Сборная УкраиныЄвген Іваняк: "Замість того, щоб додавати з кожною грою, ми регресували"ЛьвовКубок УЕФА. Ох, уж этот Тотошкович: Энергия уступила чемпиону СловенииЭкстра-лигаКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Післямова тренерівДнепрСуперкубок Днепра по футзалу. Онлайн трансляция на FFDO TVКубок УкраиныКубок України 2016/2017. RED (Київ) - СумДУ (Суми). Прев'юСумыТанцуют все? Обзор собрания АРМФС (программа "Спорт Ревю" от 5 октября 2016)УкраинаВідеозвіт першого дня Кубка УЄФА у Львові. Найяскравіші моменти!Экстра-лигаСергій Коваль: «У грі з Аргентиною ми терпіли, як справжні українці»ХарьковскаяПревью 4-го тура осеннего турнира на кубок СК ВИРТА 2016ХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 30 кубка ФК УниверЛьвовБізнес ліга футзалу Львова сезону 2016/2017, 2-й тур (оновлюється)ХарьковскаяДайджест Виктора Родионова от 12.10.16КиевСуперкубок Киева по футзалу будет разыгран уже в ближайшее воскресеньеОдесскаяОдесский «Delivery» готов бороться за победу в первой лигеЭкстра-лигаСергій Піддубний: «Кварцяний називає нас кімнатними футболістами»Ветераны«Ветеран» (Недригайлів) - переможець традиційного турніру в БілопілліЛьвовКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Важлива перемога на стартіУкраинаУкраинские клубы в еврокубкахХарьковЛучшие голы 3-го тура Кубка СК "Вирта"ЖитомирЖитомиряни посперечаються з миколаївцями за звання Чемпіона України серед підрозділів ВДВ

ХІТ мінімально перемагає Ураган (+відео)

Київський «ХІТ» у столичному спорткомплексі ЦСК ЗСУ мінімально переміг івано-франківський «Ураган» з рахунком 1:0. Єдиний м'яч в зустрічі забив Сергій Журба.

Як і очікувалось, поєдинок між цими командами, яких вважають претендентами на медалі, був дуже напруженим. «Ураган» дуже хотів покращити статистику зустрічей проти «ХІТа», тому що до цього часу «дракони» жодного разу не обігрували столичну команду. Але тепер підопічні Івана Скіцка були сповнені бажання перервати цю неприємну традицію. Хоча зробити це було складно, тому що «ХІТ» мав бажання продовжити свою переможну ходу. Ці мотивації з боку обох команд призвели до того, що у першому таймі на паркеті була приблизно рівна гра, і суперники намагалися відповідати моментом на момент. Але, незважаючи на це, на табло горіли нулі.

А коли розпочався другий тайм, то «ХІТу» вдалося зробити швидкий гол, автором якого став Сергій Журба. Після цього «Ураган» заграв активніше, і голкіперу «ХІТа» Лисенку довелося попрацювати. Однак, незважаючи на всі зусилля «драконів», екс-голкіпер збірної України грав надійно. Не на користь «Урагана» було і вилучення Зварича на 31-й хвилині. На щастя для гостей, київські футзалісти не змогли скористатися нагодою реалізувати більшість.

Коли склади команд знову стали рівними, франківці знову стали шукати ключі до воріт Лисенка, але зрівняти рахунок вони ніяк не могли. Хоча був епізод, коли і він вже був безсилий допомогти своїй команді, але Корнійчук, який проводив свою першу гру після травми, виніс м’яч з воріт. Це сталося майже наприкінці поєдинку. А за кілька миттєвостей Журба міг робити рахунок 2:0, проте він не зміг реалізувати дабл-пенальті.

Втім, як би там не було, але «ХІТ» здобув третю перемогу поспіль. А це означає, що він продовжує гонитву за харківським «Локомотивом».

«ХІТ» - «Ураган» - 1:0
Гол: Журба (23)
Попередження: Корнійчук (32). А. Борсук (38) – Зварич (27), Біров (38), Цілик (40)
Вилучення: Зварич (31 – повторне попередження)
На 40-й хвилині Журба не забив дабл-пенальті
 


Іван СКІЦКО, головний тренер "Урагану":
- Найперше, хочу привітати суперника з перемогою. Чесно, я дуже поважаю ФК "ХІТ": президента, тренера, усю команду - це хороша, збалансована, сильна команда. Але навіщо таку "кінокомедію" робити?!... Гра була нічийною - хто перший заб'є, той і виграє у цьому матчі. На мою думку, "ХІТ" сьогодні нечесно переміг. Принаймні, нічию у нас точно "вкрали".

По-друге. І це - не лише моє бачення, але й багатох інших тренерів в Україні. Головний тренер "ХІТа" Олег Лук'яненко працює в Асоціації футзалу, суміщаючи при цьому дві посади. Чесно кажучи, у мене закрадаються всілякі думки...

Своїм же гравцям хочу подякувати, однозначно вони виконали установку. Але що поробиш, коли нам забивають гол з порушенням правил. Ми ж забиваємо "чистий" гол, а його відміняють... Що зараз тут можна коментувати?! Три очки в "ХІТа", у нас - нуль. Ми готуємося далі, але висновки потрібно робити усім, а особливо - суддівському корпусу, бо так - неможливо!

Олег ЛУК'ЯНЕНКО, головний тренер "ХІТа":
- Загалом, гра видалася важкою. Враховуючи, що це третій матч за 10 днів, я гадаю, що наші хлопці проявили майстерність, а особливо бажання. Адже дуже хотіли перемогти, дуже хотіли вдома взяти три очки, і це нам вдалося.

Це - футбол, теба забивати для того, щоб виграти. Забили ми - ми перемогли, хоча гра була дуже важкою. Ми й надалі будемо рухатись вперед, будемо аналізувати, робити правильні висновки і намагатися тішити наших вболівальників.


Джерело - futsal.com.ua , http://uragan.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.