ВолынскаяЮвілейний «Новорічний турнір» вже став історієюХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 11-го Кубка ХарьковаОдесскаяОдесса, Пятая лига: претендентов на чемпионство - девять!РовенскаяОлександр Бондар: «Завжди хочеться повернутися до рідного міста» Ивано-ФранковскАМФІФО: “Нафтовик” перемагає “Sandalino”... ЗапорожскаяЗапорожье, голы 8-го тураХарьковскаяВ Харькове состоялся благотворительный матч с участием звезд футбола и футзалаУкраинаОлександр Педяш – найкращий гравець грудня УкраинаС Новым годом и Рождеством!ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів матчів 1/16 та 1/8 фіналу Кубку Новоград-ВолынскийВіктор Таран: «Ситуація, коли «одна людина – одна команда», серйозно змінює все» + ФОТОХарьковскаяЛучшие голы 16-го тура 30-го кубка ФК УниверХмельницкаяПреміум-ліга: «АВІСТ-Красилів» та «Вентс» здобувають останні путівки до 1/4 фіналу КубкуХарьковскаяХарьков, Кубок СК "Вирта": лучшие голы 4-го тураОстальной мир10 самых красивых голов уходящего года (2016-го) в аргентинском футзале!Дети Кременчуцький "Кремінь" тріумфує на "Кубку Олександра Ковпака"Дети У Черкасах відбувся черговий дитячий футзальний турнір "Різдвяний Кубок ФШМ та ФК Черкаси"ДнепровскаяДнепр Libertad: «ФК ПБ» и «Шахтер» сильнейшего не определили ОдесскаяCергей Бутено признан лучшим тренером Одесской областиУкраинаСергей Журба: «Побывать на награждении и получить приз дорогого стоит»

Олександр Педяш – найкращий гравець грудня

Виконавча дирекція Асоціації футзалу України підбила підсумки грудня та визначила найкращого гравця місяця. За одноголосним рішенням, ним став гравець хмельницького «Сокола» Олександр Педяш.
 

Нагадаємо, що голи лідера «Сокола» кілька разів протягом сезону або перемагали у номінації «Найкращий гол туру», або були претендентами на перемогу. У грудні Педяш забивав у кожному з трьох зіграних «Соколом» поєдинків, а пента-трик у ворота «Локомотива» і взагалі допоміг «Соколу» перемогти діючого віце-чемпіона України. Однак, у двох інших поєдинках «соколята», незважаючи на голи Педяша, поступалися своїм опонентам («Титан-Зорі» та «Енергії» відповідно). Тим не менш, це не завадило Сашкові стати найкращим у грудні, з чим ми його і вітаємо.

Джерело - futsal.com.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.