Чемпионат ЕвропыКирило Ципун: «Ми знаємо як діяти проти таких команд, як Португалія, а головне – вміємо це робити й віримо у це»Чемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «З Португалією гратимемо в усіченому складі, додасться лише Сергій Журба»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. «BudmonsteR» не встояв перед «ДЕ Трейдингом»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»

Перша ліга 2021/22. Захід. 4 тур. Любарт – Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4. Піддубний проти Піддубного

У групі Захід чемпіонату України з футалу у першій лізі відбудеться волинське дербі


Дербі – це коли коні відривають один одному голови, а собаки зжирають собак на сніданок. Це коли перемога дорожча за біткоїн, а поразка болючіша за порвану сраку. Дербі змушує кров закипати, а м’язи напружуватися. Ти не хочеш їсти, не можеш спати. Все, чого ти прагнеш – суперника свого здолати! 

І хоча в останньому реченні мене ледь не занесло в поезію, віршами тут навіть не пахне, оскільки вже в суботу, 13 листопада, на нас чекає принципове протистояння між «Любартом» та «Кардиналом-Рівнестандартом-2-ДЮСШ №4». 

Важко таке писати про рідну команду, але в перших двох турах князі нехай і трохи, але таки провалилися. Підопічні Назара Бугайчука повинні були перемагати й «Енергію-2», й «In.It». Проте море нереалізованих моментів, сюрреалістичні влучання у стійку та секундна дезорієнтація у захисті зробили свою справу. Тішить, що з Івано-Франківська ми привезли бодай одне очко. Хоча мали чудову нагоду захопити з собою «трієчку». 

Звісно, трішки легше на серці від того, що й наші опоненти розпочали сезон доволі «фіговенько». Хлопці Павла Дармовіса програли дублерам «драконів» та «енергетиків» і розписали нульову нічию зі «Славутою». Якщо ж заглянути в роздягальню «кардиналів», то там ми побачимо чимало молодих вихованців місцевої ДЮСШ №4, які є чинними чемпіонами України U-17. Разом із цим для підсилення юнаків завжди можна «опустити» трьох виконавців з головної команди. 

Тепер трішки історії. Усі вболівальники «Любарта» добре знають нашого граючого спортивного директора Сергія Піддубного. Саме відомий ківерчанин більше 10 років тому своїми руками (в партнерстві з Володимиром Валявкою) збудував старий-добрий «Кардинал-Рівне», який завжди відрізнявся цікавим футзалом. В Рівному Піддубний провів багато часу (він і зараз там проживає), ставши місцевою легендою. І нема жодних сумнівів, що цей факт лише додає гостроти нашому протистоянню. 

Окрім цього, на нас чекає сімейна битва Піддубних. У травні син Олександра Роман разом із ним вийшов на паркет «Арени спорт» у футболці «Любарта» у грі проти «Енергії-2». 

Завтра ж він знову матиме усі шанси, аби опинитися на одному ігровому полі з батьком. Проте цього разу вони будуть суперниками!

Тож, якщо ви маєте «зелений» Covid-сертифікат або негативний результат тесту на коронавірус, приходьте в суботу, 13 листопада, о 15:30 підтримати нашу команду в мега-принциповому дербі! Якщо ж ви не забезпечені відповідними документами, обов'язково вмикайте пряму трансляцію, посилання на яку надамо завтра!

Джерело - Руслан Пилипчук, ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.