Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Вища ліга (жінки) 2021/22. 4 тур. Легіон-Університет (Луцьк) – Дніпро (Черкаси). Анонс

Чемпіонат України з футзалу повертається до Луцька після різдвяної перерви


Друге коло змагань "Легіон-Університет" розпочинає грою з  молодою та амбітною командою "Дніпро" (Черкаси). Клуб є частиною великої спортивної школи міста. Посеред сезону черкащанки змінили головного тренера. Тепер команду очолює Юрій Криштоп, що вже встиг здобути першу перемогу на посаді. У перенесеній грі, його підопічні здолали "Новий Львів" 10:3. 

У луцькому ж колективі до цієї гри кадрове поповнення. Клуб дозаявив двох гравчинь: Анну Мякоту та Юлію Годісь. До матчу із досить швидкою командою, тренерський штаб зосередив увагу на всіх аспектах. Дівчата провели комплексну підготовку, не лише на майданчику, а й у тренувальній залі. 

З огляду на склади команд, нас очікує динамічний двобій рівних команд. "Легіонерки" докладуть максимум зусиль, аби порадувати глядачів перемогою в рідних стінах. Зі свого боку клуб запрошує вболівальників відвідати гру. Підтримка з трибун дуже допомагає і мотивує в таких поєдинках.

Турнірне становище. Розрив між "Дніпром" та "біло-синіми" три очки. Тому, з погляду турнірного розташування, гра матиме ще більший інтерес. 

Дмитро ГОЛОСКОКОВ, головний тренер "Легіон-Університет":

"Зрозуміло, що святкова перерва трішки вибиває з роботи. Втім, сподіваюсь, що той комплекс тренувань, який ми провели, повернув дівчат до оптимальних форм. Якщо говорити про гру, то, думаю, що нас очікує швидкий, активний футзал, адже обидві команди амбіційні та заряджені".

Юлія ХУДЯКОВА, футзалістка "Легіон-Університет":

"Готуючись до гри, першочергово намагалися вдосконалювати власні комбінації та стандарти, працювали над технічним та фізичним складниками.

Хочеться, щоби кількість глядачів на наших матчах зростала, бо вони – це моральна підтримка, яка надає додаткових сил дівчатам, мотивує до більшої самовіддачі. Тому, запрошую Вас прийти на гру та допомогти нашій команді".

Джерело - Пресслужба "Легіон-Університет"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.