Аматоры Чемпіонат України. Друга ліга. "МКВ" і "Солтекс" перемагають суперниківКиевКиев. Анонс Второй лиги. «Укрэксимбанк»-«GoodLogistics» и другие невероятные противостоянияУжгородУжгород: анонс 4-го туру УФЛНиколаевскаяНиколаев, обзор от Анастасии Мехедовой: Первая победа «Импульса»!Желтые ВодыЖелтые Воды: обзоры минувшего тураЖитомирскаяЖитомир, анонс туру: чи побореться "Візаж" за бронзу?ВолынскаяВолинь. Анонс. Завершуємо «регулярку»!СумскаяСумы, анонс 12-го тура Высшей лиги: допустит ли СКИФ вторую осечку?КиевАнонс Первой лиги Киева. Супер-матч «Джуниорс» - «Атлетик», и другие интриги тураХмельницкаяПреміум-ліга: топ-15 кращих голів 11-ого туру та матчів-відповідей 1/2 фіналу КубкуДнепрВторая лига. Группа 5. Мясная традиция - Екатеринославхлеб 4:5ОдесскаяОдесса. Символическая сборная 12-го тура Премьер-лигиУкраинаВіталій Радевич: "Матчі в Ірані – перший виклик на такому рівні"ЧеркасскаяЧеркащина. Символічна збірна 8-го туруХмельницкаяХмельницький: супергол у дивізіоні 5 Преміум-лігиОдессаОдесса, Премьер-лига. «Blasco Nostalgia» - «Черное море» 3:7КраматорскКоксохим разбивает Сапфир в КраматорскеЧеркасскаяЧеркащина: голи 8-го туру Чемпіонату Черкаської області з футзалуХарьковскаяПревью 9-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ХмельницкаяПреміум-ліга. Прев’ю 12-ого туру у дивізіоні 1

АМФІФО: важливий крок до перемоги

У девятому турі у першій лізі обласних змагань лідери здобули чергові перемоги.

Важливі очки здобули футзалісти "ДФС". З огляду на те, що МФК "Микуличин" суттєво підсилив свій склад вправними гравцями з Івано-Франківська, цей матч мав важливе значення для обох команд. Перемога зміцнювала позиції податківців та наближала їх до малих золотих медалей першості, а перемога горян додавала інтриги на подальші змагання і дозволяла їм включитися у боротьбу за нагороди. Суттєві мотиваційні складові перед цим матчем підносили його до рангу центрального у турі. Старт матчу краще вийшов у "ДФС" і Василь Синишин "гарматним" ударом відкрив рахунок. Микуличинці кинулись відігруватися, але в атаці в них не виходило. А податківці після голу грали другим номером, що дозволило їм ще двічі забити у першій половині матчу. У другому таймі микуличинці зовсім "розвалилися", а лідер довів свою перевагу до розгромної.

МФК "МИКУЛИЧИН" (Микуличин) – "ДФС"(Івано-Франківська область) - 0:7 (0:3).

Неділя 29 січня 2017 р. 17/00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 100 глядачів. 

Голи: В. Синишин 4, 24, А. Паркулаб 9, Б. Ольшанецький 12, Р. Третяк +14, 14, 21.

Микуличин: М. Ключівський, М. Ліхновський, В. Ільків, Д. Петращук, В. Белей, Д. Мельниченко, В. Галущак, Ю. Вістовський, М. Ліпатов.  Тренер – В. Белей.

ДПС: М. Назарук, В. Синишин, П. Ткаченко, А. Гузьо, А. Паркулаб, Б. Ольшанецький, Р. Третяк, Р. Семенчук. Тренер – Ю. Балагурак.

Попередження: М. Ліпатов (10) – Р. Семенчук (12), А. Паркулаб (15).

Вилучення: В. Галущак (12, позбавлення суперника явної можливості забити м’яч)

Арбітри: Т. Демянчук, І. Салаш, М. Липко, П. Липецький.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк

Важливий крок до перемоги
"ДФС" розгромив "Микуличин"
Важливий крок до перемоги
Підніжка від "податківців"

У матчі МФК "Алан" та "Галицький Двір" мінімальну перемогу святкували аланів ці. Матч розпочався атаками "Алану", але першими відзначилися "будівельники". Гол на рахунку Василя Щербини. Ця перевага у матчі тривала не довго – влучні "постріли" Нагірного та Соколенка вивели "Алан" вперед. У другому таймі успіх партнерів закріпив Роман Барчук. Але суперник не здавався і Яценко скоротив розрив у рахунку. Кінцівка матчу пройшла в атаках "Галицького Двору", але результат не змінився.

МФК "АЛАН"(Ів.-Франківськ) – "ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР" (Ів.-Франківськ) - 3:2 (2:1).

Неділя 29 січня 2017 р. 16/00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 80 глядачів

Голи: В. Щербина 2, В. Яценко 18 – І. Нагірний 6, А. Соколенко 10, Р. Барчук 15.

Алан: О. Деделюк, І. Нагірний, Ю. Поліщук, А. Соколенко, Р. Барчук, Р. Галка, М. Бойко, М. Ревуцький, Ю. Атаманюк, В. Хома, М. Ганущак. Тренер – В. Хома.

Галицький Двір: М. Трач, Т. Гнатишин, П. Петрунчак, В. Павлик, М. Кравців, В. Щербина, В. Яценко, В. Трушко, О. Гнатишин, . Тренер – Т. Гнатишин.

Попередження: Ю. Поліщук (19) – Т. Гнатишин (15), О. Гнатишин (15).

Арбітри: М. Липко, П. Липецький, Т. Демянчук, А. Яцурак.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк.

Важливий крок до перемоги
У матчі "Алан" – "Галицький Двір" було багато боротьби

Лихоманить ямницький "Вихор". Через перебір попереджень ще два гравці крім трьох дискваліфікованих не могли грати у матчі проти "Медика". Однією четвіркою ямничани вийшли на цей поєдинок і "протрималися" мало не до кінця першого тайму. Однак, чисельна перевага медиків переросла у гольову. У підсумку "Медик" переміг з рахунком 5:0.

"ВИХОР" (Ямниця) – "МЕДИК" (Ів.-Франківськ) - 0:5 (0:2).

Неділя 29 січня 2017 р. 17/00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 40 глядачів. 

Голи: Халед Юзеф 8, 20, З. Василик 12, Т. Василів, О. Синдунь 22.

ВИХОР: Н. Ванченко, Л. Гринькевич, Г. Галіпчак, Ю. Дякун, Н. Павлів. Тренер – Р. Смеричанський.

МЕДИК: Б. Тягур, Т. Василів, Б. Бородиця, Юзеф Халед, Мустафа Азат, А. Демчишин, З. Василик, Р. Сморжанюк, О. Синдунь, П. Шимків, В. Федорюк. Тренер – Р. Ярий.

Попередження: Хадед (14), Т. Василів (19).

Арбітри:  М. Липко, А. Яцурак, І. Салаш, Т. Демянчук.

Спостерігач арбітражу – І. Фреїк

Важливий крок до перемоги
Епізод матчу "Вихор" – "Медик"

Матчі наступного десятого туру пройдуть у різний час через завантаженість манежу коледжу фізвиховання іншими змаганнями. Так, у середу 1 лютого о 21.00 зіграють "ДФС" і "Вихор". У понеділок 6 лютого відбудуться матчі "Галицький Двір" – СК "Городенка" (20.30) і  "Медик" – "Алан" (21.30). Матч "Ураган-ПНУ" – "Микуличин" перенесено.

Прес-служба Асоціаціі міні-футболу Івано-Франківської області 
(amfifo.if.ua)

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.