ЛьвовскаяМирослав Хом’як нагородив «Кордон» - срібного призера чемпіонату Львівщини з футзалуУкраинаСборная Украины в Киеве дважды сыграет с чемпионами ЕвропыВолынскаяЮвілейний «Новорічний турнір» вже став історієюХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 11-го Кубка ХарьковаОдесскаяОдесса, Пятая лига: претендентов на чемпионство - девять!РовенскаяОлександр Бондар: «Завжди хочеться повернутися до рідного міста» Ивано-ФранковскАМФІФО: “Нафтовик” перемагає “Sandalino”... ЗапорожскаяЗапорожье, голы 8-го тураХарьковскаяВ Харькове состоялся благотворительный матч с участием звезд футбола и футзалаУкраинаОлександр Педяш – найкращий гравець грудня УкраинаС Новым годом и Рождеством!ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів матчів 1/16 та 1/8 фіналу Кубку Новоград-ВолынскийВіктор Таран: «Ситуація, коли «одна людина – одна команда», серйозно змінює все» + ФОТОХарьковскаяЛучшие голы 16-го тура 30-го кубка ФК УниверХмельницкаяПреміум-ліга: «АВІСТ-Красилів» та «Вентс» здобувають останні путівки до 1/4 фіналу КубкуХарьковскаяХарьков, Кубок СК "Вирта": лучшие голы 4-го тураОстальной мир10 самых красивых голов уходящего года (2016-го) в аргентинском футзале!Дети Кременчуцький "Кремінь" тріумфує на "Кубку Олександра Ковпака"Дети У Черкасах відбувся черговий дитячий футзальний турнір "Різдвяний Кубок ФШМ та ФК Черкаси"ДнепровскаяДнепр Libertad: «ФК ПБ» и «Шахтер» сильнейшего не определили

Основний етап Шкільної ліги: відчайдушні матчі «Золотої» та «Срібної» ліг

У суботу, 24 грудня, на Шкільному турнірі з футзалу на "Кубок міського голови та НФК "Ураган" завершився 1-й тур основного раунду. В рамках другого дня етапу в боротьбу включилися найсильніші команди проекту - учасники "Золотої" та "Срібної" ліг. Чим повнився останній ігровий вікенд року? Читайте далі…
 

"Золота ліга"

ЗШ №10 - СШ №11 - 4:0
Обидві команди швидко включилися в гру, помітно було, що на полі два сильні суперники, кожному з яких важливі стартові очки. Не дивно, що у підсумку продемонстрували хороший та дуже емоційний футзал. Вже з перших хвилин, обмінявшись атаками, суперники мали шанс повести в рахунку, однак не вистачало влучності. Хоча Юрію Черкасу у першому таймі таки вдалося вибороти мінімальну перевагу для своєї ЗШ №10. Друга дванадцятихвилинка теж минула під знаком гольових моментів обох команд, однак фаворит матчі довів справу до завершення. Голами відзначилися Тимофій Бугай, Роман Копаниця і Максим Грабак.

СШ №5 - ЗШ №16 - 2:0
Спершу команди зосередилися в центрі поля і не поспішали до воріт одне одного. Суперники грали дуже обережно, очевидно розуміли, що перемогу вдасться здобути тому, хто першим поведе в рахунку. І вже на 6-ій хвилині СШ №5 відсвяткувала забитий м’яч - відзначився Костянтин Остапів . Докладала максимум зусиль й ЗШ №16, однак на перерву пішли таки з рахунком 1:0. В другому таймі школи розігрували комбінації, хизувалися тактичними навиками, але довести до логічного гола не вистачало фарту. Фінальну крапку у протистоянні поставив Антон Кобзей, який подарував своїй СШ №5 перші залікові бали основного етапу.
 

ЗШ №15 - СШ №1 - 1:4
Зі стартових хвилин СШ №1 кинулася у вир атак, звичайно, не забарилися й гольові моменти біля воріт ЗШ №15.Щоправда, не могли ніяк реалізувати. Не забиваєш ти - забивають тобі, і цим скористалася ЗШ №15, тож на 9-ій хвилині повела в рахунку, голом відзначився Михайло Іванюк. Втім, на останній хвилині першого тайму Назар Прокопів зрівняв рахунок. Після перерви СШ №1 повністю взяла ініціативу у свої руки, і довела матч до переможного підсумку - хет-трик на свій рахунок записав Максим Федорко.

Гімназія №2 - ЗШ №24 - 3:0
Гімназисти вирішили часу не гаяти, і відразу почали штормити ворота суперника, тож ЗШ №24 не залишалося нічого іншого, як зосередитися в захисті. Вже на 1-ій хвилині - стартовий гол у виконанні Дмитра Федика. Далі суперник надійніше укріпив позиції, тому до перерви Гімназія №2 не змогла забезпечити собі більшу перевагу. Та варто відмітити, що нагод було немало, зокрема в Олександра Белея, та й ЗШ №24 могла зрівняти, та не вдалося скористатися моментом. В другому таймі пристрасті на паркеті не вщухли! А Дмитро Федик, ставши героєм матчу, забезпечив переможний підсумок - 3:0.
 

"Срібна ліга"

Католицька ЗШ - ЗШ №21 - 1:7
ЗШ №21 відразу показала, хто на полі господар, і розпочала з пресингу, який не припинявся до фінального свистка. Вже на 2-ій хвилині Арсен Гарасимчук повів в рахунку , далі до товариша приєднався Володимир Завійський та Северин Дутка. Католицька ЗШ теж не втрачала оптимізму, і при контратаці мала стовідсотковий момент відігратися. Після перерви ЗШ №21 продовжила свою тактику. Голом відзначився Денис Гавлічек, Арсен Гарасимчук записав на свій рахунок хет-трик, Северин Дутка - дубль Щоправда, суперник таки розмочив рахунок - гол оформив Валентин Бородайко.

ЗШ №19 - ЗШ №28 - 4:0
Тільки-но вийшовши на майданчик команди відразу задали грі швидкого темпу, і почали обмінюватися небезпечними моментами біля воріт одне одного. Проте рівна боротьба точилася до першого забитого. А пощастило відкрити рахунок ЗШ №19 - голом відзначився Олег Дутка, за кілька миттєвостей Олег повторив успіх, і забив ЗШ №28 дубль. В другій дванадцятихвилинці амбіцій у 19-ї не стало менше, і суперника засмутив ще й Ілля Цапів та Євген Бойцан.

Джерело - uragan.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.