Юношеский футзалЕкстра-ліга (U-16). 10-й тур. LIVE!Сборная УкраиныУкраина на футзальном Евро: боевой настрой и огрехи в командной игреПервая лига. 10 тур. LIVE!Чемпионат ЕвропыИгита: «Мы играли лучше испанцев, но пенальти – это лотерея»Экстра-лигаВіталій Радевич – найкращий гравець січняЭкстра-лигаДмитрий Калуков: «Если принимаешь мяч, то должен думать, как забить»Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Обыкновенное убийствоХарьковскаяЛучшие голы 4-го тура 33-го Кубка ФК Универ весна 2018Чемпионат ЕвропыТайнан и Есенаманов – о матче со сборной ИспанииЧемпионат ЕвропыКакау и Лопес о матче Казахстан – ИспанияВинницаФутбольний Тиждень 282 від 7.02.2018Чемпионат ЕвропыЕвро-2018. Казахстан – Испания – 5:5 (по пенальти 1:3). Обзор матча. 08.02.2018Евро-2018. Россия – Португалия – 2:3. Обзор матча. 08.02.2018Футзал в миреМаксим Літвінов залишає ХІТ і може продовжити кар'єру закордономЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Рикардинью vs ДугласЧемпионат ЕвропыСтатистика борьбы. Украинцы не уступили испанцам только в настроеЧемпионат ЕвропыТарас Вонярха: «В нашей сборной нет лидера»Чемпионат ЕвропыЛосано не сыграет с КазахстаномЧемпионат ЕвропыЕвро-2018. Перед 1/2 финала. Анонс от UEFA.comЧемпионат ЕвропыХосе Венансио Лопес: «Они не откажутся от своих принципов»

Юнацька Екстра-ліга (U-16). 5 тур: зіграють лише дві пари


Лише дві пари команд зіграють у цьому турі ЮФЕЛ. Через те, що чорноморський "Іллічівець" та івано-франківський "Ураган" братимуть участь у міжнародних турнірах, відповідно Молдови та Польщі, п'ятий тур буде неповним. Проте це не означає, що від цього цікавість тих матчів, що відбудеться, впаде? Ні? І читайте чому!!!!
 
Те, що збірна Харківської області показала свою міць у цьому чемпіонаті вже ні для кого не є дивним фактом. Гра підопічних Юрія Кобзаря та Віталія Чернишова заслуговує на похвалу. Ми побачили, що незважаючи на одну поразку команда таки знайшла у собі сили доказати і обіграла сильного суперника та ще й на виїзді. Цього разу до харків'ян їде МФК "Футзал-Днепр", який зумів оговтатись від синдрому програшів і в минулому турі каменя-на-камені не залишив від свого суперника, обігравши його два рази впевнено та результативно. Чи зможуть підопічні Andrey Konsevich продовжити свою серію перемог і чи зможуть призупинити ходу "збірників"?
Матч за 12 очок відбудеться у Енергодарі! Не позаздриш команді Андрія Мозерова, яка їде у лігво до розлюченого звіра. "Темп-ЗАЕС-Продэксим зробить усе аби покращити своє становище у лізі. В іншому випадку на "атомниками" може нависнути хмара затяжного аутсайдерства. Натомість рівненська #ДЮСШ4 добре знає як грати на виїзді, що гарно продемонструвала у Чорноморську.

Посилання на онлайн-трансляції очікуйте пізніше


Юнацька Футзальна Екстра Ліга
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.