ОдессаОлег Безуглый: коллекционер наград «по стечению обстоятельств». Часть 2. «Я – одессит!»ДнепрВторая лига. Группа 5. "Екатеринославхлеб" - ЮВИКО 6:3 (+ видео)ДонецкаяРоман Папырин: "Будем повышать качество футзала в Краматорске!"КиевКиев. Анонс 6 тура Высшей лигиВіталій Радевич: В молодіжці дуже дружній колектив, всі підтримуємо один одногоУкраинаТроє «ураганівців» - про свій дебют у збірній УкраїниУкраинаВідеоогляди матчів Китай - Україна 0:5 та Мексика - Україна 1:6УкраинаІллічівець переміг в фіналі Кубка України (U-15) у Чорноморську + ВІДЕООдесскаяОлександр Соловей: "Обіцяємо, що одеситам у Черкасах буде нелегко"ВолынскаяФутзал у Ковелі та Луцьку. АнонсСумыВідкритий чемпіонат міста Суми. Вища і Перша ліги. АнонсЛьвовскаяФутзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Галіо-Статус”. АнонсЖитомирскаяЖитомир: онлайн відеомарафон 3.0ЧеркасскаяЧеркаський футзальний клуб відзняв #MannequinChallengeЗапорожье2-я лига. Группа 5. АРПИ - «Мясная Традиция» 1:3. Взгляд с двух сторон (+ видео)ДнепровскаяДнепр. Интервью с президентом МФК "Оранж" Александром МаксименкоВинницаВінниця: Футбольний тиждень 221ЗапорожьеЗапорожье. Голы 5-го тураХмельницкийПреміум-ліга. Прев’ю 7-ого туру у дивізіоні 1ОдессаАлександр Кобыливский: «Будем стараться бороться за первое место в группе»

Футзал. Гранд ліга Львова. “Нові імена” – “Галіо-Статус”. Анонс

Вже цієї неділі, 11 грудня продовжаться змагання в футзальній гранд-лізі Львівської області. І, зокрема, на команду «Нові імена» очікує знову ж таки не просте випробування у вигляді клубу – «Галіо-Статус».

Де буде відбуватися ця гра, які шанси в нашого клубу, останні новини зі стану команд та багато іншого читайте далі.

Черговий анонс розпочну з місця де буде відбуватися майбутня гра.
 

Отже, на цей раз ми будемо грати не в старому як світ залі «СКА», а в кращому залі міста Львова – палаці спорту «Галичина».

Початок зустрічі о 20 годині 30 хвилин.

Нагадаю, хто не знає, «Нові імена» в цьому сезоні вже грали тут і тоді з боями, але таки відібрали очки в клубу «Меркурій». Як буде цього разу?

Суперник «Галіо-Статус» не менш серйозніший чим інші команди. Перед сезоном клуб довго думав чи приймати участь у змаганнях чи ні. Але, все ж таки погодився це зробити об’єднавшись ще з однією командою «Статус».

На даний момент суперник провів 7 матчів в яких тричі було здобуто перемоги, 4 нічиї й, увага, жодної поразки.

В одному з турів «Галіо-Статус» обіграв одного з фаворитів першості клуб «ЛЮ-Верест» з яким, до слова, ми зустрічалися в минулому турі.

В команді суперника виділив би трьох гравців: досвідченого воротаря – Романа Колтка, а також Ростислава Михальчука та Олега Чернецького. Хоча й без них там команда будь здоров.

Проти них грати буде однозначно не легко. Але, ніхто так просто здаватися й не думає. М’яч – круглий, поле – квадратне.

Щодо нашої команди, то вчора у СК «Інтерспорт» було проведено тренування за підсумками якого можу сказати, що місце в основному складі зараз вибороти не так то просто. Хлопці за нього буквально б’ються на полі.

Поразку в минулому турі було проаналізовано, черговий досвід здобуто.

А так всі здорові й рвуться в бій щоб довести, що нас ще рано списувати з рахунків.

То ж, запрошуємо в неділю, 11 грудня у палац спорту «Галичина» на поєдинок між командами «Нові імена» - «Галіо-Статус».

А по завершенні гри очікуйте на більш детальну розповідь про перепетії як на цьому ресурсі, так і в групах команди в соціальних мережах Вконтакті та Фейсбук.

Вболіваємо за «Нові імена» разом!!!

Джерело - vorobus.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.