Женский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 7 тур. Три розгроми і важлива втрата очок від «Лідера-ЗПО» Чемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Мотивація – це фінал, який може бути не в кожного, раз у житті»Чемпионат ЕвропыДаниил Абакшин: «И Чернявский, и я любим выходить и помогать команде в роли разыгрывающего»Экстра-лигаДмитрий Бербенцев: «На мой взгляд, Россия — самый сильный соперник на этом Евро, но нужно верить в себя»Чемпионат ЕвропыЄВРО-2022. Як Україна може обіграти Росію?Чемпионат ЕвропыМирон Маркевич: «Надеюсь, что снова в ударе будет вратарь Кирилл Ципун, а наши ребята с каждым матчем добавляют»Первая лига Перша ліга 2021/22. 9 тур. Четверта поспіль перемога «Любарта», «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» закріплюється нагоріЧемпионат ЕвропыГеннадий Лисенчук: «Мне советовали натурализовать бразильцев, как это сделали в России, но я категорически отказался»Чемпионат ЕвропыЭмиль Алиев: «Сборная Украины — ровная и сильная команда, которая навязывает борьбу»Португалия«Бенфика»: плюс Роша минус ФитсЧемпионат ЕвропыМаксим Калиниченко: «Никто не сможет оставить неспортивное напряжение за пределами паркета»Чемпионат ЕвропыМаксим Павленко: «Уверен, что и в поединке с россиянами у украинцев будет возможность воспользоваться своими «козырями»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 12: Полуфинальные пары сформировались окончательноЧемпионат ЕвропыСергій Усаковський: «Коли кажуть, що Казахстан – це суперкоманда, то мені смішно»Экстра-лигаСтаніслав Моспан приєднався до «Урагану»Чемпионат ЕвропыЄвген Сірий: «Матч з Казахстаном був історичним для українського футзалу»Футзал в миреКопа Америка-2021. День 3: Уругвай громить Еквадор, Чилі і Перу продовжують програватиФутзал в миреМико Мартич прощается со сборной ФинляндииЧемпионат ЕвропыГалло: «С нами у сборной Азербайджана было бы больше шансов обыграть Грузию»Чемпионат ЕвропыАнатолий Смотрицкий: «Ужасное стечение обстоятельств»

Перша ліга 2021/22. 9 тур. Четверта поспіль перемога «Любарта», «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» закріплюється нагорі

Відбулись матчі дев’ятого туру чемпіонату України серед команд першої ліги у Західній і Східній зонах 


Фото: Андрій Потапов


Зона «Захід»

29 січня

«Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ №4» (Рівне) – «Любарт» (Луцьк)  4:6 (3:1)
13:00. м. Рівне, ДЮСШ №4
Арбітри:
М. Герчук, Б. Лепак (обидва – Львівська обл.), В. Кулай (Рівне)
Хронометрист: В. Самков (Рівне)
Спостерігач арбітражу: С. Подворний (Хмельницький)
«Кардинал Рівнестандарт-2»: Дяченко - Дармовіс, Мартиненко, Панкратій, Конько - Рибіцький, Крук, Ситник, Тютюрай - Козлюк, Титечко, Овсійчук, Р. Піддубний. Запасний: Чемерис.
Тренер: Павло Дармовіс.
«Любарт»: Горнік (Семенюк, 26) - Дацюк, Козачок, Степанюк, С.Піддубний - Сизик, Мізюк, Романюк, Баденчук - Вишневський. 
Головний тренер: Назар Бугайчук.
Голи: Степанюк (2, автогол), Мартиненко (9), Рибіцький (17, 25) - Мізюк (14), Козачок (26), Дацюк (28), Піддубний (30), Романюк (31), Сизик (40).
Попередження: Крук (26) - Дацюк (16), Мізюк (25), Степанюк (26).

У суботу, 29 січня, «Любарт» зіграв в рамках дев‘ятого туру ЧУ серед команд Першої ліги. Матч відбувся на виїзді, а суперником волинян став «Кардинал-Рівнестандарт-2-ДЮСШ-4». 

Князі підійшли до зустрічі на третьому місці групи «Захід», маючи в активі 13 очок. Господарі ж розмістилися на п‘ятій сходинці, здобувши шість залікових пунктів. Восени колективи зустрічалися під час першого кола змагань. У важкому протистоянні в Луцьку наші хлопці перемогли 1:0. 

Натомість сьогоднішня гра розпочалася зі зворотнього: «леви» вже на другій хвилині вийшли вперед. Після прострілу з бокової Сергій Степанюк зрізав у власні ворота. 0:1.

Забивши, рівняни не поспішали замикатися у захисті. Навіть більше, вони мали чудові нагоди свою перевагу подвоїти. Кілька разів «Любарт» відбився, але одна зі стрімких контратак таки завершилася другим пропущеним. Відзначився Артем Мартиненко. 0:2. 

Такий болючий «холодний душ» добряче «освіжив» князів. Шукаючи діри в обороні господарів, Піддубний, Романюк та Мізюк розіграли прекрасну комбінацію, яка завершилася потужним та влучним пострілом Богдана. 1:2!

Нажаль, швидко продовжити починання не вдалося. Навпаки! Лучани у дещо дивній ситуації пропустити втретє і до перерви щось змінити вже не змогли. 1:3! 

Друга половина розпочалася із взаємного обміну небезпекою. «Любарт» заволодів ініціативою та почав активно підтискати суперника, який гостро відповідав контратаками! Одна з них завершилася штрафним, який господарі креативно розіграли та змусили позиційно помилитися Станіслава Горніка. Як наслідок - дубль Дмитра Рибіцького. 1:4!

Не зважаючи на ситуацію, князі не знітилися та кинулися відіграватися. Завів команду її капітан Владислав Козачок, який «запалив» паркет своєю активністю та невдовзі сам і забив - 2:4! 

Далі підключився Роман Дацюк, який нарешті виконав свій фірмовий напівоберт після пасу Сизика, та перекинув Дяченка. 3:4! 

Просто неймовірно, але не минуло й двох хвилин, як Сергій Піддубний, опинившись першим на підборі, вдало пробив та відновив паритет у матчі. 4:4!  

При нічийному рахунку на табло, опоненти отримали й повну рівність у зароблених фолах: 5:5. А це означає, що кожне наступне порушення перетворюватиметься на десятиметровий пенальті! Проте і без цього «Любарт» зумів вирватися вперед. Стрімка комбінація завершилася голом Дмитра Романюка. Просто неймовірно - 5:4! 

Господарі намагалися врятувати матч з п‘ятим польовим, але князі свого уже не віддали. Навіть більше, за дві секунди до свистка Владислав Сизик забив зі своєї половини, засвітивши на табло підсумкові 6:4! 

Програючи 1:4, «Любарт» не здався та вирвав таку важлива перемогу у принципового суперника! Вітаємо хлопців та дякуємо за шалені емоції!

Джерело - ФК Любарт



«Славута» (Славута) – КІВС «Енергія-2» (Львів)  3:1
15:00. м. Славута, СК «Здоров'я»
Арбітри:
В. Дзюра (Рівне), О. Леончук (Луцьк), С. Шульгач (Рівне)
Хронометрист: В. Заставський (Славута) 
Спостерігач арбітражу: Р. Матвіюк (Луцьк)
Голи: Денис Зеленкевич, 2, Віталій Поплєвічев, 16, 20 – Юрій Оленяк, 39
Попередження: Ростислав Король, 20 (КІВС Енергія-2) 
КІВС: Пітуля - Король, Саламаха, Мурин (Герчаківський), Константінов - Тєряєв, Майовецький, Гураль, Оленяк - Гричук - Чудний.




 

30 січня

«Ураган-2-КФВ» (Івано-Франківськ) – «In.IT» (Львів)  4:0 (0:0)
16:00. м. Івано-Франківськ, СК КФВ
Арбітри:
 О. Хомич (Луцьк), В. Гарасимків (Ковель), Я. Вовчок (Івано-Франківськ)
Хронометрист: П. Липецький (Івано-Франківськ)
Спостерігач арбітражу: І. Якимишин (Львів)
Голи: Дичук (21), Бессонов (35), Лейб'юк (40, 40)
Нереалізований дабл-пен: Федюк (38)
"Ураган": Гуйван (Гордієвич, 40) - Дичук, Британ (к), Бессонов, Ткачук - Сименко, Лейб'юк, Пицик, Остафійчук - Хомяк (в). Головний тренер: Юрій Іванишин.
"in.IT": Грицків (в) - Багряк, Федюк, Задорожний, Саприка - Абрамчук, Коугт, Буцик, Лютий, Гриник, Галамага - Кітор (в), Мірзаєв (в). Головний тренер: Андрій Федюк.
Попередження: Гриник (31), Задорожний (34)

У черговому турі Першої ліги дублери "драконів" помірялись силами з львівським клубом "in.IT". Перший тайм звітної зустрічі, попри всі старання суперників, завершився без голів - на перший план вийшла воротарська майстерність Гуйвана в господарів та Грицьківа у гостей. Тож, закономірні 0:0 за підсумком першої половини. А от старт другого тайму видався для "драконів" більш ніж яскравим - всього 20 (!) секунд знадобилось господарям для того, щоб відкрити лік голам у матчі. Дичук, прийнявши м'яча на лівому фланзі, влучно пробив у ближню "шістку" - 1:0! Майже одразу львів'яни перейшли на розіграш п'ятого, та всі знову Гуйван продемонстрував свої вміння. Ближче до завершення поєдинку тренерський штаб "драконів" відповів тим же - Ткачук одягнув воротарську футболку. Реалізувати штучну більшість "Урагану-2-КФВ" вдалось на 35-ій хвилині. Бессонов завершив як по нотах розіграну комбінацію - 2:0. Хвилини, що залишились "айтівці" провели розігруючи п'ятого, чим двічі скористався Лейб'юк - 4:0, "Ураган-2-КФВ" обігрує львів'ян та зберігає за собою другу позицію турнірної таблиці.

Джерело - Пресслужба НФК "Ураган"

Володимир Когут, гравець «In.IT»

– Які враження після вчорашньої гри? Що очікували від суперника?
– Звичайно, що ми всі розчаровані результатом. Ми очікували від суперника, що гра буде досить інтенсивною і вони будуть агресивно діяти. Тренер попереджав, що гра буде важкою і потрібний максимальний настрій і зосередженість. Не дивлячись на їхній початковий тиск ми створювали свої моменти. На початку другого тайму пропустили не обов'язковий гол, після чого Андрій Федюк прийняв рішення грати на п'ятого. В попередніх іграх нам вдавалось забити. Цього разу ми створили два хороших моменти але забити не вдалось. Нажаль наприкінці гри пропустили ще голи. Цим і цікавий міні футбол, що тут можна виграти і програти в будь-якому матчі. Це швидка і динамічна гра, де все може змінитися за декілька секунд. Ураган хороша команда в якої є налагоджений тренувальний процес. Будемо розбирати гру і робити висновки. Рухаємося далі до своєї мети.

– Чого не вистарчило для здобуття бодай одного очка?
– Щоб здобути очки в матчі потрібно було діяти більш агресивніше, реалізовувати свої моменти. Будемо і надалі працювати над цим. 

– Що скажеш про нового капітана?
– Новий капітан - це в першу чергу хороша людина і друг. Ми вже довго разом граємо в різних командах. Вважаю, Роман Саприка - це людина, яка зможе підтримати і проявити якості лідера як в іграх так і поза ними. Тому бажаю успіху Роману в цій додатковій відповідальності. Від мене особисто підтримка буде завжди.

Джерело - Futsal Team "in.IT"
 





Зона «Схід»

29 січня

«ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) – «Comfort Life» (Буча)  3:1
14:30. м. Запоріжжя, ПС «Запоріжалюмінбуд»
Арбітри:
К. Кандибей, В. Стрижак (обидва – Дніпро), А. Ноєв (Запоріжжя)
Хронометрист: В. Беляєв (Запоріжжя)
Спостерігач арбітражу: С. Тулєпов (Кременчук)
Голи: Олександр Фролов, 15, Сергій Рідний, 18, Ігор Кіян, 40 (а/г) – Євгеній Заєць, 9
Попередження: Олександр Галицький, 35 (Comfort Life) 
 



 

1 лютого

«Черкасиобленерго» (Черкаси) – «Автомобіліст-Бульвар» (Житомир)  7:5
11:00. м. Черкаси, ПС «Будівельник»
Арбітри:
О. Гопка, О. Євтушевський, П. Михайлюк (всі – Черкаси)
Хронометрист: В. Урста (Черкаси)​
Спостерігач арбітражу: В. Фролов (Київ)
Голи: В'ячеслав Ткаченко, 12, Олександр Аргеєв, 15, Максим Скоров, 17, Олександр Лобов, 19, Олександр Раковський, 23, 29, 39 – Сергій Литвиновський, 20, 29, Юрій Коваль, 38, Давид Сидоренко, 38, Артем Корольчук, 39 (дабл-пен.)
Вилучення: Анатолій Доманський, 39 (Автомобіліст-Бульвар)
На 39-й хвилині Данііл Чижик (Черкасиобленерго) не реалізував дабл-пенальті
 



«Рятувальник» (Ромни) – «SkyUp» (Київ)*
* перенесений через випадки захворювання на коронавірус у складі київської команди


Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.