Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 11 тур. «Енергія» – «ХІТ». АнонсКазахстанКазахстан-2020/21. Тур 4. LIVE!ЧехияДаниэль Колман: «Я верю, что спортивные клубы с бюджетами в миллионы крон из частного сектора не будут забыты»РоссияВікторія Кислова: «Ми приїхали у новий чемпіонат, щоб перемагати та розвиватись як футзалістки»ИспанияИспания-2020/21. «Барса» уступает «Пальме», «ЭльПосо» играет вничьюРоссияРуслан Кудзиев: «Приятно получать вызов в сборную»Женский футзалКубок України серед жіночих команд 2019/2020: визначено формат дограванняИспанияИспания вместо Португалии сыграет с БразилиейЖенский футзалЖіноча збірна України проведе товариські матчі проти ПортугаліїСборная УкраиныВіталій Одегов: «Новачки юнацької збірної справляють досить позитивне враження»Экстра-лига«ДЕ Трейдинг» відкрив власний фан-шопКазахстанКазахстан-2020/21. Тур 3. LIVE!РоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Тур 5. "Тюмень" выходит на первое местоФранцияПьер Жаки: «Сборная U21 – это вестибюль главной сборной»КазахстанФернандиньо: «Мои личные цели и задачи «Кайрата» совпадают – везде быть лучше всех!»Лига чемпионов УЕФАЛіга чемпіонів-2020/21: «Продексім» прийме чемпіона Північної ІрландіїЛитваКирилл Красий: «Нас ждет очень насыщенный сезон»БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 8. Кто остановит Артема Рося?ПольшаЭкстракласа-2020/21. Тур 9. «Рубка» в Гливице и «камбэк» в КатовицеЭкстра-лигаСуддівська післямова. Сезон 2020/21. Випуск 5

Олександр Косенко: «Якщо не вважати, що ми вийдемо із групи, то не варто навіть намагатися»

Головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко прокоментував результати жеребкування кваліфікації Євро-2022.


У середу, 2 вересня, у швейцарському Ньйоні визначилися суперники синьо-жовтих у груповому раунді відбору чемпіонату Європи. Наша команда зустрінеться з Хорватією, Албанією та переможцем стикових матчів між Сан-Марино та Данією. Результати жеребкування прокоментував наставник збірної України Олександр Косенко:

— Із Хорватією ми зустрічаємося не так уже й рідко. Добре знаємо одне одного. Щодо хорватів є дуже багато інформації, будемо готуватися. Албанія — південна балканська команда, непоступлива, у неї вдома буде дуже непросто. Переможець дуелі Сан-Марино — Данія також буде чіплятися за будь-яку можливість набрати залікові очки, особливо на своєму полі.

Формула з матчами вдома й на виїзді — крок уперед у розвитку футзалу. Уболівальники отримають можливість частіше спостерігати за збірною у відбірних іграх. У гостьових поєдинках буде нелегко, особливо якщо глядачів допустять на трибуни. Вони уболіватимуть за своїх, підтримуватимуть. Тим цікавіше буде.

— Наскільки реальні шанси збірної України на вихід із групи?
— Якщо не вважати, що ми вийдемо із групи, то не варто навіть намагатися. Перед початком відбірного турніру всі збірні ставлять перед собою це завдання. Усі хочуть потрапити на чемпіонат Європи. У нас реальні шанси на вихід.

— Наша команда не збиралася більш ніж півроку. Як ви весь цей час контактували із гравцями?
— У телефонному режимі. Також приїжджав в Одесу на передсезонний турнір, спілкувався з гравцями. По мірі можливості контактуємо.

— Чи є вже інформація щодо найближчого збору футзальної команди?
— У листопаді будемо збиратися, проведемо товариську гру. Зараз шукаємо суперника. Намітки були й раніше, але чекали жеребкування відбору Євро-2022, аби підібрати потрібного опонента. Зрозуміло, що зараз вибір не такий великий, і можливості не безмежні. Постараємося добре підготуватися та у грудні розпочати виступ у кваліфікації.

Джерело  УАФ

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.