Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Вища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. Анонс

З 18 по 21 лютого уболівальники жіночого футзалу побачать чотири протистояння 9 туру Вищої ліги України.

Фото: ЖФК "Тесла"

У п'ятницю футзалістки із Синельникового зіграють вдома проти «Кобри» із Білокуракиного. Перша зустріч між цими клубами закінчилась домашньою перемогою «Кобри» з хокейним рахунком 11:0.

У турнірній таблиці команди йдуть на дні групи 1. Між «Коброю» та «Синельниковим» різниця лише у три очки на користь клубу з Білокуракиного. Слід відзначити, що футзалістки із Синельникового ще не знають смаку перемог. Вони з «бубликом» у пасиві та 78 пропущеними голами замикають групу.

«Кобра» навіть у разі перемоги не зможе піднятися вище четвертої позиції, яку посідає перед цим матчем. Відставання від третього місця, яке посідає «Луганочка», складає аж у 9 пунктів.

Принципове протистояння у Луцьку

«Легіон-Університет» (Луцьк) - «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького». Анонс матчу
Місце проведення:
м. Луцьк, Спорткомплекс ВНУ (пр. Президента Грушевського, 2Б) 
Початок: 18 лютого, 17:30 

У гості до «біло-синіх» завітають хмельничанки з «ДЮСШ №1». Команда виступає також у чемпіонаті України з футболу. Клуби пов’язані хорошим дружніми відносинами. За хмельницьку команду з футболу грала наша воротарка Яна Ярмальська. Цього міжсезоння до команди спортшколи приєдналася ексфутзалістка «Легіону» Тетяна Ховайло.    

На жаль, у першому колі "Легіон-Університет" із мінімальними рахунком поступився суперницям (5:4). Гра в Хмельницькому була сповнена драматизмом та інтригою. Тоді, "легіонерки" відіграли два м’ячі після перерви, домінували у володінні та за кількістю створених моментів, але травми ключових гравців завадили їм здобути очки. 

Турнірне становище. Великого турнірного значення гра не має для обох сторін. Команди мають рівну кількість залікових пунктів. За умови позитивного результату лучанки піднімуться на позицію вище. Для нашого клубу це четверта гра за останні 13 днів! Але дівчата готові показати всю свою силу і витримку, щоби подарувати своїм глядачам перемогу. Також, команда налаштована взяти реванш за хмельницький поєдинок.

Зі свого боку, ЖФК «Легіон-Університет» запрошує всіх охочих відвідати гру.  Це останній домашній матч луцької команди в сезоні. Не пропустіть можливості насолодитися яскравим і запальним футзалом. Ваша підтримка допоможе здобути бажані три очки. Дівчатам надзвичайно приємно відчувати заряд енергії від вболівальників. 

Юлія ХУДЯКОВА, футзалістка «Легіон-Університет»:
«Дуже хочеться відіграти на всі сто відсотків, повністю віддатись на майданчику, адже це останній домашній матч . У Хмельницькому ми програли, хоча в самій грі наші сили були рівні. Це буде своєрідний матч-реванш, тому хочеться довести супернику, нашому тренеру та самим собі, що ми все зможемо. Сподіваюсь, візьмемо ці бажані очки. І ще – наша команда хоче бачити підтримку на трибунах, щоб із більшою самовіддачею старатися демонструвати якісний футзал».

Дмитро ГОЛОСКОКОВ, головний тренер «Легіон-Університет»:
«Певна втома після попередніх ігор є, і не стільки фізична (все ж маємо чотири дні на відновлення), скільки емоційна. Під кінець сезону, коли не ведеш боротьбу за медалі або за "виживання" в дивізіоні, важко підтримувати бойовий настрій. Проте, проти Хмельницького, міркую, налаштуватися буде простіше, адже матч на виїзді в першому колі був "від ножа" - ми поступилися в один м'яч, але боротьба тривала до останньої секунди. Тому вдома, у рідних стінах, ми плануємо перемагати».

Джерело - Пресслужба ЖФК "Легіон-Університет"

Також 18 лютого свій матч проведе луцький «Легіон-Університет», який прийматиме у спекотному протистоянні «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького».

Цей двобій буде дуже цікавий, адже у першій частині сезону команди видали гольову перестрілку у Хмельницькому – 5:4 на користь господарок матчу. Головною голеадоркою того дня була гравчиня з Хмельницького Олександра Сухоряба, яка оформила покер. У складі суперниць хет-трик до свого активу записала Анастасія Чернюк.

Тепер дівчата з Луцька спробують на очах власних уболівальників взяти реванш за прикру поразки. Протистояння буде принциповим з огляду на таблицю. Команди мають однакову кількість очок – по 6.

Перемога дозволить луганському клубу посунути суперника та вийти на третє місце. Не потрібно забувати, що підопічні Дмитра Голоскокова за останні 8 днів проводять свій третій матч. Тому втома може датись взнаки.

На тлі дебютної перемоги

У Групі 2 на фанатів чекає не лише протистояння у Луцьку. У неділю дебютант чемпіонату «Новий Львів» на паркеті «Боско-Арени», де нещодавно грала жіноча збірна України, спробує переграти черкаський «Дніпро».

У попередньому турі львів'янки взяли реванш у «Легіона» за болючу поразку на виїзді з рахунком 3:2.На тлі першої перемоги (5:2) в історії клубу та гарних емоцій львівські футзалістки будуть рвати паркет, щоб обіграти гостей з Черкас.

Доля вже тричі зводила клуби – одного разу у чемпіонаті та двічі у Кубку України. В усіх трьох матчах підсумковий результат був на користь «Дніпра». У порівнянні з попередніми поєдинками львів'янки підсилили свій склад, тому «Новий Львів» може піднести несподіванку для опоненток.

Щодо дніпрянок, то у попередньому турі вони здобули впевнену виїзну перемогу над хмельничанками – 11:5. Окремо відзначимо хет-трик Маргарити Юрасової.

Домашня перемога дозволить дівчатам із «Нового Львова» впритул наблизитися до «Легіона» та «ДЮСШ №1-Збірна м. Хмельницького». Перед поєдинком 9 туру відставання львівських футзалісток до суперниць складає 3 бали.

Звитяга потрібна й опоненткам львів'янок. «Дніпро» завдяки позитивному результату зможе випередити київський «Будстар-НПУ», який йде другим у таблиці. В обох команд по 12 очок.

У гонитві за лідерством

«Вишенькою на торті» у 9 турі буде зустріч «ЗХО-Тесла» з «Лідером-Збірна Полтавської області». Центральний матч туру відбудеться 21 лютого у Харкові. Це протистояння другої та третьої команди групи 3. Між ними різниця лише в один пункт на користь футзалісток із Полтавської області.

У цій групі ведеться спекотна боротьба за лідерство. Поки що місце на вершині посідає київська «Енергія», яка у минулого тижня вирвала перемогу у «ЗХО-Тесла» з рахунком 2:1. Киянки випереджають найближчих суперників на один – два пункти.

У 8 турі полтавські футзалістки здобули технічну перемогу над «Лідер Груп», який знявся із чемпіонату. Додає цікавості до топ-матчу 9 туру й те, що у першій зустрічі між «ЗХО-Тесла» та "Лідером-Збірної Полтавської області" була зафіксована бойова нічия – 3:3.

Ще одна зустріч 9 туру між «Феніксом-Бровари» та «Лідером-Груп» не відбудеться. Суперник клубу з Броварів зняв свою команду з чемпіонату. Футзалістки з Броварів без витрачених сил здобувають технічну перемогу 5:0 та три очки у свій актив.

Джерело - Софія Кулай, спеціально для сайту futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.