Экстра-лигаУ Титан-Зари появились новые инвесторыСборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения - чемпион мира! Экстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумкова статистика сезону 2016/2017ЛьвовЮрій Цибик: «Колись у футзалі думали про атаку, тепер – про оборону» ЖитомирСтуденти ЖАТК виграли зональний етап Всеукраїнських ігор серед аграрних ВНЗДнепрСуперлига: «ЛАД» снова без победыЖитомир2-й тур Кубку Житомирської області: коли результативність зашкалюєСумыЛетний чемпионат АРМФС стартовал без ничьихСборная УкраиныСборная Украины среди игроков с дефектами зрения пробилась в финал чемпионата мираОстальной мирОлександр Бондар: "Рівень українського чемпіонату, звичайно, вищий, проте польський футзал постійно розвивається" ОдессаОдесса: неделя под знаком побед «МКВ», «корабелов» и «стройматериальщиков»ОдессаАртур Азерлян: «Есть желание попасть в четвёрку лучших»ВетераныУ Чорноморську відбувся турнір з футзалу серед ветеранів на відкритих майданчиках Сборная УкраиныОсобенности национального футзала: о U-21, ненормативной лексике, альтернативной истории и словах Виталия Одегова ЛуцкСергій Голоскоков: «Для мене важливий результат з точки зору самих дітей і розвитку футзалу»Сборная УкраиныДівоча збірна України (WU-17) провела збір у Славутичі ЛуцкВолинь. Одноосібно та тривладноЛьвовПрезидент «Альтернативи»: Легіонери підвищили інтерес до нашої командиЭкстра-лигаЦыпун и капитал. Какие козыри сделали Продэксим чемпиономОстальной мирНаші люди в Барселоні

Мар’ян Пелех: «Я намагався не підвести тренера та партнерів»

Капітан молодіжної збірної України Мар’ян Пелех поділився з прес-службою Асоціації футзалу України враженнями від двох матчів нашої «молодіжки» проти Словаччини.
 

- Мар’яне, вітаємо тебе з двома перемогами нашої «молодіжки». Що можеш сказати про ці матчі?
- Ми гарно зіграли з хорошим суперником. Приємно, що виграли обидві гри, тому що не хотілось повторювати помилок, через які не змогли виграти в Ірані.

- Ти був у цих матчах капітаном нашої команди. Які відчуття у тебе були, коли ти виводив молодіжну збірну України на майданчик з капітанською пов’язкою?
- Перш за все, хочу подякувати за довіру нашому тренеру, Віталію Олексійовичу Одєгову, який довірив мені капітанську пов’язку. Зі свого боку, я намагався не підвести тренера та партнерів по збірній. Сподіваюсь, що мені це вдалося.

- Ти у двох матчах забив два голи. Задоволений таким результатом?
- Я хочу сказати, що без допомоги партнерів по команді не було би цих голів, тому, перш за все, треба дякувати їм.

- Так вже сталося, що у більшості гравців до матчів зі Словаччиною не було ігрової практики, оскільки їх команди вилетіли з плей-офф Екстра-ліги. Як це позначилось на підготовці до поєдинків?
- Ми, в принципі, один одного знаємо, тому вже знаємо, хто і на що здатний. Нам трьох тренувальних днів (враховуючи одне тренування у Кошице) вистачило для того, щоб відновити старі зв’язки, а результат ви бачите самі.

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.