УкраинаВладислав Лисенко: «Як людина себе почуває - такий її вік»ЛьвовскаяЛьвів. Кращі моменти футзалуЗапорожьеЗапорожье. 2-й тур. Премьер-лига и высшая лига. Обзоры матчейЭкстра-лигаФедір Пилипів: «В чемпіонському сезоні «Ураган» тренував Біро Жаде»ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 3-й тур. "Черное море" - "Blasco Nostalgia" 7:4. ГолыДнепр. 4-й тур. В каждой лиге своя интрига!УкраинаИтоги недели: старт, старт, старт...ТернопольскаяУ Тернопільській футзальній лізі — рекордна кількість учасниківВинницкаяДмитро Руденко: попереду нас чекає цікавий і насичений сезонСумыАматорський футзальний сезон стартував в СумахКиевКиев. 3-й тур. Когда атака сильнее обороныИвано-ФранковскаяІвано-Франківськ: дебютант перемагає на стартіКраматорскКраматорск: в турнире открытия сезона побеждает "Коксохим"!ЗапорожскаяЗапорожье. 2-й тур. Крупные победы фаворитовОдессаОдесса. Премьер-лига. 3-й тур. Под знакомом разгромов и автоголовПервая лига Первая лига. «Эпицентр К Авангард» - «Рятувальник» 7:0. «Гол в раздевалку»...ЛьвовЛьвів. Гранд ліга і Друга ліга. Огляди 12-13 листопадаИвано-ФранковскаяШкільний турнір. 1-й день: перші поєдинки, перші розгромні перемогиВинницкая"Моноліт" - володар Першого відкритого "Кубка Козятина"!ЖитомирЖитомир: лідери йдуть без втрат

Житомир: лідери йдуть без втрат

Четвертий тур Вищої та першої ліг чемпіонату м. Житомира з футзалу


У першому матчі ігрового дня неймовірний камбек вдався “Коростеню”: у матчі з “Грантех-Галантом” впродовж 38 заключних секунд матчу коростенці зуміли не лише відігратися, а й вийти вперед. Однак, перемогу гостям з Коростеня втримати так і не вдалося – нічия 2:2.  “Енергія” знову програла, цього разу кривдниками “енергетиків” став “ІнБев-Полісся” – розгромна перемога підопічних Соколовського 6:1. “Візаж” у четвертому турі також святкував перемогу, а тому у Вищій лізі збереглося двовладдя. Переможної ходи не збавляє і “Атлет-Житомир”, який у звітному турі розібрався з “Медиком” й замикає лідируючу трійку.
 

 

«Коростень» – «Грантех-Галант» 2:2 (0:1)

Голи: Джус 40; Черепанський 40; – Кульбака 20; Мазуренко 40;

Гравці «Грантех-Галанту» зі стартових хвилин матчу запропонували супернику високий пресинг, внаслідок чого моментів у коростенців практично не було. Хіба що Гаєвський одного разу вирвався на оперативний простір, але його удар пройшов повз ворота. Житомиряни за цей час в атаці створили більше, та попри це рахунок залишався незмінним. Лише наприкінці тайму номінальним гостям вдалося довести одну зі своїх атак до логічного завершення: партнери вивели Кульбаку на ворота суперника і Олександр використав свій момент.

У дебюті другого тайму рахунок міг подвоювати капітан житомирян Шмайхель, та Микола не реалізував свій вихід віч-на-віч. Подібним марнотратством відзначились і коростенці: Джус і Черепанський протягом однієї атаки по черзі опинялися на ударній позиції, але відзначитись у воротах житомирян ні Сергію, ні Ігорю не вдалося. Згодом Джус знову опинився на вістрі атаки, цього разу з ударом Сергія впорався воротар «Грантех-Галанту» Крайнов. Свої моменти мали і житомиряни. Найкращий шанс змарнував Слинько, який не зумів реалізувати свій вихід віч-на-віч. Заключну хвилину гри коростенці пішли грати з п’ятим польовим  і у підсумку зуміли не лише врятували нічию, а й вийшли вперед, голами відзначились лідери «Коростеня» Джус і Черепанський. І якби не прикра помилка воротаря господарів за 3 секунди до сирени, «Коростень» цілком міг розраховувати на перемогу. А відтак Мазуренко поставив крапку у звітному матчі – нічия 2:2.


ФК «ІнБев-Полісся» – «Енергія» 6:1 (2:0)

Голи: Яблонько 11, 29; Федорченко 14; Леонов 40; Іванов 40, ++40; – Слюсар 38;
 

У першій же атаці «енергетики» мало не відкрили рахунок у матчі: Тарасюк опинився на ударній позиції, але воротаря суперника Євтушка переграти не зумів. Гравці «ІнБев-Полісся» відповіли пострілом Мосійчука, з яким впорався голкіпер «Енергії» Гутник. А от наступний свій момент біля воріт «Енергії» підопічні Соколовського реалізували, гол на рахунку Яблонька. Ще за три хвилини господарям вдалося розвинути свій успіх, цього разу свій момент реалізував Федорченко.

У другому таймі «енергетики» спробували переломити хід матчу, але гравці «ІнБев-Полісся» в атаці супернику практично нічого не дозволяли. До всього підопічні Подраного пропустили ще й третій гол, автором якого став Яблонько, а якби не спритність Яцковця на лінії власних воріт, Левченкоцілком міг доводити рахунок до 4:0. Забити такий бажаний гол гостям вдалося наприкінці гри, його автором став Слюсар. Пропущений гол лише більше роздратував футзалістів «ІнБев-Полісся», які до завершення гри встигли ще тричі розписатися у воротах суперника: дубль на рахунку Іванова, дебютним голом за нову команду відзначився Леонов.
 


 

«Медик» – ФК «Атлет-Житомир» 1:5 (1:3)

Голи: Дем’янчук 16; – Куделькін 1; Аксьонов 5; Словінський 14; Коваль 33; Алєксєєв 38; Тищенко – -39;
 


СК «Візаж» – ФзК «Форца» 2:1 (1:0)

Голи: Чупринський 20; Гвоздь 28; – Дзюба ++36;

Хоча перший тайм і видався небагатим на гольові моменти, вболівальникам нудьгувати не довелося, адже впродовж майже всього ігрового часу команди демонстрували пристойні швидкості. Однак, час матчу спливав, а на табло світилися нулі. Порадувати вболівальників команди змогли лише під завісу тайму, обмінявшись нереалізованими моментами. Спочатку граючий тренер «Форци» Дзінгілевський не влучив у порожній кут воріт «Візажу», на що господарі відповіли схожим промахом Тернового. Наступний же свій момент підопічні Лясковського реалізували – Чупринський «замкнув» дальню стійку й відкрив рахунок у матчі.

За схожим сценарієм гра проходила і у другому таймі. Щоправда на 28-й хвилині ситуація для «Форци» погіршилась: Гвоздь першим встигнув на добивання й подвоїв перевагу «Візажу». Втрачати «Форці» було нічого, а тому заключних п’ять хвилини матчу гості пішли грати з п’ятим польовим. І хоча Савчину вдалося реалізувати дабл-пенальті й звести відставання до мінімуму, гравці «Візажу» все ж втримали перемогу.


Неймовірні за накалом матчі відбулися у першій лізі. Все почалося з матчу “ІнБев-Полісся-2” – “Квара”, у якому гольова перестрілка завершилась на користь “Квари”, а продовжили “Штурм” з “Батьківщиною Молодою” – перемога останніх 4:3. Також перемогу у звітному турі святкував “ГазМяс”, який завдяки перемозі над “Водоліями” обійшов їх у турнірній таблиці. А апогеєм ігрового дня стала дуель “Персея” з “Кіфою”. Команди по черзі обмінювалися голами, а коли здавалося, що “Персей” втримає переможний рахунок гравці “Кіфи” знайшли в собі сили відігратися й вирвали нічию.
 

ФК «ІнБев-Полісся-2» – «Квара» 4:5 (2:2)

Голи: Бенедицький 2; Кожанов 14; Березовський 25; Горносталь 36; – Приймак 9, 13, 25; Нікітенко 24; Градовський 40;

У першому таймі команди продемонстрували чи не 100-відсоткову реалізацію. Спочатку Бенедицький зумів продавити захисника й відкрив рахунок у матчі, а згодом Приймак головою підправив пас партнера і зрівняв рахунок. Команди не зупинилися на досягнутому і невдовзі Приймак вивів «Квару» вперед, а у відповідь гравці «ІнБев-Полісся-2» Березовський і Кожанов вийшли на ворота «Квари» – 2:2.

На початку другого тайму команди видали справжній фестиваль голів. Впродовж двох хвилин суперники по черзі обмінювалися голами, після чого на табло світився рахунок 4:3 на користь «Квари». Після цього гравці «ІнБев-Полісся-2» активізувався і воротарю гостів Іванову довелося докласти чималих зусиль, аби втримати перевагу своєї команди. А коли і Костянтин був безсилий, господарів підводила  реалізація. Свого гравці «ІнБев-Полісся-2» досягли під завісу гри: Горносталь не без помилки воротаря суперника зрівняв рахунок. А коли ж здавалося, що матч закінчиться мировою, Градовський за 30 секунд до сирени втік «на побачення» з воротарем «ІнБев-Полісся-2» Паламарчуком і відправив у ворота суперника четвертий гол, який у підсумку і став переможним – вольова перемога «Квари» 5:4.

«ГазМяс» – «Водолії» 5:1 (2:0)

Голи: Михайленко 1, 27; Харчук 12; Вакула 24; Продащук 39; – Тарасюк 31;

Попередження: Циба – Чернишук

Традицію швидких голів у першій лізі підтримав і «ГазМяс». Уже на першій хвилині гри Михайленко знайшов шпарину між стійкою і воротарем суперника і відкрив рахунок у матчі. А будь влучнішим його одноклубник Селюченко, господарі могли розраховувати на перевагу у два м’ячі. Що не вдалося Селюченку, вдалося Харчуку – 2:0. «Водолії» все ніяк не могли зібратися з думками, а господарі тим часом продовжували обстрілювати ворота суперника. Романюк, Михайленко, Селюченко, Харчук – кожен із них мав свій шанс, але як виявилося свої голи господарі приберегли на другий тайм.

Уже у другій 20-хвилинці Вакула і Харчук по черзі засмутили воротаря «Водоліїв» 
Вознюка, довівши рахунок до 4:0. Всередині тайму «Водолії» нарешті забили – це Тарасюк з пасу Безверхого відквитав один м’яч. А от на більше гості не спромоглися, хоча і моментів біля чужих воріт мали вдосталь. Натомість гравці «ГазМясу» до реалізації підійшли більш відповідально, що стало результатом ще одного голу Продащука – 5:1.

 

ФзК «Штурм» – «Батьківщина Молода» 3:4 (1:1)

Голи: Штоюнда 5; Пивовар аг 22, аг 31; Данюк 28; Шимановський 39; – Охріменко 4; Пугаков 25;

Попередження: Герман – немає
 

До п’ятої хвилини матчу команди встигли обмінятися голами: Охріменко відкрив рахунок у матчі, на що «Штурм» відповів голом Штоюнди. Гравці «Батьківщини Молодої» не збавляли обертів, а тому воротарю «Штурму» Говорадлу раз па раз доводилося рятувати свою команду. Після серії сейвів Андрія, його партнери по команді мали свій момент біля чужих воріт: Данюк  втік у контр-атаку, але його удар зупинила стійка.

Другий тайм почався для «Штурму» невдало. Спочатку Пивовар зрізав м’яча у власні ворота, а згодом Пугаков відправив у ворота господарів третій м’яч. Однак, підопічні Тарана ще до середини тайму відквитали один м’яч зусиллями Данюка. Але і цього разу всі старання своїх одноклубників перекреслив черговий автогол Пивовара – 4:2. Сталося це на 31-й хвилині, а одразу після цього господарі заволоділи ініціативою. На заключних хвилинах гри футзалісти «Штурму» влаштували справжній штурм воріт суперника і навіть зуміли відквитати один м’яч, але на більше підопічним Тарана не вистачило часу – поразка 3:4.
 

«Персей» – ХСК «Кіфа» 7:7 (3:3)

Голи: Дорош 2; Малий 13, 25; Лавріченко 20; Самчик 23, 33; Доліний 35; – Тимощук 8, 21, 25; Овчаров 16, 36; Сохацький 20; Скомський 40;

Секундна стрілка встигла зробити лише декілька обертів, а на табло уже був рахунок 1:1: Дорош спочатку «привіз» гол у власні ворота, але швидко виправився. Гравці «Кіфи» одразу ж спробували розвинути свій успіх, але проти таких планів гостів був воротар «Персея» Бабицький, який на останньому рубежі діяв безпомилково. Футзалісти «Персея» витримали натиск суперника і підтримувані своєю торсидою вболівальників забили: Малий знайшов шпарину у стінці «Кіфи» й пробив точно у кут – 2:1. Відповідь «Кіфи» не змусила себе довго чекати – Овчаров і 2:2. На перерву команди пішли за нічиєю, щоправда на табло світилися 3:3. Спочатку Лавріченко вкотре у матчі вивів «Персей» вперед, але за 30 секунд до свистка на перерву Сохацький класним дальнім ударом не залишив шансів воротарю суперника.

Команди продовжили гольову перестрілку і у другому таймі: на гол гравця «Кіфи» Тимощука, господарі відповіли влучним пострілом Самчика. Гольову феєрію продовжив Тимощук, який знову вивів «Кіфу» вперед. Однак, на відміну від першого тайму, «Персей» відповів одразу трьома влучними пострілами, авторами яких стали Малий, Самчик та Долінний. Гравці «Кіфи», яких прийшла підтримати чимала кількість вболівальниць, зібрали волю в кулак і знайшли в собі сили відігратися. Спочатку Овчаров звів відставання своєї команди до мінімуму, а врятував матч Скомський, чий гол за 9 секунд до фінального свистка приніс його команді один заліковий пункт.

 


Результати третього туру другої ліги 

У групі А чергову перемогу здобув “Актив”, цього разу лідер у важкому матчі здолав “Олімпік” 3:2. “Роял сіті” та “Леви KROSCHU” у звітному турі святкували перемоги, а тому саме ці команди наразі ділять між собою другу-третю сходинку турнірної таблиці. До слова, якщо “Левам KROSCHU” і “Активу” перемоги у третьому турі давалися важко, то “Роял сіті” покуражився у матчі з “САВСЕРВІСом”, про що свідчать розгромні 10:0.

У групі В “ЕлітБуд-1” нарешті набрав свої перші залікові бали – у заключному матчі туру “ЕлітБуд-1” розписав мирову з лідером групи В “ІнБев-Полісся-3”. І хоча наразі ФК “ІнБев-Полісся-3” одноосібно очолює свою групу, “Lamtransfer”, який має гру в запасі, при першій же можливості посуне з першого місця “ІнБев-Полісся-3”. Серед інших результатів туру відзначимо дебютну перемогу “Шалених Черепах”, які завдяки хет-трику Повніча здолали “ЖНАЕУ”, і бойову нічию “ЖВІ ім. Корольова” з “Лісгоспом” 3:3.
 

Група А

«Леви KROSCHU» – «Олесана» 4:3 (1:3)

Голи: Сінчук 18, 24; Ісько 22, 38; – Бриндюков 8; Мельничук 13, 16;

«Актив» – «Олімпік» 3:2 (1:2)

Голи: Гаврилюк О. 17, 39; Гаврилюк П. ++39, – -40; – Юрківський 10; Сімайкін 15, – -20;

«САВСЕРВІС» – «Роял сіті» 0:10 (0:5)

Голи: Афанасенко аг 38; – Хмарний 5, 10, 14; Неподобний 6, 28, 39; Остапенко 18; Савицький 21; Столяр 31;

 

Група В

«ЖНАЕУ» – «Шалені Черепахи» 2:5 (2:2)

Голи: Іванчук 9; Окрушко 10; – Повнич 6, 23, 40; Березовський 17; Баранюк 35;

«Лісгосп» – «ЖВІ ім. С. П. Корольова» 3:3 (2:1)

Голи: Корнійчук 15, 36; Горбаченко 16; – Гусак 9, 27; Білошицький 40;

ФК «ІнБев-Полісся-3» – «ЕлітБуд-1» 2:2 (1:1)

Голи: Гаврилюк 14; Голеня 26; – Войцеховський 6; Лисак 38;

Джерело - futsal.zt.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.