БеларусьБеларусь. 4-й тур: два украинских хет-трика и гол вратаря (обновляется, видео)БеларусьМорено: «В Иране с командой для удачи прыгали через зарезанного барана»БеларусьТарас Королишин: «Будем прибавлять»Футзал в миреИспания, 2-й тур: фавориты несут первые потериФутзал в мире18.00 Женский футзал. Италия. Серия А. Пескара - Рамбла. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 2: тур красивых голов и опоздавших героевФутзал в миреДва украинца из «Резекне» не помешали «Никарсу» добыть Суперкубок ЛатвииСумыИгорь Черненко: "Я был в шоке от игры Хавренко". Часть 1Футзал в мире19.30 Серия А. "Пескара С5" - "Футзал Чистернино". LIVE!Футзал в мире19.30 Примера. "Хаэн" - "Катгаз Энергия". LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига. Тур 2. Пента-трик Педяша и сенсация в Одессе (обновляется)ЕврокубкиКубок УЕФА: 27-летний арбитр из Бельгии дебютирует на играх «Продэксима»Первая лига «Ураган-2 КФВ» завершив чорноморські збори. ПідсумкиЭкстра-лигаПеред першою домашньою грою в Екстра-лізі президент ФК «ІнБев» подарував меру Житомира іменну футболкуПервая лига «Епіцентр К3» вирішив не заявлятися у Першу лігуБеларусь22.09. 18.00 ВИТЭН (Орша) - ЛИДСЕЛЬМАШ (Лида). LIVE!Экстра-лигаСергій Піддубний: "Готуємо сюрпризи для "Титана""Экстра-лига«Сокіл» - «Ураган». Передмова до матчуЮношеский футзалВідбулось жеребкування Юнацької футзальної Екстра-ліги (U-16)

Андрій Задорожний: «Фуджікура» могла поборотися за золоті медалі

Враженнями від чемпіонату, планами на майбутнє і не тільки у розмові з прес-службою  Асоціації футзалу Львівщини поділився президент «Фуджікури» Андрій Задорожний.
 

– Андрію, після перемоги у Відкритому Кубку Львівщини Ваша команда досить впевнено провела літній чемпіонат з футзалу на відкритих майданчиках. Завдяки чому вдалося здобути друге підсумкове місце?
– Перш за все, завдяки тому, що у нас залишився кістяк команди. Іншими словами, кістяк команди – це саме ті гравці, що здобували цю перемогу у Відкритому Кубку Львівщини. Також вдалося підсилитися новими гравцями, які допомогли нам протягом довгого літнього сезону. Після перемоги у Відкритому Кубку Львівщини перед собою ставили лише максимальні завдання у літньому чемпіонаті й приємно, що команда повністю їх реалізувала. Якщо відверто, то при певному збігу обставин могли поборотися за золоті медалі, але друге місце для нас також непоганий результат.

– За 14 зіграних матчів лише Вашій команді вдалося відібрати очки у беззаперечного лідера першості «Галицької Здоби». Чи зрозуміли уже як зупинити «Галицьку Здобу»?
– Чесно кажучи, дуже шкода, що у першому колі не вдалося зібратися на гру з цим суперником у повному складі. З різних причин були відсутні п’ятеро ключових гравців. Саме ця гра була дуже важливою в турнірному плані. Якщо б вдалося ще тоді відібрати очки, то друге коло змагань було б зовсім іншим. Щодо секрету, то, думаю, результат в останньому матчі здобули завдяки шаленій мотивації.

– Як загалом Вам рівень учасників літнього чемпіонату й що очікуєте від зимового?
– Усі учасники були приблизно одного рівня, але кожен по своїх власних причинах виступив як вдало, так і навпаки. Втім, це ж футзал, і тим він і цікавий. Боротьба за 3-місце велася до останнього і лише в останньому турі усе вирішилося. Зважаючи на це, можна сказати що чемпіонат вдався.

– Літній чемпіонат проходив під егідою Асоціації футзалу Львівщини, яку не так давно очолив Мирослав Хом’як. Чи залишились задоволені організацією змагань?
– Позитивні зміни є. Дещо змінився підхід до проведення чемпіонату. Це не може не радувати. Дуже хороше висвітлення чемпіонату у львівських ЗМІ. Вважаю, з новим керівником Асоціація футзалу Львівщини зробили не один, а одразу кілька кроків вперед.

– Які зміни відбудуться у складі Вашої команди?
– Наразі усіх деталей не буду розкривати, але головним завданням є збереження кістяка команди. Окрім того, взимку плануємо підсилити склад кількома новачками.

– Які подальші плани команди? Чи не хоче «Фуджікура» спробувати свої сили, скажімо, у другій лізі України?
Наразі плануємо виступати у Гранд-лізі зимового чемпіонату. А далі все залежить від результатів. Якщо чемпіонат буде вдалий, то цілком реально побачити команду у тій же другій лізі України.

«Здвиг» та «Галицька Здоба» заявилися на Кубок України, де більшість команд матимуть статус професійних. Чи були думки заявити «Фуджікуру» у змагання професіоналів?    
Не приховую, що ми також розглядали таку можливість, але у нас майже всі гравці грають у великий футбол й участь у Кубку буде лише додатковим навантаженням. Окрім того, різко переходити зі штучного покриття на паркет – це ризик отримати травми. Візьмемо участь у передсезонному кубку, а там не за горами початок зимового чемпіонату.

Джерело - http://futsal.lviv.ua/

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.