ХмельницкаяПреміум-ліга: топ-10 кращих голів матчів 1/16 та 1/8 фіналу Кубку ХарьковскаяХарьков, Кубок СК "Вирта": лучшие голы 4-го тураОстальной мир10 самых красивых голов уходящего года (2016-го) в аргентинском футзале!Дети Кременчуцький "Кремінь" тріумфує на "Кубку Олександра Ковпака"Дети У Черкасах відбувся черговий дитячий футзальний турнір "Різдвяний Кубок ФШМ та ФК Черкаси"ДнепровскаяДнепр Libertad: «ФК ПБ» и «Шахтер» сильнейшего не определили ОдесскаяCергей Бутено признан лучшим тренером Одесской областиУкраинаСергей Журба: «Побывать на награждении и получить приз дорогого стоит»ВетераныЗіркові баталії та діти проти казки - футзальний подарунок волинянам на Новий рікДнепровскаяДЮФЛ «Олимпия+». 4 тур. 2004/05 г.р.: впереди "Спартак"-2004ДнепровскаяДЮФЛ «Олимпия+». 4-й тур. 2006/07 г.р.: лидеров трое...Дети "ДЮСШ" смт. Маньківка - володар "Кубку Ковпака" серед футзалістів 2003-04 р.н.Хмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 8 ВинницкаяВінниця: футбольний тиждень 224КиевВторая лига Киева. Очередной «технарь» для «Укрмагнезита», «Гефест» бодается против «Linevich Group» и крупная победа «Эвереста»ДонецкаяДонецкая область. Ветераны завершили футзальный сезонКиевПервая лига Киева. «Атлетик» заканчивает год без поражений, «Банкиры» забивают восемь голов, а Крошан побеждает «Конструктив»КиевКиев. Первая лига. 7-й тур. ОбзорыЧеркассыСимволічна збірна 4-го туру чемпіонату Черкаської області (усі ліги)СумыСуми: лідер вперше втрачає очки

Суми: лідер вперше втрачає очки


Чергові матчі зіграли команди в вищій та першій лігах відкритого чемпіонату м.Суми з
 
Відкривали сьомий ігровий день в вищій лізі «Фенікс» та «Форест». Чинний чемпіон в ворота дебютанта «вишки» забив сім «сухих» м’ячів. Вже на другій хвилині вперед «Форест» вивів Олексій Тюрін. Наприкінці першого тайму він же оформив дубль. Хет-трік собі в актив записав Руслан Костенко, по голу два Віталія - Гученко та Гончаров
 
Сім голів побачили вболівальники в матчі «Медцентр БДР» - «Легіон» (Миколаївка). Але на голи Дмитра Танчіка, Володимира Торби, Романа Тетявкіна, Романа Мороза та дубль Володимира Чухненка команда з Мзмогла змогла відповісти голом престижу – голом Вадима Гльози.
Чемпіон першої ліги минулого сезону - «Профтел» - з рахунком 4:6 поступився срібному призеру вищої - «Хлібодару». Єдиний гол Андрія Ігнатенка приніс «Машметалу» перемогу над «Нікою». «СКІФ» втратив перші очки в сезоні – «Lex VSK» поступаючись з рахунком 0:2 на останніх хвилинах вдало розіграв п’ятого польового і зрівняв рахунок – 2:2.
«СКІФ» втримався на першому місці, але перевага над «Форестом» вимірюється лише одним очком. Ще на два відстає «Медцентр». Нижче в таблиці розташувалися «Lex VSK», «Хлібодар», «Машметал», «Профтел», «Фенікс», «Ніка» та «Легіон».

 
Відкритий чемпіонат м.Суми (вища ліга)
Команда І О
1 «СКІФ» 7 19
2 «Форест» 7 18
3 «Медцентр БДР» 7 16
4 «Lex VSK» 7 11
5 «Хлібодар» 7 10
6 «Машметал» 7 9
7 «Профтел» 7 9
8 «Фенікс» 7 7
9 «Ніка» 7 3
10 «Легіон» (Миколаївка) 7 0
 
В матчі сьомого туру в першій лізі «Космос» з Саду поступився «Хлібодару-2» зі Степанівки з рахунком 1:4. Парою голів обмінялись «Gold Auto» та «Паритет». «Рух-Ін Тайм» отримав від «Сучасника» п’ять «сухих». «Інваспорт» з рахунком 1:5 програв «Агросвіту» з Білопілля. Гра «Food Center» - «Універсал» завершилась з рахунком 10:1.
Без втрат очок йдуть «Агросвіт» та «Food Center».але команда з Білопілля при цьому зіграла на гру більше. На третьому місці розташувався «Хлібодар-2». Нижче в таблиці команди йдуть в такій послідовності: «Сучасник», «Паритет», «Gold Auto», «Інваспорт», «Натон» (Постольне/Лікарське), «Рух-Ін Тайм», «Космос» (Сад) та «Універсал».
 
 
Відкритий чемпіонат м.Суми (вища ліга)
Команда І О
1 «Агросвіт» (Білопілля) 7 21
2 «Food Center» 6 18
3 «Хлібодар-2» 6 15
4 «Сучасник» 6 12
5 «Паритет» 6 7
6 «Gold Auto» 7 7
7 «Інваспорт» 6 6
8 «Натон» (Постольне/Лікарське) 6 6
9 «Рух-Ін Тайм» 7 6
10 «Космос» (Сад) 6 3
11 «Універсал» 7 3
 
Чергові матчі зіграли сумські ветерани.
У відкритому чемпіонаті обласного центру з футзалу серед ветеранських команд «50 років і старші» «Аграрник» з рахунком 4:5 програв «Динамо». «Ніколь» впевнено перемогла «Технологію» з рахунком 7:3. «Фрунзенець» забив шість «сухих» м’ячів «Явору», а «Хімік» пропустив чотири від «Фортуни». Матч «Серж» - «Хлібодар» завершився з рахунком 2:5.
Турнірну таблицю очолює «Ніколь». На два очка від лідера відстає «Фрунзенець», на чотири – «Фортуна» та «Динамо», на п’ять – «Хлібодар». Далі йдуть «Явір», «Серж», «Аграрник», «Технологія» та «Хімік».
 
Відкритий чемпіонат м.Суми серед ветеранів (50+)
Команда І О
1 «Ніколь» 8 22
2 «Фрунзенець» 8 20
3 «Фортуна» 8 18
4 «Динамо» 8 18
5 «Хлібодар» 9 17
6 «Явір» 9 7
7 «Серж» 8 6
8 «Аграрник» 9 6
9 «Технологія» 8 4
10 «Хімік» 9 4
 
В турнірі «сорокарічних» «ВМЗ» з рахунком 3:1 обіграв «Верхню Сироватку». «Фортуна» з  рахунком 0:10 програла «Авангарду». Половину голів переможців на свій рахунок записав Ігор Остривний. Три з них він забив на останній хвилині матчу. Останній – менш ніж за пів секунди до фінальної сирени. «Азарт-2007» відкрив рахунок в матчі проти «Деметри» в середині першого тайму, але в другому команда з Нижньої Сироваті відігралась і вийшла вперед. Розігруючи п’ятого польового «Азарт» пропустив ще двічі.
 
 «Авангард» впевнено очолює турнірну таблицю на дев’ять та п'ятнадцять очок випереджаючи «ВМЗ» та «Фортуну» (які мають гру між собою в запасі). На четверте місце вийшла «Деметра». На п’яте опустився «Азарт». Замикає «турнірку» «Верхня Сироватка».

 
Відкритий чемпіонат м.Суми серед ветеранів (40+)
Команда І О
1 Авангард 9 27
2 ВМЗ 8 18
3 Фортуна (40) 8 12
4 Деметра (Н.Сироватка) 9 7
5 Азарт-2007 9 7
6 ФК В.Сироватка 9 6
 
В Сумах на футзальному майданчику вшанували пам’ять відомого тренера.
 
Традиційний «Різдвяний турнір» пам’яті Володимира Танькова пройшов в Сумах.
Перемігши «СКІФ» (1:0) та «ІФК» (3:2) і розписавши «мирову» (0:0) з «Кадетами» головний трофей турніру здобули «Випускники».
«Срібло» завдяки перемогам над «Кадетами» та «ІФК» (5:1 та 1:0 відповідно) здобув «СКІФ».
Перемога над «ІФК» (3:0) принесла «бронзу» «Кадетам». «ІФК» замкнув підсумкову «турнірку».

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.