Сборная УкраиныЄвген Іваняк: "Замість того, щоб додавати з кожною грою, ми регресували"ЛьвовКубок УЕФА. Ох, уж этот Тотошкович: Энергия уступила чемпиону СловенииЭкстра-лигаКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Післямова тренерівДнепрСуперкубок Днепра по футзалу. Онлайн трансляция на FFDO TVКубок УкраиныКубок України 2016/2017. RED (Київ) - СумДУ (Суми). Прев'юСумыТанцуют все? Обзор собрания АРМФС (программа "Спорт Ревю" от 5 октября 2016)УкраинаВідеозвіт першого дня Кубка УЄФА у Львові. Найяскравіші моменти!Экстра-лигаСергій Коваль: «У грі з Аргентиною ми терпіли, як справжні українці»ХарьковскаяПревью 4-го тура осеннего турнира на кубок СК ВИРТА 2016ХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 30 кубка ФК УниверЛьвовБізнес ліга футзалу Львова сезону 2016/2017, 2-й тур (оновлюється)ХарьковскаяДайджест Виктора Родионова от 12.10.16КиевСуперкубок Киева по футзалу будет разыгран уже в ближайшее воскресеньеОдесскаяОдесский «Delivery» готов бороться за победу в первой лигеЭкстра-лигаСергій Піддубний: «Кварцяний називає нас кімнатними футболістами»Ветераны«Ветеран» (Недригайлів) - переможець традиційного турніру в БілопілліЛьвовКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Важлива перемога на стартіУкраинаУкраинские клубы в еврокубкахХарьковЛучшие голы 3-го тура Кубка СК "Вирта"ЖитомирЖитомиряни посперечаються з миколаївцями за звання Чемпіона України серед підрозділів ВДВ

Новачок Кубка – київський «RED»

Щороку у Кубку України з’являється багато команд-дебютантів всеукраїнських змагань. Сьогодні ми вам розкажемо про один із таких колективів – київський «RED». Команда представляє однойменну мережу магазинів одягу. На розмову з нами люб'язно погодився начальник команди Анатолій Бендик.



- Коли на футзальній мапі України з’явився ваш колектив?
- Команда була створена 2012 року і спочатку ми грали у Бізнес-лізі, де і були виграні наші перші трофеї.

- Що стало причиною вашого повного переходу  з Бізнес-ліги у чемпіонат Києва з футзалу?
- Ми вирішили рухатися далі, а участь у Бізнес-лізі цьому не сприяла. Тому керівництво команди прийняло рішення перейти в міський чемпіонат, де грають у футзал за правилами ФІФА. У першому ж сезоні ми виграли Лігу А Першої ліги Києва.

- Чому ви вирішили заявитися в Кубок України?
- Ми заявилися на Кубок через те, що хочеться перевірити себе в турнірі всеукраїнського масштабу.

- Які завдання поставлені перед командою в чемпіонаті міста і Кубку країни?
- Задання-мінімум на сезон виглядають так: у Кубку України - 1/8 фіналу, у Вищій лізі чемпіонату Києва - посісти призове місце.

- Які зміни у складі відбулися в команді у це міжсезоння?
- У міжсезоння наш склад оновився відсотків на 30, особливо це стосується заявки на Кубок України. Проте кістяк команди залишився

- Як відбувалася підготовка команди до першого сезону на новому рівні?
- Нічого нового у передсезонній підготовці ми вирішили не придумувати - грали товариські матчі і тренувалися.



- Зараз вам вдалося зібрати доволі серйозний склад. Чи планується у структуру клубу створення другої команди для співробітників, як це роблять деякі інші клуби?
- Поки що нам цим робота не ведеться, але питання другої команди залишається відкритим.

- Чи є якісь плани на майбутнє?
- На майбутнє керівництво поставило завдання виграти Вищу лігу Києва, а згодом спробувати свої сили у Першій лізі України.

Андрій Гулій, ​futsalua.org

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.