Остальной мирКубок УЕФА: названы хозяева групп предварительного и основного раундовХарьковЛучшие голы кубка ФК Универ Весна 2017ХмельницкаяПреміум-ліга: «Beerloga» виходить у одноосібні лідери змагань у дивізіоні 1 (+відео)Экстра-лигаУраган продлил контракт с Павленко на один сезонОдессаКубок Одессы: в финале сыграют МКВ и "Черное море"СумыСумДУ. Итоги сезона. Выступая по всем фронтамЛьвовГранд-ліга Львова: лідери підтверджують рівень (+відео)Сборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: две сборные Украины узнали своих соперниковСумыСумы: "Рятувальник" идёт без потерь, волевая победа "Sagacitas"Экстра-лигаРоман Кордоба покидає «Енергію», і гратиме за кордономСумыОбзор матчей Летнего чемпионата АРМФСТурнирыДнепр приглашает на Summer Dnepr Cup-2017!Экстра-лигаМихайло Грицина: «Інтерес з Білорусі був давно, але тоді не хотілося покидати Енергію»Экстра-лигаБоргун близок к возвращению в УраганЭкстра-лигаІгор Колихаєв: «Завдяки характеру команда дійшла до титулу чемпіона» (+відео)Сборная УкраиныMontesilvano Futsal Cup: украинский десант ждут на побережье АдриатикиОстальной мирМаксим Воронин: «Даже у белорусского терпения есть предел»ХмельницкаяТоп-10 голів Преміум-ліги на відкритих майданчиках-2017 (2 тур)ХарьковХарківський футзал 9 випуск кубок ФК Універ весна 2017ХарьковЛучшие голы 22-го тура 31-го кубка ФК Универ

Легчанов: хоч і програли фінал, але чесно дивимось один одному в очі


Головний тренер Енергії Валерій Легчанов прокоментував поразку в фіналі Екстраліги від Продексіму та виділив головні причини невдачі енергетиків.
В понеділок на фініш прийшла чемпіонська серія Екстраліги, в якій Продексім обіграв Енергію (загальний рахунок серії — 3:1). Після обміну перемогами в Херсоні Енергія двічі програла супернику вдома, забивши лише один гол.

«В цілому ми очікували саме такого малюнку гри від суперника, готувались до цього, — цитує Легчанова офіційний сайт Енергії. — Не все нам вдалося щодо результату та реалізації моментів. По самовіддачі та по бажанню в мене немає претензій до команди. Десь ми психологічно втратили той стержень у херсонському матчі і не перебороли цей аспект. Але я вважаю, що ми зробили крок вперед, рухаємось далі. Життя на цьому не закінчується, будемо далі прогресувати. Головне, щоб гра команди радувала глядачів. Будемо на наступний сезон ставити нові завдання і намагатися їх виконувати».

«Особливо дякую вболівальникам, які прийшли та підтримали команду. Дійсно, фінал вдався, ми повертаємо глядачів на трибуни, і це дуже добре. Так, ми цього разу не порадували їх результатом, будемо розбирати ці моменти, які нам не вдались. Це насамперед реалізація. За всіма іншими критеріями, по малюнку гри, я побачив те, що хотів побачити. Десь емоції завадили, хвилювання теж вплинуло, не було холоднокровності в тих моментах. Але загалом якщо не виграли, значить провина на мені як на тренерові. Команду суперника вітаю з перемогою, з чемпіонством. А ми будемо працювати далі».

«Ми всі один одному чесно можемо дивитись в очі. Командою я задоволений в цьому плані. Я це говорив і восени, коли нам було тяжко після Кубку УЄФА, і взагалі по ходу сезону. Всі добросовісно виконують свої обов’язки, і в цьому аспекті нема ніяких претензій. Ми потиснули один одному руки, я подякував команді за сезон, за працю і за підхід до справи. І ще раз кажу — життя на цьому не закінчується. Треба працювати далі, щоб повернути чемпіонство до Львова. Хотілось би його втримати, звичайно. Але так склались обставини — це були не наші дні. Або навпаки — це були дні херсонського Продексіму».

Джерело - 
sportarena.com
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.