Кубок УкраиныКубок Украины. Финал четырех. LIVE!Футзал в миреНаши за границей. Первое поражение «Экономаца»Чемпионат ЕвропыЕВРО-19 (U-19). Квалификация. Группы 2, 3, 6. LIVE!Юношеский футзалВизначено найкращих гравців та тренера сезону 2018/2019 в Юнацькій Екстра-лізіКубок УкраиныУсі найцікавіші факти і цифри Кубка УкраїниАматорыКубок городов-2019 стартует завтра (+ календарь)Сборная УкраиныЮнацька збірна України кваліфікувалася до фінальної частини Євро-2019Чемпионат ЕвропыЮнацька збірна України здолала Румунію у рамках Основного раунду Євро-2019БеларусьБеларусь-2018/19. 22 тур. В матче лидеров – ничьяПольшаКубок Польши. 1/2 финала. Первые матчи. «Рекорд» и «Пяст» делают шаг к финалуДетский футзалЧемпіонат України U-11. Підсумки турніруФутзал в миреНаши за границей. Хет-трик Валенко и победные голы в финале Кубка МолдовыПольшаНаши за границей. Первые голы Романа Кондюха и Максима Сапона в ЭкстракласеКубок УкраиныПродэксим – Титан. Анонс матча 1/2 финала Кубка УкраиныРоссияДамир Хамадиев: «Хочется задержаться как можно дольше»Детский футзалЧемпіонат України (U-11): результати матчів третього ігрового дняКубок УкраиныФінал чотирьох. Знайомство з суперником. Food Centre - СумДУКиевВіталій Мамчур: «Якби не було прогулянок з французькою бульдожкою і скотч-тер'єром, можливо, не було б і "Юрінновації"»Чемпионат ЕвропыЄвгеній Козлов: «Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою і гарячим серцем»ПольшаЯнуш Шимура: «Для популяризации футзала нужна системная работа, начиная со школьной скамьи»

Чемпіонат України U-11. Підсумки другого ігрового дня

Пропонуємо вашій увазі підсумки поєдинків другого ігрового дня чемпіонату України U-11, який триває у Чорноморську та розклад матчів середи.



Група А

«Гармонія» (Одеса) – ДЮСШ (Маневичі) – 2:3 
ДЮСШ (Ватутіне) – ДЮСШ № 7-«Волна» (Харків) – 2:3 
ДЮСШ (Маневичі) – ДЮСШ № 7-«Волна» (Харків) – 0:4
«Гармонія» (Одеса) – ДЮСШ (Ватутіне) – 2:5

Група Б

КДЮСШ № 12 (Харків) – «Явір-Олімп» (Сміла) – 3:2
ДЮСШ № 4 (Рівне) – «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ) – 1:6
ДЮСШ № 4 (Рівне) – КДЮСШ № 12 (Харків) – 0:4  
«Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ) – «Явір-Олімп» (Сміла) – 1:4

Розклад поєдинків на 27 березня:

Матчі за 5-8 місця

10:00. ДЮСШ (Ватутіне) – ДЮСШ № 4 (Рівне)
11:00. КДЮСШ № 12 (Харків) – «Гармонія» (Одеса)

Матчі за 1-4 місця

12:00. ДЮСШ № 7-«Волна» (Харків) – «Іллічівець-Продексім» (Чорноморськ)
13:00. «Явір-Олімп» (Сміла) – ДЮСШ (Маневичі)

Джерело - Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.