Экстра-лигаЕкстра-ліга. Підсумки 14 туру (+відео)ЛьвовскаяВолодимир Крупчук: “Хочу, щоб команда росла і колись виступала у вищій лізі чемпіонату України”Житомир“Економ таксі” тріумфує у Чемпіонаті Коростеня з футзалуХмельницкаяПреміум-ліга: матчі-відповіді 1/4 фіналу Кубку у режимі LIVE!!!УкраинаПавло Кіт: «Основним мотивом грати в Другій лізі було бажання зростати»УкраинаУкраїнський арбітр Геннадій Гора отримав призначення на відбіркові матчі Євро-2018 ОдесскаяОдесса. Премьер-лига. 10-й тур. Превью к матчамСумскаяСумы: анонс 9-го тура Высшей лигиСумскаяСуми: телепередача "Треба гол!" от 11.01.2017. канал "Відікон"ДнепровскаяLibertad: главные вопросы 6-го тураХарьковскаяЛучшие голы 5-го тура 11-го Кубка ХарьковаАматорыОдеський "МКВ" не без проблем обігрує в Черкасах "Епіцентр"УкраинаЄвген Іваняк – серед претендентів на перемогу в номінації «Найкращий воротар 2016 року» за версією сайту FutsalPlanet.comУкраинаДо Черкас повертається Чемпіонат України з футзалу. Прев’юЗапорожскаяЗапорожье: голы 9-го тураХарьковскаяИгрок в фокусе - Игорь МоскалецПервая лига 14 января. 13.30 Первая лига. Delivery - СумДУ. Он-лайнУкраинаОфіційно. Павло Пічкуров – головний тренер Титан-Зорі Украина У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"ВолынскаяВолинь. Діти набирають ходи

У Чорнобаї відбувся дитячий футзальний турнір "Княжа"

Юні футболісти змагалися в двох вікових групах, де чемпіонами стали чорнобаївська та черкаська команди.
 
11 січня в Чорнобаївському районному спорткомплексі відбувся традиційний різдвяний, дитячий турнір з футзалу на кубок страхової компанії «КНЯЖА», у двох вікових групах, серед юнаків 2005-2007 р.н. та 2008-2009 р.н.  В турнірі взяли участь команди з міст Черкаси, Канева та смт. Чорнобай.
 
 
Результати змагань у віковій групі 2005-2007 р.н.:
ДЮСШ (Чорнобай) – Дніпро 80 ІІ (Черкаси) 1:1
ДЮСШ (Канів) - Дніпро 80 І (Черкаси) 3:0
Дніпро 80 І (Черкаси) - Дніпро 80 ІІ (Черкаси) 1:3
ДЮСШ (Чорнобай) – ДЮСШ (Канів) 4:1
ДЮСШ (Канів) - Дніпро 80 ІІ (Черкаси) 3:4
ДЮСШ (Чорнобай) – Дніпро 80 І (Черкаси) 4:1

 
Підсумкова таблиця:
1 місце – ДЮСШ (Чорнобай) 
2 місце - Дніпро 80 ІІ (Черкаси)
3 місце - ДЮСШ (Канів)
4 місце - Дніпро 80 І (Черкаси)
 
 

Результати змагань у віковій групі 2008-2009 р.н.:
ДЮСШ (Канів) – ДЮСШ (Чорнобай) 2:3
Дніпро 80 (Черкаси) - ДЮСШ (Канів) 4:2
ДЮСШ (Чорнобай) – Дніпро 80 (Черкаси) 0:2

 
Підсумкова таблиця:
1 місце – Дніпро 80 (Черкаси)
2 місце - ДЮСШ (Чорнобай) 
3 місце - ДЮСШ (Канів)
15515102

Тож вийшов непоганий турнір, всі хлопці молодці, старалися, билися за перемогу в кожному матчі, переможці у своїх вікових категоріях були нагороджені перехідним кубком, дипломом та медалями, призери нагороджені дипломами та медалями відповідних ступенів.
 
Також були відзначені найкращі гравці турніру які були нагороджені індивідуальними грамотами, ними стали:
старша вікова група: Кутіщев Назар (Чорнобай), Чередник Ілля (Дніпро 80 ІІ), Кравченко Єгор (Канів), Онойко Ігор (Дніпро 80 І)
менша вікова група: Зубенко Назар (Дніпро 80), Голиш Сергій (Чорнобай), Шульга Ілля (Канів).

Джерело - http://cherkassy-sport.com

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.