КиевСергей Степаненко: «Вообще не знаю как арбитры работают – я бы не смог выслушивать, что о тебе думают»Экстра-лигаЄвген Ривкін «Збірна України зробила собі добрий плацдарм для вирішення медальних завдань у майбутньому»Чемпионат ЕвропыАртем Фаренюк: «У відборі на чемпіонат світу Сербія була значно сильніше, ніж на Євро – щось з ними сталося»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022: тактические трендыИспанияИспания-2021/22. Тур 14. LIVE!ВетераныСуперкубок України 40+. Чорне море (Одеса) – Володимирівка (Волинська область). LIVE!Чемпионат ЕвропыВизначено календар відбіркового турніру жіночого Євро-2023Экстра-лигаЕвгений Серый: «Из-за кадровых проблем команда превратилась в монолит из восьми игроков» Юношеский футзалВизначено заявку юнацької збірної України (U-19) на матчі проти ІспаніїКазахстанБиржан Оразов: «Первый футзальный доход я получал, играя в коммерческих турнирах»Чемпионат ЕвропыАндрей Афанасьев: «Когда долго не выигрываешь трофеи, любой результат, кроме победы, воспринимается как неудача»Футзал в миреРейтинг УЄФА: збірна України піднялася на дві сходинкиЧемпионат ЕвропыКака: «Натурализация нужна не для чистого результата, а для развития футзала в стране»Чемпионат ЕвропыИтоги ЕВРО-2022РоссияАлександр Попов: «Милованову и Абрамовичу не дали шансов на Евро-2022»Сборная УкраиныУ Києві відбулася зустріч журналістів із головним тренером та гравцями збірної УкраїниЧемпионат ЕвропыОлександр Косенко: «Приємно, коли підходили гравці і тренери інших команд, і казали, що у нас дуже гарна команда»Чемпионат ЕвропыЮрий Кобзарь: «Выступление Абакшина и Чернявского, игравших за любителей, говорит об огромном потенциале украинского футзала»Сборная УкраиныПетро Шотурма: «У півфіналі при пробитті пенальті взяв на себе відповідальність, як капітан»Чемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»

Сергій Усаковський: «Хочу побажати Кака здоров’я та успіхів, а збірній Казахстану увійти в топчетвірку команд світу»

Бронзовий призер чемпіонату світу з футзалу Серій Усаковський оцінив гру збірної України та відповів тренеру національної команди Казахстану Кака. 


Учора збірна України з футзалу завершила виступи на чемпіонаті Європи. Українці поступились збірній Іспанії та посіли четверте місце. 

«Результат ніби й очікуваний, але ніби й ні. Я збірною дуже задоволений. Вони показали бійцівські якості та не погану гру. Без таких змагань вони не наберуться досвіду. Ми у свій час теж саме в 96 році зі збірною починали та програвали Іспанії 4:1, грали з Бразилією, Італією. Тому без таких виступів на Європі вони ніколи не наберуться досвіду. Вони дійшли до півфіналу чемпіонату Європи. Це дуже високий рівень. Сподобалась вчорашня гра збірної. У них було 2-3 вихідних. Мали можливість відновитись. Не треба зрівнювати їх рівень з рівнем Іспанії. Це - суперкоманда. Якщо я там сказав за Казахстан, що це не суперкоманда, то тут по-іншому. У Іспанії працює система «від дитячого футзалу до дорослого». І я хочу, щоб в Україні працювала ця система. Тільки так ми побудуємо команду. Зараз критика велика на тренера збірної Косенка. Я з ним грав, знаю який він талант. У нього все вийде і йому не треба залишати збірну! З ним команда далі досягне великого успіху. Я в нього вірю і я за нього».  
 

Фото kff.kz

Чи читали інтерв’ю тренера Казахстану Кака? 

У мене відразу був негатив. Цей тренер не знав, що ми чемпіони України та Росії. Всі бачили рівень збірної Росії. Ми грали там де найбільший рівень чемпіонату Європи. І Кака прийшов після нас, якраз прийшов, коли ми в Спартаку стали чемпіонами. Мені здається, що він прийшов в Спартак після нас, але він не став чемпіоном. Я не буду осуджувати. Ми в Казахстані рік були і я знаю його рівень. Там все треба починати з дитячого футболу. 

Щодо Казахстану, не в образу тренеру Кака, я не знаю, як він там тренує, я не бачив. Мені Кака нічого поганого не зробив, я не образився на нього і на те, що він сказав. Я хочу побажати йому здоров’я та успіхів, щоб Казахстан розвивався. Щоб команді вдалось увійти в топчетвірку команд світу.

Джерело - Табло

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.