Остальной мирКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Брезьє Марибор": Післямова тренерів.Остальной мирОбзор еврокубковых матчей Лидсельмаша (обновляется)ЖитомирскаяКоманда 79-й ОДШБр виграла Чемпіонат України серед підрозділів ВДВ ЗСУОстальной мирРезо ДЕВДАРИАНИ: грузинский одессит с футзалом в сердцеОстальной мирКубок УЕФА. Ох, уж этот Тотошкович: Энергия уступила чемпиону СловенииХарьковЛучшие голы 5-го тура 30 кубка ФК УниверХарьковПревью 4-го тура осеннего турнира на кубок СК ВИРТА 2016УкраинаВідеозвіт першого дня Кубка УЄФА у Львові. Найяскравіші моменти!СумыТанцуют все? Обзор собрания АРМФС (программа "Спорт Ревю" от 5 октября 2016)Кубок УкраиныКубок України 2016/2017. RED (Київ) - СумДУ (Суми). Прев'юЭкстра-лигаКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Післямова тренерівЭкстра-лигаСергій Коваль: «У грі з Аргентиною ми терпіли, як справжні українці»ДнепрСуперкубок Днепра по футзалу. Онлайн трансляция на FFDO TVСборная УкраиныЄвген Іваняк: "Замість того, щоб додавати з кожною грою, ми регресували"ЛьвовБізнес ліга футзалу Львова сезону 2016/2017, 2-й тур (оновлюється)ХарьковскаяДайджест Виктора Родионова от 12.10.16КиевСуперкубок Киева по футзалу будет разыгран уже в ближайшее воскресеньеЭкстра-лигаСергій Піддубний: «Кварцяний називає нас кімнатними футболістами»Ветераны«Ветеран» (Недригайлів) - переможець традиційного турніру в БілопілліЛьвовКубок УЄФА-2016. "Енергія" - "Кремлін-Бісетр": Важлива перемога на старті

У Хмельницькому завершився всеукраїнський футзальний турнір серед дітей



За призові місця на «KHMELNYTSKY OPEN CUP-2016» боротьбу у двох вікових групах вели 9 команд з усіх куточків України.
 
27-го та 28-го вересня у Хмельницькому відбувся другий за ліком розіграш всеукраїнського футзального турніру серед дітей «KHMELNYTSKY OPEN CUP-2016», організаваного Асоціацією міні-футболу (футзалу) Хмельницької області. Боротьбу за призові місця у двох вікових групах вели дев’ять колективів з усіх куточків України.
 
У старшій віковій групі, де змагалися юнаки 2002-2003 років народження, не було рівних господарям турніру, ДЮСШ «Спортлідер+», яка здобувши три перемоги у чотирьох проведених зустрічах на турнірі, в підсумку виборола чемпіонський титул. Другою тут стала львівська «Енергія-Інтер», а почесне третє місце дісталося вихованцям ДЮСШ «Лідер», яка представляла на турніру Гуменецьку ОТГ, що на Кам’янеччині.
 
Більш цікавою та емоційною була боротьба у молодшій віковій групі, де змагалися юнаки 2004-2005 років народження. У фіналі зустрілися дійсно найсильніші команди, які на шляху до головного матчу на турнірі виключно перемагали – МФК «Степной» із Запорізької області та львівська «Енергія-Інтер». Основний час завершився із нічийним рахунком – 2:2, а ось у серії післяматчевих пенальті Фортуна посміхнулася запорізьким футзалістам, які реалізувавши два з трьох ударів з «позначки», другий рік поспіль стають переможцями турніру у Хмельницькому, а ось «Енергії-Інтеру» на фініші дісталися лише срібні медалі. Бронзові нагороди у молодшій віковій групі вибороли вихованці ФК «Дунаївці», які у неймовірно напруженому матчі за «бронзу» мінімально переграли «ДЮСШ-Юніор» із Старої Синява – 2:1.
 
Враженнями від турніру із кореспондентом «Марічка NEWS» поділився керівник Асоціації міні-футболу (футзалу) Хмельницької області, Артем Глас. «Це наш другий турнір. Минулого року ми його теж проводили, і він виявився успішним, тому цьогоріч ми знову прийняли рішення його організувати. Загалом, ми залишилися задоволеними організацією турніру та його проведенням, а дітки чесно та справедливо боролися за власні нагороди» - підсумував Артем Вікторович.
 
Олександр ТАРАН

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.