемпиона и выездная победа «Кардинала-Ривне»


28 октября  

«Ураган» (Ивано-Франковск) «Продэксим» (Херсон)   2:2 (0:1)
Голы: Микитюк (24), Корсун (38)
– Скорый (8), Киселев (38)
 
 
Післяматчеві коментарі тренерів обох команд

Ігор МОСКВИЧОВ, головний тренер "Продексіму":
 Скажу, що рахунок повністю відповідає грі - непогані моменти мав і "Продексім", і "Ураган", і, в принципі, гольових нагод була десь однакова кількість. Ми побудували гру від оборони, грали "другим номером", віддавши ініціативу супернику. Тактика виправдала себе, до останнього ми вели у рахунку, але гра з п’ятим показала, що десь ми недопрацювали, тому і пропустили гол. Загалом, гра хороша, напруга була до кінця матчу, а це те, що найбільше подобається вболівальникам.

 Важко було знайти підхід до "Урагану"?
– В Івано-Франківську завжди грати важко, хороша атмосфера вболівальників, можна сказати, що "Ураган" - більше "домашня" команда, яка добре показує себе на рідному майданчику. Звичайно, в плані гри було нелегко, але ми побудували таку тактику, яка повинна була принести результат. В цілому, "ключі" до воріт "Урагану" ми знаходили - були хороші гострі контратаки, добре зіграв голкіпер, тому велика заслуга воротаря, що нам забили лише два м’ячі.  

 Все-таки ворота "захищав" не екс-"ураганівець" Кирило Ципун…
– Кирило травмувався на тренуванні, тому вирішили поберегти його здоров’я, для футболіста - це головне. Для Юрія Савенка це вийшов перший бій - він відстояв весь матч, і його грою я задоволений.

Максим ПАВЛЕНКО, головний тренер "Урагану":
 Враження позитивні, для нас ця нічия, мабуть, на рівні з перемогою. Нарешті сьогодні команда продемонструвала самовіддачу, яка потрібна для того, щоб вигравати і здобувати очки. Незважаючи на помилки, на те, що програвали, все-таки зуміли у вирішальний момент за рахунок характеру, бажання, зрівняти рахунок. Шкода, що не реалізували численні створені моменти - і при стандартних положеннях, і при контратаках. Особливо в першому таймі було немало нагод, тому продовжуємо працювати над реалізацією, цього нам ще бракує.

 Що не вдалося?
– Під час матчу підлаштовувалися під тактику суперника, який зустрічав нас на своїй половині, тому позиційна атака має бути ще більш досконалою, щоб проходити такий "насичений" захист. "Продексім" - досвідчена команда, вони використали майже всі свої створені гольові моменти.

– Настільки важко було перебудовувати гру у зв’язку з фолами?
– Попереджали, що у нас п’ять фолів, і не можна фолити, але це запал гри, це молоді гравці. На жаль, нам ще не вистачило тої міцності, стійкості, щоб тримати агресивну гру, але не доводити до порушення. Тим не менше, ми продовжували пресингувати, тому що хотіли зрівняти рахунок, хотіли здобути звитягу. Сподіваюся, що все попереду - з такою самовіддачею, налаштуванням, перемоги обов’язково прийдуть.

– В ігровому епізоді з п’ятим польовим ми нарешті побачили Петра Шотурму на полі, вже можна говорити про його одужання?
На сьогоднішній день він ще не готовий у функціональному плані, але його досвід, його вміння, бачення майданчика у вирішальний момент таки зіграли ключову роль. Шотурма вийшов і зробив потрібні дії. Маю надію, з наступного тижня ми зможемо вже розраховувати на нього у повному обсязі.

«Сокил» (Хмельницкий) «Энергия» (Львов)   5:2 (2:0)
Голы: Хамдамов (2,17,40), Педяш (21), Мартынюк (34) – Танский (22), Кузь (37)





«Титан» (Покровское) «ХИТ» (Киев)   4:4 (1:0)
Голы: Шеховцов (6), Боргун (25), Еремин (34), Лемиш (36) – Журба (21,26), Школьный (27), Медвидь (39)
 

«Эпицентр К Авангард» (Одесса) «Кардинал-Ровно» (Ровно)   1:3 (1:2)
Голы: Остапчук (16) – Фаренюк (14), Басич (19), Мануйленко (29)

 



29 октября

«ИнБев/НПУ» (Житомир/Киев) «Юни-Ламан» (Одесса)   6:4(3:1)
Голы: Мороховец (7), Дзюба (11), Шевченко (14), Карбула (29,34), Сухов (40) – Горпинич (18), Цыня (21,31), Фещенко (33) 

 
Після матчу тренери команд поділилися враженнями від гри.
 
Валерій Директоренко, тренер ІнБев/НПУ (Житомир/Київ):
 
- Всі хвилювалися, розуміли, що нам потрібна ця перемога як повітря. В принципі, хлопці виконали тренерську установку. Але, знову у нас другий тайм, знову нерви, знову ми розслабляємося. Було видно, що ми за чотири хвилини до кінця першого тайму стали. Цей момент показує, що команді потрібно ще багато працювати.
По грі суперника - казав ще перед матчем, що Юні-Ламан - непростий суперник. Гра показала, що команда добавила. Тому, однозначно, було важко. І через це вся команда стояла на ногах останні хвилини і секунди матчу. Але, мабуть, так склалося, що ми перемогу хотіли більше. В другому таймі ми змогли таки переломити хід зустрічі і отримати довгоочікувані три очки, які нам дуже необхідні. 
На жаль, залишилася проблема другого тайму, знову нас "лихоманить". Перші тайми видаємо дуже хороші, в другому не можемо справитися з емоціями, розслабляємося і не можемо вийти з цього стану. Сьогодні спробували, але, знову ж, початок гри, пропущений гол, потім другий. Виходити з перевагою в рахунку на другий тайм ми поки не вміємо. Будемо працювати.
 
Максим Коптєв, тренер Юні-Ламан (Одеса):
 
- В першу чергу хотілося б подякувати супернику за непоганий, в принципі, футзал. Привітати їх з перемогою. Хоча я вважаю, що ми сьогодні не заслужили поразку. Хоча початок першого тайму ми провалили. На початку ми зустрічали суперника від центру. Це зіграло з нами "злий жарт". Але потім ми почали "підніматися", вирівняли гру. Я вважаю, що в другому таймі ми повністю домінували. Звісно, важко грати п'ятером проти семи. Тому хочу сказати велике спасибі хлопцям моєї команди - закінчували гру, я навіть не знав кого випускати. У нас залишалися "живих" на полі і за полем - 5-6 чоловік. Двох гравців забрала швидка і я навіть не знаю поки, що з ними. Тому хлопцям лише спасибі, що боролися. Я думаю, перемоги до нас ще прийдуть. 
Нагадаймо, що наступний матч ІнБев/НПУ зіграє на виїзді проти львівської "Енергії" в суботу, 4 листопада.

Спортивний Житомир


Фото Владимир Гордынский
 
  Команда І В Н П З-П P О
1 Сокіл (Хмельницький) 7 5 2 0 35-12 23 17
2 ХІТ (Київ) 7 4 3 0 23-14 9 15
3 Продексім (Херсон) 7 4 3 0 20-11 9 15
4 Титан (Покровське) 7 4 2 1 20-15 5 14
5 Кардинал-Рівне 7 3 1 3 17-14 3 10
6 Енергія Львів Енергія (Львів) 7 3 1 3 17-15 2 10
7 ІнБев/НПУ 7 2 1 4 17-26 -9 7
8 Ураган (Ів.-Франківськ) 7 1 2 4 18-24 -6 5
9 Юні-Ламан (Одеса) 7 1 1 5 16-32 -16 4
10 Епіцентр К-Авангард (Одеса) 7 0 0 7 9-29 -20 0
 
 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.