ВетераныУ офісі АФУ відбулось жеребкування міжнародного турніру серед ветеранів у віковій категорії "40+"Кубок Украины«Здвиг» та «Галицька Здоба» зіграють у Кубку УкраїниЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Анонс 1-го тура от futsalua.orgЭкстра-лигаЗа день до старту: "Ураган" - "Титан-Зоря". ПередмоваМеждународный футзалОфициально: Рикардиньо и Мовистар Интер продлили контракт до 2020 годаХмельницкийАсоціація міні-футболу (футзалу) Хмельницької області запустила власний веб-сайтЭкстра-лигаВалерій Власович поповнив лави "Кардиналу-Рівне"Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Часть 2: старожилы, аутсайдер и дебютантЭкстра-лигаЯк «ХІТ» переміг «Продексім»: сюжет каналу «ПравдаТУТ»Экстра-лигаГазета «Західний кур'єр»: що сезон прийдешній нам готуєВетераныВетераны "50+", "60": чемпион новый, чемпион прежний!Экстра-лигаПрорыв футзала на ТВ: два-три матча в каждом туре в прямом эфире!Экстра-лигаТаблиця переходів Екстра-ліги. Літо 2017Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Часть 1: кто взойдет на пьедестал?Экстра-лигаВладислав Лисенко: «Продексім» більше помилявся, ніж ми»Экстра-лигаОлександр Косенко: «Це була справжня кубкова гра»Ассоциация футзала УкраиныСергій Владико: «Видно, що гравці та вболівальники скучили за грою»РоссияАлексей Попов: "Вратарь не может выиграть матч, но он может его спасти"Экстра-лигаІгор Москвичов: «Наша мета – «Фінал чотирьох» Кубку УЄФА»ЛьвовВідбулося засідання президії Асоціації футзалу Львівщини

"Юні-Ламан" залишило ще двоє гравців

За інформацією futsalua.org попри певні фінансові складнощі "Юні-Ламан" таки буде виступати у цьому сезоні Екстра-ліги, який стартує вже у суботу. Проте команду продовжують залишати гравці. 
 

Рустам Циня вирішив відновити свою футбольну кар'єру і найближчим часом поповнить лави "Зорі" (с. Балкани, Одеська область), яка виступає у Першій лізі чемпіонату України.

Рустам Циня є вихованцем одеської ДЮСШ-9. У дорослому футболі дебютував у складі молдавського "Шерифу". Також виступав за молдавський "Тирасполь", одеський СКА і тоді ще овідіопольський "Реал Фарма". З 2015 року виступа у футзалі за "Юні-Ламан". Ставав чемпіоном і володарем Кубка Молдови з футболу, а у складі "Юні-Ламану" виграв бронзові медалі Першої ліги України з футзалу у сезоні 2015/16. Зіграв три матчі за збірну України U-17 і чотири матчі за збірну України U-19 з футболу.
 

Також стан "моряків" залишив воротар Рустам Рахметов, який продовжить свою кар'єру у складі новачка Екстра-ліги - одеського "Епіцентра К Авангард".

Рустам Рахметов почав свою кар'єру у сезоні 2011/12 у житомирському "Візажі". Після того виступав за такі клуби як "Ушкин-Іскра" (Казахстан), Ураган-2" (Івано-Франківськ), "Промінь" (Житомир) і "Даугавпілс" (Латвія). Виступав за юніорську і юнацьку збірні України з футзалу. У складі "Юні-Ламану" виграв бронзові медалі Першої ліги України у сезоні 2015/16.

Крім того, за нашою інформацією з великою ймовірністю свої виступи у чорноморському клубі припинить і Віталій Гавриленко.

Нагадаємо, що "Юні-Ламан" до цього залишили Олександр Гірка-молодший ("Ураган"), Юрій Лоскутов ("Епіцентр К Таїрова") і Анатолій Варвонець (переїзд закордон), а поповнив команду тільки Олександр Шамотій.

futsalua.org

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.