УкраинаПавло Кіт: «Основним мотивом грати в Другій лізі було бажання зростати»УкраинаУкраїнський арбітр Геннадій Гора отримав призначення на відбіркові матчі Євро-2018 ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Превью к матчамСумскаяСумы: анонс 9-го тура Высшей лигиСумскаяСуми: телепередача "Треба гол!" от 11.01.2017. канал "Відікон"ДнепровскаяLibertad: главные вопросы 6-го тураХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 11-го Кубка ХарьковаАматорыОдеський "МКВ" не без проблем обігрує в Черкасах "Епіцентр"УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходиХарьковскаяПревью 6-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ДнепровскаяФаворит - КРИПТО 2:2. Товарищеский матчЧеркасская Прев'ю 6-го туру Чемпіонату Черкаської областіУкраинаВолодимир Кручок: Хочу разом з Кардиналом боротися за місця у Топ-четвірці

Одеський «Епіцентр» тріумфує в Броварах!



27 серпня у Броварах відгримів всеукраїнський турнір EPICENTR BROVARY OPEN CUP, присвячений святкування другої річниці будівельно-господарського гіпермаркету «Епіцентр К» (м. Бровари). Третій турнір поставив нову планку у масштабності, адже зібрав на паркеті БВУФК 8 команд з усієї України. Відверто кажучи, вже й не згадаєш, коли на Київщині відбувалися такі представницькі турніри. Глядачі отримали нагоду на власні очі побачити потенційних учасників Першої ліги і повболівати за місцеві колективи.

Склад учасників турніру підібрався досить рівний, за винятком хіба що «Нової лінії». Практично в кожному матчі йшла безкомпромісна боротьба і хоч коло фаворитів окреслилося після групових етапів, у плей-оф все було зовсім непередбачувано. Це зайвий раз довело, що з кожним разом турнір набирає обертів. Більшість учасників висловила побажання, щоб турнір став дводенним і є впевненість, що організатори пізніше прислухаються до цієї пропозиції і запропонують учасникам взяти участь у ще більш масштабному святі футзалу.



Не скажеш, що на турнірі було багато сенсацій, але, все ж таки, після «срібла» на минулому Оупен Капі господарі з «Епіцентра К44» явно збиралися принаймні повторити цей результат, але поступилися в чвертьфіналі симпатичній команді з Чернівців. Перемогу більш ніж заслужено здобув одеський «Епіцентра». Підопічні Павла Ардаковського буквально катком пройшлися по всім, хто траплявся їм на шляху, хіба що «Тріумф» у фіналі змусив гостей з півдня України понервувати за результат. Що казати, якщо одесити в 6 матчах пропустили лише два голи (!!!)? Якби «Тріумфу» вдалося на фінал зібрати повну обойму своїх виконавців, то результат міг бути дещо іншим, але це вже з галузі передбачень. Великі очікування перед стартом турніру покладалися на чернівецький «Епіцентра» і, певною мірою, команда їх виправдала, хоч і не зуміла виграти хоч якісь нагороди. Дуже цікаво буде подивитися на них у Першій лізі чемпіонату України. Високу майстерність і незламний характер продемонстрували представники першої столиці, що й не дивно, зважаючи на їмена, які зібрані в їхньому складі. Непогані перспективи є у черкаського «Епіцентра» і броварського «Легіонера», але цим командам слід розширити свій склад і підтягнути тактику. Що ж до «Нової лінії», то хлопцям з Бучі ще доведеться пройти довгий шлях становлення команди, в чому і побажаємо їм успіху.

Куди ж без індивідуальних подарунків? Ось і вибір організаторів:

 

Найкращий гравець – Ярослав Аксьонов («Тріумф»)



Найкращий воротар – Павло Цибенко («Епіцентр» (Одеса))

Найкращий бомбардири – Дмитро Долгов («Епіцентр К3» (Харків))

А ми, в свою чергу, доповнимо це невеликим власним хіт-парадом:

Подвиг турніру. Бронзові нагороди харківського «Епіцентру К3». Представники першої столиці приїхали на турнір у дещо урізаному складі і плей-оф догравали тлі шаленої втоми і морально-вольових якостей. Лише один промах у серії пенальті відділив слобожанців від виходу у фінал, а грамотна гра у матчі за третє місце нівелювала перевагу у «свіжості» непростого чернівецького «Епіцентра». Зрозуміло, що такий результат був би неможливий, якби не високий індивідуальний клас таких майстрів, як Андрій Кравченко, Дмитро Долгов, Владислав Подвойський…

Участь турніру. «Нова лінія» (Буча). На цьому турнірі бучанці наче потрапили у м’ясорубку, але варто зробити знижку на те, що команда тільки робить свої перші кроки, тож побажаємо хлопцям успіхів у хорошому починанні. Попри цілу торбу пропущених голів, представники столичного регіону боролися до кінця у кожній грі і до останніх секунд намагалися забити гол престижу, хоч це і не завжди вдавалося. Ну і нагадаємо, що без болючих поразок не буває великих перемог.

Матч турніру. «Епіцентр К3» (Харків) – «Тріумф» (Бровари) – 3:3 (7:8 по пен.) Ця зустріч вийшла такою, що можна застосувати кулінарний епітет «наче пальчики оближеш» - справжній півфінал. На глядачів чекало усе: злива голів, інтрига до останньої секунди, коли кожна з команд могла вирвати перемогу і драматична серія пенальті, яка затягнулася аж на 16 ударів.

Найкращий гол. В цій номінації пальму першості віддамо, як це не дивно, бучанській «Новій лінії», а саме її гравцю Яну Глушкову. Глушков забив цей чудовий, з естетичної точки зору, гол у ворота майбутнього фіналіста турніру «Тріумфу». Ян в центрі майданчика п’ятою прокинув собі м’яч на хід і, вийшовши віч-на-віч, пробив точно між ніг воротарю.

Ось так насичено і емоційно пройшов броварський оупен кап. Після церемонії нагородження ніхто не виглядав пригніченим, а дехто одразу натякнув, що з радістю повернеться сюди ще, так що нам залишається лише чекати на «продовження бенкету».

Прес-служба ФФзК

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.