ЧехияЧемпіонат Чехії стартував з розгромного бенефісу «Спарти»РоссияЕвгений Куксевич – новый главный тренер МФК «Норильский никель»Женский футзал6 вересня жіноча збірна України зіграє товариський матч з ПольщеюБеларусьАндрей Толмач: «Все мысли уже о «Борисове-900»ПортугалияНуну Диаш: «Победы в ЦСКА значат для меня не меньше, чем победы в Португалии»Первая лига Перша ліга: десять команд підтвердили свою участь у чемпіонатіЛьвовНазарій Цимбаляк: «Галицькій Здобі» було би по силах грати на високому рівні»Первая лига «Віза-Вторма»: кадрові зміни у літнє міжсезонняГерманияПетр Шаталин: «Не собираемся в Риге быть мальчиками для битья»Испания«Барселона» намагається підписати Леандро ЛіноЛига чемпионов УЕФАИз стана соперников: «ЭРА-ПАК» и «Мовистар Интер» завершили предсезонные спаррингиЧехияОдесский футзалист результативно дебютировал в новом клубе в Кубке ЧехииРоссияНаши за границей. Клушин и Разуванов забивают в первом туреРоссияРоссия. Суперлига. 1 тур. ВидеообзорыБеларусьДенис Гуменюк: «Лучшие команды Беларуси уже не уступают ведущим клубам Украины»Экстра-лигаМирослав Хом’як: «Матч за Суперкубок України збере аншлаг на трибунах»БразилияЛучшие голы 15-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаДмитро Мартинюк – вільний агентЭкстра-лигаКарлос Барбоза: «Поєдинок за Суперкубок України є дуже важливим для «Продексіма»ПортугалияНуну Диаш: «Девиз футзала – атака и контратака»

Роман Ковальчик: «Матч проти "Енергії" для Кузя особливий»

Головний тренер «ТВД» Роман КОВАЛЬЧИК про гру 1-го туру чемпіонату України з футзалу

Головний тренер «ТВД» Роман Ковальчик у розмові з прес-службою «Енергії» розповів про своє бачення гри першого туру нового чемпіонату України з футзалу.

- Яким бачите суботній матч для своєї команди?
- Перш за все варто сказати, що це буде справжнє дербі, адже зустрічаються дві львівські команди. «Енергія» на цей сезон має серйозні завдання, у цьому матчі їм потрібно три очки. Розуміємо, що проти нас постане сильна команда. Утім, ми також у цьому матчі вирішуватимемо свої завдання. Думаю, цей матч буде непростим для обох команд.

- Минулий чемпіонат «ТВД» розпочав невдало. Немає побоювань, що цього року знову довго «втягуватиметесь» у сезон? 
- Трішки за це переживаємо. Хоч команда у нас молода, однак ставимо максимальні завдання. Хочемо у цьому сезоні дійти до фіналу національного Кубка та вийти до плей-офф. Розуміємо, що четвірки у нас нові, гравці молоді і можемо десь зламатися у психологічному плані. Для нашої команди це важливе питання. Робитимемо усе, аби цього уникнути. Головне, що у наших гравців є бажання грати. Якщо їм бракуватиме майстерності, то вона прийде з часом. Дуже тішить те, що у нас зібрався колектив однодумців.

- У період міжсезоння ви уважно спостерігали за новачком «ТВД», екс-гравцем «Енергії» Тарасом Кузем. Що скажете про цього виконавця? 
- Я ним задоволений. Тарас безболісно влився в колектив і добре працював над собою.

- Матч проти «Енергії» для Тараса буде особливим?
- Звичайно, адже проти своєї колишньої команди завжди хочеться зіграти якнайкраще. У цьому матчі я на нього розраховую.

- Тобто Тарас уже гарантував собі місце в основі? 
- Конкретно відповісти не можу, оскільки у мене в обоймі є дві «п’ятірки» виконавців. А на майданчик вийде той, хто є сильнішим на даний момент. Утім, не буду приховувати, що планую Тараса випустити на майданчик зіграти проти своєї колишньої команди.

- Чим, на Вашу думку, сильна «Енергія»?
- Підбором гравців, у яких сильно розвинені бійцівські якості. Та й майстерність у виконавців команди дуже хороша. «Енергія» - команда з характером. У кожному матчі футболісти грають лише на перемогу.

- «Енергії» до снаги поборотися за чемпіонство у цьому сезоні? 
- Так, однозначно. Команда добре укомплектована, має усі необхідні умови для цього. Утім, «тягатися» з «Таймом» «Енергії» буде важко. Та попри це, команда просто зобов’язана боротися за найвищі місця у чемпіонаті України.


www.energia.lviv.ua

 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.