Чемпионат ЕвропыКирило Ципун: «Ми знаємо як діяти проти таких команд, як Португалія, а головне – вміємо це робити й віримо у це»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «З Португалією гратимемо в усіченому складі, додасться лише Сергій Журба»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. «BudmonsteR» не встояв перед «ДЕ Трейдингом»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»

Перша ліга 2021/22. 4 тур. «SkyUp» і «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» синхронно втратили очки

Лідери групи Схід одночасно втратили очки, а "Любарт" здобув першу перемогу в сезоні


Група Захід

12 листопада

КІВС «Енергія-2» (Львів) – «Славута» (Славута) – 1:2
12:00. м. Львів, ПС «Галичина»
Арбітри: О. Леончук, Н. Бас (обидва – Луцьк), Б. Лепак (Львів)
Хронометрист: П. Сітек (Львів)
Спостерігач арбітражу: С. Дребужан (Мукачево)
Голи: Майовецький (5) – Поплевічев (22), П. Концеба (29)
Попередження: Мурин (19) – Тихонець (6)
КІВС: Пітуля - Білюк, Саламаха, Герчаківський, Константінов - Король, Лютий, Гураль, Тимців - Квасній, Майовецький, Мурин, Ременець;

КІВС не зумів розвинути успіх першого тайму, в якому вигравав у суперника 1:0, завдяки деб'ютному голу Руслана Майовецького. У другій половині зустрічі гості переламали хід матчу та в підсумку здобули вольову перемогу.

Джерело - КІВС Футзал

12 листопада, відбувся матч Чемпіонату Першої ліги України з футзалу, четвертого туру. В ньому взяли участь КІВС «Енергія-2» зі Львова та наша ФК «Славута». Матч відбувся на виїзді у місті Львів у Палаці спорту «Галичина».

Цей поєдинок був дуже захопливий. Наша команда професійно розпочала матч, але на 5 хвилині, суперником було забито перший гол. З рахунком 0:1 львів'яни протрималися до кінця першого тайму.

Після невеликої перерви, в другому таймі, наша Славутська команда реабілітувалася і забила два голи (Віталій Поплевічев, Павло Концеба). В цьому поєдинку була чимала кількість результативних ударів. Підопічним Івана Скіцка, зараз доводиться серйозно працювати, щоб здобувати позитивні результати. З рахунком 2:1 ФК "Славута" здобула перемогу.

Джерело - slavuta.city

 

13 листопада

«Любарт» (Луцьк) – «Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ № 4» (Рівне) – 1:0

12:30. м. Луцьк, «Арена спорт»
Арбітри: Т. Козак (Львівська обл.), Р. Гера (Львів), В. Гарасимків (Ковель)
Хронометрист: О. Хомич (Луцьк)
Спостерігач арбітражу: Р. Проць (Дрогобич)
Гол: Мізюк (24)
Попередження: Баденчук (25), В. Козачок (26)

Волинсько-Рівненське футзальне дербі, після майже піврічної паузи, знову повернулося, щоб потішити вболівальників принциповим протистоянням. 

У суботу, 13 листопада, в гості до «Любарта» приїхала команда з надзвичайно довгою назвою «Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4». З дублерами екстралігового клубу ми зустрічалися у травні, двічі програвши: 1:5 та 2:5. Це був груповий етап минулого чемпіонату Першої ліги і князі, які в підсумку виграли цей турнір, лише набирали хід. Не зважаючи на підсумковий тріумф, неприємний «осад» в підопічних Назара Бугайчука залишився. Тож бажання реваншуватися за ті поразки, безумовно, було посиленим. 

Як ми вже усі звикли в цьому сезоні, господарі розпочали дуже впевнено та гостро. Минула хвилина - Сизик влучив у штангу. Ще кілька комбінацій - і вже Павло Чемерис проявив себе, парирувавши небезпечний постріл Піддубного. «Любарт» тиснув без перерв, створював чимало моментів, але знову не забивав. Зовсім абсурдною виявилася ситуація, коли Чемерис двічі підряд парирував удари Степанюка, який розстрілював його впритул. Таке взагалі можливо? Як бачимо, так! 

Під кінець першого тайму кардиналівці вийшли з «глухої» оборони і ледь не покарали «Любарт» за усі нереалізовані моменти. Господарів тричі підстрахував Андрій Янчук. 

Разом із цим, перервавши одну з малочисельних атак гостей, князі вивели на побачення з голкіпером Романа Дацюка. Здавалося, що перед грізним голеадором нічийний рахунок не втримається. Але ні! Клята штанга вкотре зіграла проти підопічних Назара Бугайчука. 

Відкрити рахунок вдалося вже в другій половині. Роман Дацюк підключив Баденчука. Володимир пробив, Чемерис парирував, але холоднокровно на добиванні зіграв сьогоднішній іменинник Богдан Мізюк! 1:0. 

Після пропущеного рівняни почали розкриватися  і гра стала значно веселішою. На паркеті закипіли емоції та боротьба. Моменти почали з‘являтися біля обох воріт, але господарі все ж були значно гострішими. Дацюк, Баденчук, Степанюк, Козачок могли забивати, але цього не сталося. Були хороші нагоди й у суперників, але ідеально у рамці відпрацював Андрій Янчук.

У намаганні взяти в Луцьку хоча б очко, гості сміливо пішли у бій з п’ятим польовим і добряче полоскотали нерви місцевим. На щастя, наші хлопці втримали переможний результат, здобувши першу “вікторію” у чинному чемпіонаті. 
Вітаємо “Любарт” з перемогою, а Богдана Мізюка з Днем народження! 

Джерело - ФК Любарт

 



Матч «In.IT» (Львів) – «Ураган-2-КФВ» перенесений на резервний день. Дата і час проведення будуть відомі пізніше.

Група Схід

12 листопада


«SkyUp» (Київ) – «Рятувальник» (Ромни) – 1:1 (1:0)
13:00. м. Київ, СК НУХТ
Арбітри: Д. Чумак (Харків), О. Максименко (Миколаїв), С. Федорченко (Київ)
Хронометрист: В. Степанюк (Київ)​
Спостерігач арбітражу: С. Єщенко (Бровари)
Голи: М. Чеберяк (10) – Кончаков (36)
Попередження: Накаєв (20) 
«SkyUp» (Київ): Володимир Негель – Микита Тменов (к), Апті Накаєв, Морено, Роман Бакум – Максим Чеберяк, Владислав Корнєв, Юліан Горбатий, Ігор Салтанов – Ростислав Семенченко, Олександр Уруцький, Єгор Сипливець – Максим Бабенко
«Рятувальник» (Ромни): Богдан Паламарчук – Антон Кончаков, Олександр Колеснік (к), Дмитро Лойко, Станіслав Носок – Владислав Радченко, Олексій Прокопчук, Дмитро Козуб, Денис Завгородній – Станіслав Савченко – Віталій Царіцин

«SkyUp» втрачає перші очки у чемпіонаті України серед команд Першої ліги

Команда Тараса Шпички розписала мирову з роменським «Рятувальником».

Сьогоднішній матч не приніс великої кількості моментів для обидвох cуперників. Кияни більше володіли м’ячем й розраховували на позиційні атаки. Натомість, суперник робив ставку на контрнаступи. 

У першому таймі рахунок на 10-ій хвилині після сольного рейду рахунок зумів відкрити Чеберяк. Втім, перебіг гри це взяття воріт особливо не змінило. Обидва суперники продовжували діяти у схожому стилі, обмінюючись певними періодами з гострими атаками.

Так тривало до 36-ої хвилини, коли результативним ударом з гострого кута відзначився Кончаков.

За 1:45 до завершення зустрічі господарі пішли вперед з п’ятим польовим, роль якого виконував Накаєв. Втім, забити другий гол «авіатори» не зуміли.

Зрештою, кияни залишилися на першій сходинці, втім, їхній головний конкурент – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» має матч у запасі, який проведе найближчої неділі проти «Comfort Life».

Натомість, «SkyUp» завершить тиждень товариським поєдинком проти «INTER».

Джерело - «SkyUp»

 



«Автомобіліст-Бульвар» (Житомир) – «Черкасиобленерго» (Черкаси) – 3:6
15:00. м. Житомир, ФОК
Арбітри: Л. Юзвенко, Ю. Костенко (обидві – Київ), О. Костюк (Житомир)
Хронометрист: В. Тарасюк (Житомир)​
Спостерігач арбітражу: М. Чубінський (Київ)
Голи: Сергій Литвиновський, 13, Артем Корольчук, 29, Юрій Коваль, 36 – Максим Скоров, 6, В'ячеслав Ткаченко, 7, 27, Богдан Мосійчук, 12, 27, Олег Коркішко, 36
Попередження: Анатолій Доманський, 8, Артем Корольчук, 16 (обидва - Автомобіліст-Бульвар) 
 

14 листопада

«Comfort Life» (Буча) – «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – 2:2

12:00. м. Буча, «Академія спорту»
Арбітри: М. Кравченко, С. Федорченко, В. Бородін (всі – Київ)
Хронометрист: Д. Кравченко (Київ)​
Спостерігач арбітражу: В. Олійник (Київ)
Голи: Іван Веремійчук, 20, Євгеній Заєць, 31 – Антон Гай, 8, Артем Мороховець, 35  
 
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.