Экстра-лига«Моноліт-Viva Cup» підписав Євгена ЛанкаПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 1. Лисниченко и Вахула забивают в стартовых матчахРоссия«Спартак-Донецк» стартовал в Высшей лиге РоссииРоссия«Норильский никель» – обладатель Кубка России-2019/20КазахстанОлег Солодовник назначен главным тренером «Байтерека»КыргызстанАгедиль Мадияров: «До пандемии, ничего кроме чемпионства не принял бы, а после — вообще рад, что смогли завершить чемпионат»Футзал в миреМісце проведення Євро-2021 (U-19) визначать 3 грудня Сборная УкраиныОлександр Косенко: «Якщо не вважати, що ми вийдемо із групи, то не варто навіть намагатися» БеларусьМаксим Воронин: «Свои голы для меня второстепенное, я не бомбардир»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 1. Бескомпромиссное началоВетераны«Чорне море» і «Syngenta» перемагають в Одесі (+ ВІДЕО)РоссияАркадий Белый: «Все слагаемые нашей клубной системы сработали на чемпионство»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии возможно будет перенесенЭстонияВіктор Кравцов став гравцем «Смсрахи»Казахстан«Кайрат» и все остальные. Досрочное завершение чемпионата Казахстана – слабость всей лигиЭкстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 3 тур. Миролюбивий «ХІТ» і перша перемога «Сум»РоссияЛео перешел в «Норильский никель»ВетераныКубок України 40+. Фінальний день. LIVE!БеларусьВысшая лига Беларуси 2020/21: заявки командРоссия«Норильский никель» подписал Максима Волынюка и Романа Букина

2 вересня відбудеться жеребкування кваліфікації Євро-2022

Завтра, 2 вересня, у швейцарському Ньйоні визначаться суперники збірної України з футзалу у відборі чемпіонату Європи (початок процедури — о 14.15 за київським часом).


Під час жеребкування українці перебуватимуть у другому кошику.

Синьо-жовті розпочнуть свій шлях у груповому раунді кваліфікації. Там 32 команди (16 учасників еліт-раунду кваліфікації ЧС-2020, дев'ять переможців груп відбірного раунду й сім переможців стикових матчів) будуть розбиті на вісім груп по чотири команди. Уперше в історії турніру команди на цій стадії гратимуть проти опонентів удома й на виїзді, провівши проти кожного суперника по групі по два поєдинки. Вісім переможців груп і шість кращих володарів других місць приєднаються до Нідерландів у фінальній стадії.

Два володарі других місць, які не пробилися до фінального турніру напряму, зіграють у плей-офф. Порядок зустрічей визначить жеребкування. Переможець стикових матчів приєднається до інших 15-ти учасників фінальної стадії.

Поєдинки фінального турніру проходитимуть в Амстердамі та Гронінгені. 16 команд будуть розбиті на чотири групи. Дві кращі команди з кожної групи вийдуть до 1/4 фіналу.

Зазначимо, що раніше через пандемію коронавірусу Covid-19 жеребкування групового етапу кваліфікації попередньо було перенесено на 7 липня поточного року.
Євро-2022 з футзалу. Календар турніру

Жеребкування групового етапу кваліфікації: 2 вересня 2020 року (Ньйон).

Груповий етап кваліфікації: 2 листопада 2020 року — 14 квітня 2021 року.

Дати матчів групового етапу кваліфікації:

2—11 листопада 2020 року*;

6—9 грудня 2020 року;

25 січня — 3 лютого 2021 року;

1—10 березня 2021 року;

5—14 квітня 2021 року.

* — без участі команд, які в ці дати проводитимуть стикові матчі.

Стикові матчі кваліфікації: листопад 2021 року.

Жеребкування фінального турніру: кінець 2021 року.

Фінальний турнір: 19 cічня — 6 лютого 2022 року (Амстердам і Гронінген, Нідерланди).

Джерело - УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.