Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 5 тур. «Mezzo-ЗХО» і «Ладомир» закріплюються на перших місцях у своїх групахЖенский футзалВзяли реванш у киянок: «Тесла-ЗХО» – володар Кубку УкраїниБеларусьАлександр Черник – главный тренер сборной БеларусиПортугалияСуперкубок Португалии-2021. LIVE!Экстра-лигаСимволічна збірна українського футзалу за 30 років: обираємо арбітрівЭкстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 17 тур. LIVE!Женский футзалСимволічна збірна українського жіночого футзалу за 30 років: вибір залежить від васКазахстанКайрат Оразбеков: «Дугласом много кто интересуется»БеларусьКубок Беларуси-2021/22. 1/4 финала. LIVE!ЧехияЧехия-2021/22. Матч 4-го тура. Интеробал – Хрудим. LIVE!Женский футзал«Будстар-НПУ» чи «Тесла-ЗХО» – хто підійме над головою трофей у фіналі Кубка України: анонсЭкстра-лигаЄвген Ривкін: «ХІТ» ніколи не вигравав великих трофеїв, тож для мене це був цікавий виклик»Экстра-лига«ХІТ» — «ДЕ Трейдинг»: історія матчівАссоциация футзала УкраиныСуддівська післямова. Сезон 2021/22. Випуск 7ЧеркассыГравець черкаського «Майфону» Нікіта Сініцин продовжить кар’єру в БразиліїПервая лига Перша ліга 2021/22. 7 тур. «Славута» очолює групу Захід, «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» обігрує прямого конкурентаРоссияСергей Скорович: «Мы на правильном пути, и все у нас получится»Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. Тур 17: анонсСборная УкраиныПідсумки 2021 року для чоловічої національної збірної УкраїниЖенский футзалФінал Кубка України серед жіночих команд 2020/21 перенесений до Черкас

Перша ліга 2021/22. 7 тур. «Славута» очолює групу Захід, «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» обігрує прямого конкурента

«Comfort Life» вмикається в боротьбу за місце в плей-оф, а «Ураган-2-КФВ» втрачає лідерство у групі Захід

Фото: НФК "Ураган"

25 грудня, субота

«In.IT» (Львів) – «Любарт» (Луцьк) 2:6
Голи:
Олег Буцик, 11, Володимир Гриник, 23 – Владислав Сизик, 16, Сергій Піддубний, 17, Роман Дацюк, 22, Сергій Вишневський, 24, Дмитро Романюк, 34, Богдан Мізюк, 37
Попередження: Тарас Абрамчук, 13, Олег Галамага, 38 – Богдан Мізюк, 25 
in.IT: Грицків (вр), Мірзаєв (вр) – Саприка, Багряк, Гриник, Федюк – Абрамчук, Галамага, Буцик, Танечник, Задорожний.

Завершувати 2021 рік «Любарт» поїхав до Львова, де 25 грудня зустрівся з місцевим “In.IT”.

Князі з айтішниками підійшли до протистояння сусідами у турнірній таблиці. Галичани розмістилися на третій сходинці, маючи вісім очок в активі. «Любарт» же четвертий, із сімома заліковими пунктами.

Битва «за шість очок» одразу ж виправдала свій статус та розпочалася з двох небезпечних атак господарів, які завершилися сейвами від Андрія Янчука. Князі ж відповіли 100-відсотковим моментом, який несподівано не реалізував Сергій Степанюк.

Протистояння продовжилося обміном небезпекою. Якщо за гострими нагодами в цьому компоненті колективи були приблизно рівними, то до голу ближчими були все ж гравці “In. IT”. І згодом вони рахунок таки відкрили. Відзначився Олег Буцик. 1:0.

Пропустивши, «Любарт» не знітився, а навпаки увімкнувся й почав більш активно та загрозливо для воріт суперника йти вперед. Результат не забарився: спершу Сизик опинився першим на м‘ячі після помилки захисника та вколотив кулястого у сітку. А далі князі розіграли заготовку з ауту: Владислав увів на Дацюка, Роман п‘ятою зряче віддав на Піддубного, а Сергій впевнено поклав м‘яча в кут. 1:2!

Останні хвилини першого тайму виявилися максимально пекельними. Обидві команди ледь не в кожній атаці загрожували один-одному. В окремих епізодах рахунок не змінювався виключно завдяки диву. Проте до перерви уже нічого не змінилося.

Друга половина ж розпочалася зі справжнього феєрверку. Спершу Дацюк засвітив на табло 1:3. Мав нагоду Роман і для швидкого дублю, але натомість Гриник у швидкому відриві скоротив відставання. 2:3.

Проте зовсім скоро «Любарт» знову подвоїв перевагу. Чудова перепасовка лівим флангом та фінальна передача Мізюка на Вишневського завершилася вдалим замиканням від Сергія. 2:4.

Айтішники намагалися знову підсилити інтригу й ближче до завершення матчу почали грати з п‘ятим польовим. Своєю чергою князі вперлися в захисті в очікуванні свого шансу. Спершу Владиславу Козачку не вистачило кілька сантиметрів, аби влучити з власної половини. Але надалі Дмитро Романюк таки забив п‘ятого м‘яча у сітку господарів. 2:5!

Вшосте ворота “In.IT” вразив Богдан Мізюк, перехопивши м‘яч та запустивши його здалека у порожню рамку. 2:6. Могли лучани забити всьоме, але Сергію Степанюку відверто не пощастило. Останню хвилину матчу команди просто достояли, «спаливши» залишок часу.

У підсумку маємо феєричне завершення року та перемогу 2:6. Здобуваючи ці три очки, «Любарт» бере реванш за жовтневу поразку та підіймається на третю сходинку турнірної таблиці.

22 січня князі знову приймуть львів‘ян у Луцьку в рамках восьмого туру.

Джерело - ФК Любарт
 



27 грудня, понеділок

"Ураган-2-КФВ" Івано-Франківськ - ФК "Славута" - 0:2 (0:1)
Голи:
Щур (7), Концеба (38)
"Ураган-2-КФВ": Гордієвич (Хомяк, 21) - Дичук, Бойків, Остафійчук, Бессонов - Коробка, Баланик (к), Ткачук, Сименко, Пицик, Британ, Лейб'юк. Головний тренер: Юрій Іванишин.
"Славута": Денчук (в) - Концеба, Кушецький, Петросюк, Поплєвічев - Самойлюк, Баландюк, Рябоконь, Щур, Савенко, Мануйленко, Денисюк - Замосій (в).  Головний тренер: Іван Скіцко.
 




Матч «Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ № 4» (Рівне) – КІВС «Енергія-2» (Львів) не відбувся і його долю вирішуватиме Виконком АФУ.



23 грудня, четвер

«Comfort Life» (Буча) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир)  6:1
Голи:
Олександр Шамотій, 12, 34, Олександр Галицький, 16, Віктор Цой, 31, 35, Євген Курочка, 39 – Олександр Розпотнюк, 11
Попередження: Олександр Шамотій, 13, Ігор Кіян, 29 – Юрій Коваль, 9, Сергій Литвиновський , 28
Вилучення: Сергій Литвиновський, 37 (Автомобіліст-Бульвар) 
 


26 грудня, неділя

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Рятувальник» (Ромни) – 5:0 (4:0)
Голи:
Дмитро Баранник, 1 (а/г), Олександр Синенко, 6, Антон Гай, 20, Олександр Фролов, 20, Уссама Тумзін, 39
Попередження: Антон Гай, 38 – Дмитро Баранник, 25
На 27-й хвилині Олександр Фролов (ЗАПОРІЖПРОМГРУП) не реалізував дабл-пенальті

Візит до Запоріжжя у рамках сьомого туру у групі Схід чемпіонату України з футзалу серед команд Першої ліги видався для роменського «Рятувальника» надзвичайно невдалим. Проблеми у підопічних Ігора Салівона почалися вже приблизно на тридцятій секунді гри, коли Дмитро Баранник, перериваючи прострільну передачу суперника, зрізав м’яч у сітку власних воріт. Ну а на перерву команди йшли вже за рахунку 4:0 на користь господарів майданчика. У другому таймі наші земляки пропустили ще один гол.

Джерело - АФС 
 


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.