ОдесскаяВторая лига. МКВ (Одесса) - Рувер (Черкассы). АнонсАматорыУ Коростені розпочався Чемпіонат міста з футзалуДнепровскаяДнепр. Кубок Области 2016/17. 3-й предварительный раунд. «Мясная Традиция» - КБ «Южное» 7-2ОдесскаяОдесса. Символическая сборная 7-го тура Премьер-лигиЗапорожскаяЗОАМФ определиласьХарьковскаяКубок СК "Вирта": лучшие голы 2-го тураХмельницкийПреміум-ліга: лідерська рокіровка у дивізіоні 2 – на вершині «AVIVA»ВолынскаяАнонс 3 туру чемпіонату Волині. Футзальний серіал триваєУкраинаМаксим Мануйленко: "Неможливо стати найкращим, коли твоя команда на дев'ятому місці"Преміум-ліга. Дивізіон 1. Огляди матчів 7-й турЖелтые ВодыЮрий Зорин: ты думаешь, что умеешь танцевать?ДнепрДнепр. ТОП-5. Дивизионы А и Б. Лучшие голыЖитомирЖитомир: "Атлет-Житомир" заручився підтримкою міської радиТернопольТернопільська футзальна ліга. "Нива" - "Вікторія" 5:2. ОглядХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 6 ВинницкаяВідбірковий етап турніру з футзалу серед правоохоронців відбувся у ВінниціЛьвовскаяЛьвів. Гранд ліга. 7-й тур. Огляди 11 грудняЛьвовскаяГранд ліга Львова. Галіо-Статус 3:1 Нові іменаКиевКиев. Первая лига. «Grasser-СпецБетон» забивает девять мячей...АМФІФО, Вища ліга: “SANDALINO” здолав “Ураган-4”...

Гранд ліга Львова. Галіо-Статус 3:1 Нові імена

Продовжуються змагання в футзальній гранд лізі Львівської області . І на команду «Нові імена» очікував черговий іспит у вигляді колективу «Галіо-Статус».

Безперечно, до гри фаворитом зустрічі була ця команда, адже займала друге місце в турнірній таблиці та й грає постійно в лізі найсильніших,

Але, як показав сам поєдинок, «Нові імена» не заслуговували на поразку.
 

Та, про все, по-порядку.

Після розгромної поразки у минулому турі від клубу «ЛЮ-Верест» на цю гру команда «Нові імена» налаштовувалася по-особливому. Все-таки, якщо ми хочемо зайняте принаймні третє місце серед команд першої ліги, то мусимо брати очки.

І це, незважаючи на статус цієї команди: фаворит вона чи ні.

Розпочався звітний матч для нас краще не придумаєш. Вже у дебюті гри після слаломного проходу Володимира Великого відбувся гол. Досвідчений кіпер «Галіо-Статус» - Роман Колток виручити команду не зумів.

Щоправда, відігрався наш суперник досить швидко. Після помилки в захисті чудовий удар під поперечину вдався гравцю команди-суперника.

1-1 і все розпочинається спочатку.

А далі розпочався атакуючий футзал. Забити могла як одна, так і інша команди. В нас чудові моменти змарнували все той же Володимир Великий та Тарас Николишин. Забий до перерви гол, думаю в другій 20-ти хвилинці нам було би грати значно легше.

Хоча, варто сказати, що як мінімум двічі міг забити й наш суперник. Проте, або їх підвела влучність або ж виручив команду – Воробій.

Після перерви Ігоря змінив Михайлишин, який також відіграв на рівні неодноразово рятуючи нашу команду від голу.

Щодо другої 20-ти хвилинки, то ключовим епізодом зустрічі вважаю став третій гол у наші ворота.

За рахунку 1-2 десь приблизно за сім хвилин до завершення гри «Нові імена» вирішили ризикнути й воротарем-ганялою вийшов Денис Бутрин.

Саме за такої тактики ми втратили «шкіряного» й кіпер «Галіо-Статус» - Роман Колток поцілив у порожні ворота.

1-3 й гру фактично було зроблено. Звісно, що ми пробували відігратися, створювали моменти, але в цей вечір принаймні на нічию гравці «Нових імен» не спромоглися.

Поразка… гідна, але очок вона нам не принесла й в наступному турі на нас очікує битва з клубом «Спільнота». Це буде гра фактично за шість очок.

Протокольні дані:
Футзал. Гранд ліга. Галіо-Статус 3:1 (1:1) Нові імена
гол: В. Великий
Склад: Воробій (Михайлишин) - Крупчук, Николишин, В. Великий, О. Великий, Ільків, Бутрин, Богатюк, Чабан, Гультяєв. 

Джерело - vorobus.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.