ВинницкаяСуперкубок Винницы выиграл "Владимир"ХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура 30-го кубка ФК "Универ"ХмельницкийТоп-12 голів Преміум-лігиИвано-ФранковскаяСтав відомий склад учасників та календар Чемпіонату України з футзалуКривой РогКривой Рог. Суперлига. 6-й тур. Обзоры.КраматорскЧемпионат Донецкой области стартует 19 ноябряУкраинаЧемпіонат України з футзалу серед ВНЗ стартує наприкінці листопадаЖитомирскаяЖитомир: чи здобуде "Енергія" першу перемогу?ХарьковскаяЛучшие голы 7-го тура Кубка СК "Вирта"ХарьковскаяДайджест Виктора Родионова от 09.11.16ХмельницкийПреміум-ліга: стартові успіхи дебютантівКиев«Великолепная пятерка» или сборная 2-го тура Высшей лигиВетераныСергей Торшин: "Все болели за Украину в Голландии"КиевТоп 5 лучших голов Чемпионат БФЛ предварительный этап тур IIХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 1 Ивано-ФранковскаяОбласний чемпіонат: перший тур на вихіднихИвано-ФранковскаяЧемпіонат Івано-Франківська: змагання стартують у суботуАматорыМатч за Суперкубок відкриє сезон у ВінниціТернопольскаяВідбулося жеребкування тернопільської Вищої футзальної ліги ЛьвовскаяНа Львівщині відбувся навчально-практичний семінар для арбітрів та спостерігачів з футзалу

7 листопада стартує шостий шкільний турнір з футзалу

Вже за лічені години на терени Прикарпаття повертається масштабний футзальний та соціальний проект – "Шкільний турнір з футзалу "Кубок НФК "Ураган". Тож за лічені години 29 шкіл Івано-Франківська вшосте об’єднаються у боротьбі за трофеї.

Футзальне життя вируватиме з листопада по квітень, і завершиться спортивний марафон грандіозною Лігою Шкільних Чемпіонів, яка й визначить тріумфатора області. Впродовж навчального року команди-учасниці пройдуть нелегкий шлях, вистелений неймовірними батлами, спортивними звитягами, радостями перемог та прикростями поразок, і кожен ігровий день буде "по вінця" сповнений шаленим ентузіазмом, цікавими матчами та щирою підтримкою. Ще б пак! Адже цьогоріч боротьби на Кубку НФК "Ураган" буде втричі більше. Після попереднього етапу школярі в рамках Золотої, Срібної та Бронзової ліг виборюватимуть головний грошовий приз – 80 000 гривень, 25 000 гривень та 15 000 гривень.
 

Хто переможе? Звісно, що найсильніший! Отож, старт вже не за горами. Урочисте відкриття шостих міжшкільних змагань відбудеться 7 листопада о 15:00 в манежі Коледжу фізичного виховання (вул.Мазепи, 142-а). Цей день стане неймовірно захоплюючим та видовищним, адже ознаменується не тільки справжнім та нестримним виром емоцій, а й видовищним матчем за Суперкубок, за який змагатиметься чинний чемпіон - ЗШ №10 та фіналіст турніру - СШ №1.

А після яскравого відкриття, емоції не стихатимуть, адже з 12 листопада розпочнуться футзальні батли в групах. За традицією вони проходитиму щосуботи, починаючи з 9:30 години, у спортивному залі ФОК Медуніверситету (вул. Целевича, 34).

Джерело - uragan.if.ua

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.