Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 7 тур. Три розгроми і важлива втрата очок від «Лідера-ЗПО» Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Мотивація – це фінал, який може бути не в кожного, раз у житті»Чемпионат ЕвропыДаниил Абакшин: «И Чернявский, и я любим выходить и помогать команде в роли разыгрывающего»Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: «На мой взгляд, Россия — самый сильный соперник на этом Евро, но нужно верить в себя»Чемпионат ЕвропыЄВРО-2022. Як Україна може обіграти Росію?Чемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Надеюсь, что снова в ударе будет вратарь Кирилл Ципун, а наши ребята с каждым матчем добавляют»Первая лига Перша ліга 2021/22. 9 тур. Четверта поспіль перемога «Любарта», «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» закріплюється нагоріЧемпионат ЕвропыГеннадий Лисенчук: «Мне советовали натурализовать бразильцев, как это сделали в России, но я категорически отказался»Чемпионат ЕвропыЭмиль Алиев: «Сборная Украины — ровная и сильная команда, которая навязывает борьбу»Португалия«Бенфика»: плюс Роша минус ФитсЧемпионат ЕвропыМаксим Калиниченко: «Никто не сможет оставить неспортивное напряжение за пределами паркета»Чемпионат ЕвропыМаксим Павленко: «Уверен, что и в поединке с россиянами у украинцев будет возможность воспользоваться своими «козырями»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Полуфинальные пары сформировались окончательноЧемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Коли кажуть, що Казахстан – це суперкоманда, то мені смішно»Экстра-лигаСтаніслав Моспан приєднався до «Урагану»Чемпионат ЕвропыЄвген Сірий: «Матч з Казахстаном був історичним для українського футзалу»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 3: Уругвай громить Еквадор, Чилі і Перу продовжують програватиФутзал в миреМико Мартич прощается со сборной ФинляндииЧемпионат ЕвропыГалло: «С нами у сборной Азербайджана было бы больше шансов обыграть Грузию»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Ужасное стечение обстоятельств»

Ігор Корсун: "Я б не сказав, що був якийсь переломний момент в грі"

Автор першого голу збірної України на франківській землі Ігор Корсун розповів про підтримку рідних трибун, гру з Румунією та грузинських бразильців.


Фото: Павло Кубанов

 Збірна вперше грала в Івано-Франківську. Відчував на паркеті підтримку трибун?
 Справді, підтримка була хороша. Дуже приємно грати за заповнених трибун. Дуже щасливий зіграти за збірну саме в рідному Івано-Франківську.

 Ти став автором першого голу збірної в Івано-Франківську. Які емоції переживав, коли зрозумів, що м'яч перетнув лінію воріт?
 Коли ти забиваєш гол  це завжди приємні емоції, але, на жаль, цей гол не допоміг нам перемогти.

 Який момент можеш назвати переломним у грі?
 Я б не сказав, що був якийсь переломний момент в грі. Коли пропустили другий м’яч, ми намагалися й надалі продовжувати атакувати, щоб здобути перемогу, але, на жаль, нам не вдалася гра з п’ятим польовим.

 За рахунку 2:2 перейшли на гру у п'ять на чотири. Було бажання будь-що перемогти?
 Звісно, хотіли перемогти. На трибунах зібралось чимало глядачів, тому хотілось потішити їх позитивним результатом.

 Попереду збірна Грузії. Як оціниш майбутнього суперника?
 Збірна Грузії  хороший сильний суперник, як і збірна Румунії. Впевнений, що прийде багато глядачів, тому все зробимо для того, щоб перемогти.

 Той факт, що гратимеш проти колишнього і теперішнього одноклубників Фумаси і Роніньо додає цікавості матчу?
 Роні і Фумаса  наші друзі, вони є сильними футзалістами, тому буде цікаво зіграти проти них на рівні збірних.

 Твої побажання франківським вболівальникам напередодні другого матчу.
 В Івано-Франківську завжди дуже хороша підтримка. Вболівальникам хочу побажати хороших емоцій, а ми в свою чергу докладемо максимум зусиль, щоб їх потішити хорошою, видовищною грою.

Джерело  Розмовляв Андрій МОКЛЯК, SPORT.IF.UA

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.