Ивано-ФранковскаяШкільний турнір. 1-й день: перші поєдинки, перші розгромні перемогиВинницкая"Моноліт" - володар Першого відкритого "Кубка Козятина"!ЛьвовЛьвів. Гранд ліга і Друга ліга. Огляди 12-13 листопадаДнепровскаяДнепр. Дивизион А. Обзоры и лучшие голы 4-го тураЛьвовскаяГранд Ліга Львова. Імперія 6:2 Нові іменаХмельницкийХмельницький: «Феміда-Старлайф» стає одноосібним лідером змагань у дивізіоні 1Харьков8-й тур Осеннего Кубка СК «ВИРТА»: с финалистами всё ясно? (обновляется, + видео)УкраинаЕкстра-ліга. Підсумки 8 туру (+ВІДЕО)КиевЯрослав Аксьонов: «Матч з Локомотивом в Кубку України я не забуду ніколи»ЖитомирЖитомир: лідери йдуть без втратОдессаОдесса. Высшая лига: мастер-класс от ветеранов...АматорыЖелтые Воды: чемпионат в разгаре (+видео)ОдесскаяИзмаил. 2-й тур. "Дунай" (И) - "Вайсал" 8:2. ОбзорГребенкаГребінка стартувала!КиевКиев. Высшая лига. 3-й тур. ОбзорыЖитомирСолодка перемога: житомирські футболісти привезли кубок із дитячого турніруПервая лига Первая лига. «Эпицентр К Авангард» - «Рятувальник» 7:0. «Гол в раздевалку»...СумскаяНа майданчику - четверта владаДнепровскаяДнепр. Дивизион Б. Обзоры и лучшие голы 4-го тураОстальной мирБеларусь. 11-й тур. Обзоры (обновляется)

Гранд ліга Львова. “Імперія” – “Нові імена”. Анонс

 


Вже найближчої неділі продовжаться змагання в об’єднаній лізі Львівської області з футзалу.
Зокрема, на команду «Нові імена» очікує непростий виїзд у місто Червоноград до місцевого клубу – «Імперія».
Чого слід очікувати від цього матчу, останні новини зі стану нашої команди багато іншого читайте далі. 
Отже, розпочну свою розповідь з того, коли скажу, що грати ми будемо у СК «Шахтар», що знаходиться на вулиці Героїв Майдану, й розпочнеться матч о 11 годині 30 хвилин.

Суперник в нас дуже серйозний – фактично один із претендентів на золото цьогорічної першості.
З початку змагань вони зіграли одну гру.
Минулої суботи «Імперія» зустрічалася у палаці спорту «Галичина» з клубом «Меркурій» і «червоноградці» перемогли з рахунком 3-1.
Не сказав би що по грі була аж така вже перевага клубу «Імперія», але клас команди таки дався взнаки.
Наш майбутній суперник напередодні сезону істотно підсилився. Ряди клубу поповнили такі люди як: Шафранський, Хлюбко, Пунда.. плюс до них ще треба додати нестаріючих Лабу, Райшу, Кузика, Данилюка…

Та й зал в Червонограді специфічний. Грати там важко, плюс підтримка глядачів там ще та. Львову над цим ще треба працювати.
Якщо у місті Лева на матчі об’єднаної ліги ходить мізер, то там зал буде забитим вщент.
Тепер кілька слів про нашу команду. «Нові імена» після прем’єрної перемоги над клубом «Максимус» (6-2. – авт.) перебувають в хорошому настрої. Радує те, що всі гравці – здорові, травм нема ні в кого.
Розумію, що на виїзді буде грати не просто, але від того і є ліга найсильніших щоб пробувати щось протиставити супернику. «Імперія» - фаворит, а ми будемо намагатися зіграти у свою гру.

До речі, хто не знає, ще колись давним-давно «Нові імена» вже грали на виїзді з «Імперією» й маючи у своєму активі мізерну кількість людей, зуміли перемогти.
Окрім футзального поєдинку Ігор Воробус ще й спробує щось цікаве розповісти й про сам Червоноград. Якщо все вийде, то вже у понеділок очікуйте на цікаві репортажі.
А по завершенні гри у групах команди в соціальних мережах очікуйте на оперативний результат, а також протокольні дані.

Щодо інших матчів в об’єднаній лізі, то все в ту ж неділю, в залі «СКА», починаючи від 18 години між собою зустрічатимуться:

Меркурій – Фуджікура
Галицька Здоба - Максимус
Галіо-Статус – ЛЮ-Верест
Спільнота – Бастіон.

 


 

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.