ДонецкаяВ Славянске прошел областной турнир среди студентовКубок УкраиныКубок Украины. 22.10, суббота. Результаты и он-лайн-трансляции (обновляется)Кубок УкраиныКубок Украины. 21.10, пятница. Результаты и он-лайн-трансляцииЛьвовШкола "Енергії": юні футзалісти виходять на старт!КиевКиев, на старт!КиевАнонс матчей первой и второй лиги чемпионата КиеваОдессаСуперкубок Одессы. МКВ - «Чёрное море». Превью к матчу (+ он-лайн-трансляция)ДнепрСтарт Регулярного чемпионата Днепра 2016-2017 гг. НаканунеХмельницкийПреміум-ліга: відбулося жеребкування календаря розіграшу чемпіонату в дивізіоні 1 (+вiдео)Сборная УкраиныСергій Корідзе: "У збірної України щось зламалося"ОдессаОдесса: «Pentagon» и «Оболонь» - единоличные лидерыВетераныІгор Бадло: «Конспекти Ожегова допомагають в роботі»ПолтавскаяПолтавська ПЗМС всуху перемогла харкiвську «Теслу»ЧеркассыУ чемпіонаті Черкаської області з футзалу буде змінено формат!УкраинаЄвро – 2018. Стали відомі суперники збірної України у Основному раунді ХарьковскаяПередача "Харьковский футзал" и лучшие голы 6-го тураКиевЖеребьевка чемпионата Киева по футзалу. Что ждать от нового сезона?КиевЕвгений Кучин: TL-Group – новое слово в мире журналистикиОдессаСуперкубок Одессы. МКВ. Представление командыОдессаСуперкубок Одессы. «Чёрное море». Представление команды

Що очікує на команду “Нові імена” в об’єднаній лізі?

Вже наступних вихідних на команду «Нові імена» й Воробуса, в тому числі очікує старт у новому футзальному чемпіонаті.

Як і влітку, після змагань керівництвом клубу було прийнято рішення в зимовому чемпіонаті грати у першій лізі любительського чемпіонату Львівщини.

Та, так склалися обставини, що на гранд лігу команд назбиралося мало й асоціація прийняла рішення об’єднати два дивізіони й зробити один сильний чемпіонат. 

Тому, вже зараз відомо, що в об’єднаному чемпіонаті зіграють наступні команди:

1. Бастіон
2. Львів Юнайтед
3. Здвиг
4. Імперія
5. Галицька Здоба
6. Максимус
7. Fujikura
8. Інкогніто
9. Нові Імена
10. Спільнота
11. Меркурій.

Ходять чутки, що можливо до цієї когорти приєднається ще одна команда, але вона поки що в роздумах.

Який формат чемпіонату?

Колективи зіграють в одне коло за принципом кожен з кожним, а потім всі будуть розділені на дві шістки. Одна змагатиметься за так звані медалі прем’єр-ліги, а інша – за нагороди першої ліги.

Таким чином, нас очікує дуже веселий чемпіонат, де також буде грати й наша команда.

Які шанси в «Нових імен» у цій лізі?

Важко так зараз сказати однозначно. Є, звісно, що побоювання щоб топ-команди, такі як: «Бастіон», «Львів Юнайтед», «Імперія» всіх не виносили. Але, від того і є футзал, щоб намагатися удосконалювати свою гру й тягнутися до лідерів.

Звісно, що нам буде важко, але «Нові імена» завжди славилися своїм характером. У багатьох матчах фаворитами ми явно не будемо, але битися за очки повинні. А там вже як вдасться. Головне щоб травми не заважали клубу як в тому ж таки літньому чемпіонаті.

Де будуть проходити матчі?

Кожна команда зіграє рівну кількість ігор як у залі «СКА» , так і у палаці спорту «Галичина». А родзинкою чемпіонату може стати гра з клубом «Імперія» у місті Червоноград.

Воробус там ще ніколи не грав. Та, кажуть, що там вивезти очки дуже важко, але можливо.

Свого ж часу нашій команді цей подвиг вдавалося зробити. Як буде цього разу? Час покаже.

Одним словом, початок змагань вже незабаром.

Щодо вашого автора, то колись у мене була мрія зіграти у сильному чемпіонаті проти хороших команд. Напевно вже до цього часу доріс. Після завершення літнього сезону постійно тренувався й будемо бачити в якій я функціональній формі.

Вболівайте за «Нові імена» й нехай перемагає найсильніший. 

Джерело - vorobus.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.