Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 6 тур. Окта-трик Гірин, хет-трик 15-річної Чернюк і результативний пенальті СагайдачноїПервая лига Перша ліга 2021/22. 8 тур. По 3:5, по 3:6 – господарі у ролі жертвЧемпионат ЕвропыСборная Нидерландов на ЕВРО-2022: блогер, маркетолог, учитель экономики…Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей понедельника: Италия - Словения, Финляндия - КазахстанЮношеский футзалВизначено склад юнацької збірної України (U-19) на матчі проти БілорусіЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 5: Первая победа Украины, второй успех ПортугалииБеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 14. LIVE!Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «З такою самовідданістю і бійцівським характером ми можемо обіграти і португальців»Чемпионат ЕвропыЯрослав Лебідь: «З португальцями буде важко, але ми докладемо всіх зусиль, аби вийти з групи»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «У нас була мета — у першу чергу довести щось самим собі, залишитися в перегонах на Євро»ЧеркассыДанііл Чижик та Олексій Мальчик перейшли у «Черкасиобленерго»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна розтрощила СербіюЧемпионат ЕвропыКрістіян Чуєц відновить кар’єру у збірній Словенії, щоб допомогти команді на Євро-2022Футзал в миреЖіноча збірна Швеції оприлюднила склад на матчі з УкраїноюЧемпионат ЕвропыАнатолий Бадретдинов: «Антошкин всегда грозен на стандартах»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Должны быть довольны, что отскочили со Словенией»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей воскресенья: Сербия - Украина, Португалия - НидерландыЧемпионат ЕвропыЄвро-2022. Група А. Тур 2. Сербія – Україна. АнонсЧемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 4: Словакия дебютирует с крупного поражения, Хорватия сильнее ПольшиЖенский футзалКапітанка «Легіон-Університету» Яна Гайда залишає команду

Перша ліга 2021/22. 3 тур. «Любарт» здобуває перше очко, львівські команди на чолі таблиці

В групі Схід не вдалося провести 2 матчі, в той час, як у групі Захід відбулися усі заплановані матчі


Група Захід

29 жовтня


«Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – «Любарт» (Луцьк) – 2:2
Голи:
Дичук (12), Бессонов (38) – Дацюк (2, 22)
Попередження: Лейб’юк (15), Британ (30) – В. Козачок (37) 
"Ураган-2-КФВ": Гуйван (Хомяк) - Сименко, Дичук, Коробка, Бойків - Британ, Пицик, Остафійчук, Баланик, Лейб'юк, Бессонов, Ткачук, Скіцко. Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Любарт": Горнік (в) - Піддубний, Козачок, Сизик, Дацюк - Романюк, Мізюк, Баденчук, Дригульський, Сеник, Друкарчук, Семенюк (в). Головний тренер: Назар Бугайчук.

Вже в дебюті поєдинку гості зуміли відкрити рахунок. На 2-ій хвилині новачок волинян Дацюк завершив швидку контратаку - 0:1. Пропущений гол змусив активізуватись "драконів", які впевнено перебрали ініціативу до своїх ніг. Втім, Бессонову не вдалось з близької відстані переграти Горніка, тоді як Коробка пробив повз. Напруга біля володінь волинян не спадала - Дичук знову випробував на міцність голкіпера. Старання Олександра втілились у гол в середині першої половини. Дотепний трюк завершився ударом п'ятою - 1:1. Майже одразу Баланик міг виводити свою команду вперед, та знову на шляху м'яча став голкіпер. Далі вже спекотні хвилини настали для голкіпера "драконів" Гуйвана. Микола раз за разом рятував після випадів Піддубного, Дацюка та Дригульського. А коли й Микола був безсилий, то на допомогу приходили каркас воріт та оборонці. 

Після відпочинку до справив взявся габаритний стовп гостей Дацюк, який тричі протискував захисників "Урагану-2-КФВ". Та якщо у перших двох випадках врятували Гуйван та влучність самого гравця, то в третьому досвідчений гравець поклав "круглого" точно у нижню "шістку" - 1:2. Відповідь господарів була блискавичною, коли Дичук та Лейб'юк розстрілювали голкіпера, та знову Горнік був на висоті. Перехід на гру з п'ятим польовим приніс свої плоди за дві хвилини до фінальної сирени. Бессонов чудовим ударом встановив остаточні 2:2 на табло Муніципального ФОЦ.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

У п’ятницю, 29 жовтня, «Любарт» поїхав до Івано-Франківська, де в рамках третього туру Першої ліги зіграв проти місцевого «Урагану-2-КФВ». 

Князі прибули підкорювати драконів без Сергіїв Степанюка та Вишневського,  проте з Романом Дацюком - найкращим гравцем Київської футзальної ліги, який нещодавно підсилив лучан. 

Після двох програшів на старті сезону, перемога для підопічних Назара Бугайчука була вкрай важливою. Разом із цим господарі очок віддавати не планували. Інтриги також додав той факт, що лише в серпні сьогоднішні суперники по черзі розгромили один-одного: 5:1 («Любарт») та 6:0 («Ураган-2»).

Волиняни, переживши стартовий натиск драконів, почали атаку у відповідь і дуже швидко відкрили рахунок. Перехопивши круглястого в центрі поля, Сергій Піддубний Сергій Піддубний підключив на фланзі Дацюка, який не залишив шансів голкіперу. Півтори хвилини вистачило Роману, щоб забити перший гол за нову команду. 

Довгий час протистояння відбувалося на зустрічних курсах, моменти мали обидві команди, але цього разу фортуна посміхнулася господарям, які стараннями Олександра Дичука засвітили на табло 1:1. 

Після відновлення паритету матч перетворився на доволі силове протистояння, в якому гострота панувала на кожній ділянці паркету: нападники атакували, воротарі обмінювалися сейвами, а коли доводилося - у гру вступала стійка! На перерву гравці пішли за нічийного рахунку. 

Другий тайм розпочався з потужного натиску «Любарта». Князі почали раз у раз вантажити “Select” на Дацюка, а Роман усіма силами тиснув на захист суперника. В одній із таких атак він накрутив більшу частину «драконів» та оформив дубль, вгативши у сітку, наче з середньовічної гармати! 

Князі продовжили перманентно тиснути   на господарів та створювати моменти. Близьким до хет-трику був Дацюк, міг забивати Козачок, але у підсумку м‘яч опинився в наших воротах. Ураганівці пішли відіграватися з п‘ятим польовим і досягли успіху за дві хвилини до фінального свистка.  

«Любарт» все одно повинен був перемагали. За 20 секунд до кінця Козачок вискочив на побачення з голкіпером, але він ціною травми врятував «драконів» від поразки. 

У підсумку - 2:2 та перше очко для нашої команди в чемпіонаті

Джерело - ФК "Любарт"
 


«In.IT» (Львів) – КІВС «Енергія-2» (Львів) – 4:2
Голи:
Саприка, 7, 25 (пен.), Буцик, 21, Абрамчук, 40 – Герчаківський, 37, Саламаха, 40
Попередження: Галамага, 40 (In.IT)
In.IT: Грицків, Мірзаєв – Гриник, Танечник, Писько, Галамага, Багряк – Саприка, Когут, Абрамчук, Буцик, Задорожний

Роман Саприка, універсал «In.IT» 

–  Як відновлення після травм? Чи сумував за паркетом? 

– Пошкодження заліковував два тижні. І лише завдяки моїй дружині Юлічці, а також фізіотерапевту Юрію Трушу зміг грати проти КІВС «Енергії-2». За футзалом звичайно встиг скучити!!!

– Кінцівка матчу була доволі нервовою. Розкажи які в тебе враження після матчу?
– Лише позитивні емоції. Ми виконали настановлення тренера, використали майже всі свої моменти та навіть після пропущеного голу я був впевнений у нашій перемозі.

– Після 3:0 дещо розслабилися? Чи як можете пояснити два пропущенні м’ячі? 
– Розслабленості не було, це футзал – тут за лічені секунди все може перевернутись з ніг на голову. Пропущені голи будемо розбирати.

Користуючись нагодою хочу подякувати своїй дружині Юлічці, за допомогу та активну участь в моїй реабілітації після травм та за те, що завжди дивиться всі матчі та переживає за мене.

Вітання Юрі Трушу! Вдячний за допомогу у відновленні!

Та безумовно вдячний тренеру – Андрію Федюку за постійний зв'язок та поради стосовно відновлення.

Джерело - «In.IT»
 


«Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ № 4» (Рівне) – «Славута» (Славута) – 0:0
Попередження:
Кушецький, 38 (Славута) 
 


Група Схід

30 жовтня


«Черкасиобленерго» (Черкаси) – «Рятувальник» (Ромни) – 3:3
Голи:
Дєдов, 3, 13, Соцький, 38 – Носок, 8, Дрога, 22, Кончаков, 35
Попередження: Дєдов, 25, Мосійчук, 32 – Козуб, 10 
 


Матч «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир) перенесений через спалах коронавірусу у стані житомирян і відбудеться пізніше. 

Матч «Comfort Life» (Буча) – «SkyUp» (Київ) також буде зіграний пізніше.

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.