Сборная УкраиныСловаччина (U-21) – Україна (U-21) 0:3. Українці здобули другу перемогу поспільСборная УкраиныАртем Мороховець: «Для мене це перших гол у міжнародних матчах» ЛьвовАндрій Тодощук: «Євробуд-КМ» повинен фінішувати у призерахДевушкиДмитро Голоскоков: «Половина тренерів Першої ліги мене підтримала, що треба грати з роз’їздами»Экстра-лигаЕкстра-ліга. Огляд перших і других матчів фінальних серійХмельницкийДЮСШ “Спортлідер+” здобула срібні медалі на турнірі у БаріХарьковЛучшие голы 18-го тура 31-го кубка ФК УниверСборная УкраиныВіталій Одєгов: «Ми весь час грали першим номером, але не забили багато моментів» Житомир23 травня стартує Кубок Житомирської областіСборная УкраиныСловаччина (U-21) – Україна (U-21) – 1:2. Українці виграють у першому товариському матчі в КошицеСборная УкраиныОфіційний лист СК “СОКІЛ”Сборная УкраиныЗбірна України (U-21) прибула у Словаччину без чотирьох гравців «Сокола»Экстра-лигаІвано-франківський «Ураган» пішов у відпусткуЧеркассыЧеркаси. У «Літній лізі» з футзалу стає спекотноЭкстра-лигаЕкстра-ліга: анонс перших матчів за медалі Первая лига Перша ліга. Сезон 2016/2017 у цифрах та фактахКиевВторой полуфинал Кубка Киева. Все решилось в серии пенальти!Сборная УкраиныОлександр Пархоменко: «Всі хочуть показати себе перед головним тренером національної збірної» ОдессаКубок Одессы. Промежуточный итог группового этапаЭкстра-лигаЛТК-ИнБев-НПУ лишается ЛТК и поддержки Шацкого

Молодіжна збірна України зіграє з молодіжною збірною Словаччини

21 та 22 травня молодіжна збірна України зіграє у Словаччині два товариські поєдинки з місцевою молодіжною збірною цієї країни. Обидві гри відбудуться у словацькому місті Кошице. Зазначимо, що перед виїздом у Словаччину наша «молодіжка» проведе з 18 по 20 травня короткотривалий збір в Ужгороді. Після цього «синьо-жовті» відправляться у Кошице, де і будуть зіграні два вищезазначені поєдинки зі словаками, після чого 23 травня підопічні Віталія Одєгова повернуться додому.
 

Наставник молодіжної збірної України викликав до підготовки до матчів зі збірною Словаччини наступних виконавців:

воротарі:
Ілля Бакінський («Сокіл»)
Тарас Левандівський («Ураган»);

польові гравці:
Артур Подлюк («Сокіл»)
Владислав Щербань («Сокіл»)
Богдан Кручек («Сокіл»)
Артем Мороховець («ЛТК/ІнБев/НПУ»)
Максим Чеберяк («ЛТК/ІнБев/НПУ»)
Олександр Карбула («ЛТК/ІнБев/НПУ»)
Юліан Горбатий («Ураган»)
Андрій Цілик («Ураган»)
Мар’ян Пелех («Ураган»)
Василь Кефа («Ураган»)
Микола Микитюк («Ураган»)
Олександр Пархоменко («Мовістар Інтер», Іспанія) .   

На ці матчі проти словацької «молодіжки» Віталій Одєгов не став викликати представників «Енергії» (Віталія Радевича, Олега Легендзевича та Назарія Войтовича) та гравця «Локомотива» Олега Виставного, оскільки їх клуби у цей час гратимуть за медалі чемпіонату України («Енергія» - за «золото», «Локомотив» - за «бронзу»). Не викликані цього разу Денис Зеленкевич з «ЛТК/ІнБев/НПУ» та Святослав Зубик з «Сокола». Окрім того, тренерський штаб не викликав нашого легіонера з Польщі Максима Паутяка, який зараз допомагає своєму «Пясту» в матчах польської Екстракласи.

Нагадаємо, що востаннє молодіжна збірна України збиралась наприкінці січня, коли вона зіграла два виїзних матчі проти молодіжної збірної Ірану.

Джерело - http://futsal.com.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.