ВолынскаяВдруге поспіль Кубок «Волинської газети» вирушає до ЖитомираВетераныРоман Смирнов. Четверть века в футзале. Часть вторая: «Побеждать на паркете ─ это в крови»Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3: триллер в Одессе (+ видео, обновляется)ХерсонАФЛУ: пятый сезон стартовал в Херсоне!Футзал в мире"Спортинг" выиграл у "Браги" дуэль представителей Португалии в Кубке УЕФАВетераныVeteran’s Futsal Cup 2017 (40+). День 3. Побеждает ТВД!Футзал в миреРикардиньо спас «Мовистар Интер» от поражения в матче с «Осасуной Магна»Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 3: камбэк, триллер, сафари и... hit ХИТаКиев1.10.2017 14.00 Кубок Киева. Финал. «Альтернатива» – «RED» 2:2, по пн 4:3ОдессаКубок Лиги Содружества: начинается плей-оффЧемпионат ЕвропыЕВРО-2018 по футзалу: представляем участниковЭкстра-лигаЭкстра-лига. Тур 3. LIVE!Футзал в миреДмитрий Сорокин открыл счет своим мячам в чемпионате СербииФутзал в миреАлександр Сорокин дебютировал в ЭРА-ПАКе: чемпион Чехии бьет "Нейжбах"Футзал в миреФутзал в Германии: грядет бум!Футзал в миреSLOVAK FUTSAL WEEK 2017. Все голы турнираЭкстра-лигаКое-что, что вы хотели бы знать о Педяше, но боялись спроситьЧемпионат ЕвропыДумки вітчизняних тренерів про жереб Євро-2018 для збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыИтоги жеребьевки финальной части Евро-2018: Украина сыграет с Португалией и РумыниейСборная УкраиныСергій Владико: «У нас абсолютно рівна група»

Роман Ковальчик: «Ми в рівних умовах з Локомотивом»

Напередодні Фіналу чотирьох Кубку України головний тренер Соколу Роман Ковальчик в інтерв’ю Sport Arena розповів про готовність хмельничан до вирішальних кубкових матчів та поділився очікуваннями від чергової зустрічі з Локомотивом.
 

Вже цього уік-енду Сокіл зіграє один зі своїх найважливіших матчів сезону — півфінал Кубку України проти Локомотиву. Вилетівши з плей-офф Екстра-ліги, Сокіл має останній шанс здобути один з українських трофеїв цього сезону. Перед від’їздом команди до Києва (де 22-23 квітня і пройде Фінал чотирьох) нам вдалося поспілкуватися з головним тренером Соколу Романом Ковальчиком.

— Чи вдалося вам підготувати команду так, як хотілося в ідеалі? В якому стані Сокіл взагалі підходить до Фіналу чотирьох?

— Наразі команда в хорошому стані, тут нарікати нема на що. Готувалися ми як завжди, і мали доволі багато часу. Але не скажу, що підготувалися «в ідеалі», жоден тренер не може так підвести команду до матчу. Завжди є якісь нюанси.

— У вашому випадку нюанси хвилюють вас, чи це лише незначні моменти?

— Ні, в цьому плані загалом все добре. Але тренер завжди чимось задоволений, а чимось — ні.

— Для підготовки до Фіналу чотирьох у вас було 3 тижні. Цього часу вистачило для потрібної роботи, чи було навіть забагато?

— Мені часу завжди не вистачає (посміхається). Так завжди. Але в даному випадку всі в рівних умовах, адже суперники мали стільки ж тижнів, скільки й ми.

— Над чим в першу чергу працювали в цей період?

— Тут нічого особливого, приділили увагу різним моментам (як і сильним, так і слабким сторонам) і зробили все, щоб вивести команду на максимальний рівень готовності. Ми працювали так, щоб колектив грав на максимальній потужності і був здатен виграти Кубок України.

— Не виникало побоювань, що доволі довга пауза може «збити» команду з турнірного ритму та пошкодити ігровій формі?

— Ні. Три тижні — то три тижні, тиждень — то тиждень, чотири дні — так чотири дні. Тут головне правильно спланувати робочий цикл. А загалом, хто б що не говорив, всі були в рівних умовах в процесі підготовки.

— До Києва вирушаєте максимально сильним складом, чи, можливо, хтось залишається вдома через травми?

— На фінальні матчі Кубку беремо всіх, хто на сьогоднішній день відповідає потрібному високому рівню гри. Загалом же проблем зі складом не маємо.

— В якому стані зараз перебуває Олександр Педяш після матчів збірної?

— З ним все чудово, Педяш встиг повноцінно відновитися, щоб показувати свій максимум.

— Останні на сьогодні матчі Соколу завершились дуже емоційно та негативно для команди. В результаті цього вам довелося працювати над психологічним станом колективу?

— В даному випадку психологія ні при чому, команда в психологічному плані в порядку. Тут ми можемо поскаржитися лише на арбітрів та якість суддівства… Вся Україна бачила, як ми грали в 1/4 фіналу Екстра-ліги та що робилося в тих матчах. Ми вже скаржилися на арбітраж, і якщо зараз в Києві знову буде подібне, то не будемо мовчати. Бо ця суддівська безкарність вже переступає всі можливі межі, і комусь щось просто розповідати-доводити вже безкорисно. Загалом же ми почуваємо себе нормально і налаштовуємося на гарні матчі, щоб за ними спостерігало якнайбільше вболівальників.

— Які очікування від матчу з Локомотивом в півфіналі Кубку? Що в першу чергу буде важливим в цьому протистоянні?

— Обидві команди мали багато часу на підготовку та, впевнений, чудово готові до протистояння. Завдяки цьому гра має бути дуже гарної якості, що, безперечно, сподобається вболівальникам та глядачам.

— В цьому сезоні Сокіл вже обігрував Локомотив в Екстра-лізі. Який досвід з того матчу буде корисний зараз?

— Скажу, що нам допоможе досвід не лише з того виграшного матчу, а й з минулих наших поєдинків. Ми не готувалися на цей півфінал якось по-особливому. Зараз налаштовуємося зіграти як можна краще, а гра в суботу вже все покаже.


Джерело - https://sportarena.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.