Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу плей-оф. Анонс перших матчівИспанияДаниэл Шираиши: «Мы не можем уступить в финалах дважды одной и той же команде»Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Результати жеребкування чвертьфіналівЭкстра-лигаДаніел Роза: «Я дуже щасливий в Україні»Вторая лигаНазар Бугайчук: «З суперників відзначу «Сервіт», бо рівень чемпіонату Києва дозволяє упродовж всього сезону грати у повній напрузі»Вторая лигаВторая лига Украины 2020/21. Харьков. «Гепард» всех обогналЧемпионат ЕвропыЗбірна України кваліфікувалася на чемпіонат Європи 2022 рокуКиевВиктор Цой: «Когда играл в «Граните», то возил в Беларусь термобелье и коньяк «Bolgrad»Экстра-лига«Продэксим» расстался с Андреу ВаргасомСборная УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 1. СборнаяЭкстра-лигаСергій Журба: «З «Ураганом» романтичного футзалу буде мінімум»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. Отборочные матчи. LIVE!КазахстанКака: «Кайрат» стремится повышать уровень мастерства не только среди игроков, но и тренеров»Чемпионат ЕвропыТьяго Болинья: «Боль не помешает мне выйти и сыграть»Футзал в миреТоп-3 проблемы самостоятельности и самоидентичности футзалаЭкстра-лигаЄвген Рогачов: «На чемпіонаті світу мали відносно сприятливу сітку, а потім несподівано втратили ґрунт під ногами»КиевВідійшов у вічність Сергій КобецьЭкстра-лигаМатчі «Ураган» – «ХІТ» відбудуться за присутності глядачівЖенский футзалДЮСШ ім. Бутовського посів п'яте місце у жіночій Вищій лізіВторая лигаДруга ліга України 2020/21. Київ прийме Фінал восьми

Олександр Бондар: «Завжди хочеться повернутися до рідного міста»

Рівнянин та екс-гравець МФК «Кардинал-Рівне» Олександр Бондар виступає у сусідній Польщі вже упродовж трьох сезонів. За цей час він встиг завоювати золоті медалі із краківською «Віслою Кракбет», пограти за «Ред Девілс» (Хойніце), а нинішній чемпіонат – розпочав у складі «Рекорду» (Бельсько-Бяла). Перше коло Екстра-кляси команда Олександра Бондаря завершила впевненим лідером. А сам гравець, користуючись паузою у чемпіонаті, завітав до Рівного та відвідав матч МФК «Кардинал-Рівне» проти «Продексіму», в якому його колишні партнери поступилися – 0:2.
 

- Олександре, до Рівного завітав погостювати на свята?

- Так. В Польщі зараз відзначають Різдво, потім – Новий рік. У чемпіонаті Екстра-кляси – пауза. Тому, знайшов час приїхати на декілька днів до Рівного.

- Нинішній сезон ти знову розпочав у новій команді. Після «Вісли Кракбет» та «Ред Девілс» - заграв у «Рекорді». Які враження?

- «Рекорд» - дуже добре укомплектована команда. Хороша конкуренція. Усе – на найвищому організаційному рівні. Створені усі умови, аби гравці думали лише про футзал і не відволікалися на якісь побутові речі. Організація навіть краща, ніж була у «Віслі». Вважаю, що дуже добре адаптувався. Після першого кола «Рекорд» - лідер Екстра-кляси. Ми здобули десять перемог в одинадцяти матчах. Ще одну гру звели унічию. Я забив 16 м’ячів. Тому все чудово.

- Чи думаєш про те, аби колись повернутися до МФК «Кардинал-Рівне»?

- Завжди хочеться повернутися до рідного міста. Але до кінця нинішнього сезону у мене контракт із «Рекордом». Зараз я сконцентрований виключно на виступах за цей клуб. А потім – поживемо-побачимо. У таких справах я завжди раджуся із сім’єю. 

- Чи слідкуєш за виступами МФК «Кардинал-Рівне»? Які враження від гри команди?

- Так, постійно дивлюся онлайн трансляції матчів МФК «Кардинал-Рівне». Грають добре, створюють багато моментів, а от забити не можуть. Якщо немає голів – немає перемог і турнірних очок. 

- Що порадив би колишнім одноклубникам?

- Мабуть, ще більше тренуватися. МФК «Кардинал-Рівне» - це молода команда, якій потрібно трохи часу. Є досвідчений тренер. Гадаю, з часом результат прийде.


Джерело - cardinal-rivne.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.