БеларусьБеларусь. 2 тур. За себя и за братаБеларусьМихаил Грицына: «Гастро-тур – да, алко – нет!»ВетераныЮрий Надточий и Сергей Буймов: «Мы всегда болеем друг за друга»РоссияРоссия. Суперлига. 3 тур. LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. «Дети капитана Ковальчика» громят «ИнБев/НПУ»Женский футзалКазахстан – Україна – 0:7. Післямова + ВІДЕО ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. РикардиньоЭкстра-лигаЭкстра-лига-2018/19. Тур 1. LIVE!Женский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Стали відомі всі учасники «Фіналу чотирьох»ВетераныАлександр Карнаушенко: «От полуфинала «Черное море» – «Шахтер» получил огромное удовольствие»Женский футзалЄвро-2019 з футзалу серед жіночих команд: Україна розгромила Казахстан і здобула путівку на ЄвроВетераныИгорь Ментюков: «Во время таких турниров чувствуешь себя молодым»Женский футзалЄвро-2019 серед жінок. Основний раунд. День 3. LIVE!ВетераныВетераны. День 4. ФиналыЖенский футзалЧемпіонат Європи серед жінок. Основний раунд. Казахстан – Україна. АнонсПольшаПольша. Экстракласа. 1 тур. АнонсЭкстра-лигаЄвгеній Смоловик: "Готуємося до гри з "Соколом" в штатному режимі"РоссияАлександр Астафьев: «Задача – выйти в плей-офф»ЛьвовВолодимир Котович: Мрію зіграти за «Галицьку здобу» в Екстра-ЛізіКиевПрограмма кандидата на должность Председателя Федерации футзала города Киева

Івано-Франковська область, перша ліга: всі по місцях


 
У першу неділю весни завершилися змагання першості області з футзалу серед команд першої ліги.
  Якщо переможець першої ліги визначився достроково, то два інші лауреати тримали своїх прихильників аж до заключного туру.
  Найцікавіша ситуація слалася для МФК “Снятин”. Домашня поразка від“Helix-Галицького Двору” стала серйозною перепоною на шляху до призового місця у турнірній таблиці. Навіть всі перемоги у наступних матчах, як виявилося, не дозволили снятинцям потрапити у число лауреатів сезону. У заключному домашньому  матчі снятинці приймали ямницький “Вихор”. Події у матчі розгорталися надто стрімко з перших секунд. Ті вболівальники, які чуть припізнилися пропустили одразу сім голів, адже вже на 4 хв матчу рахунок був 4:3 на користь МФК “Снятин”. Команди грали вільно, бажаючи принести радість багаточисленній аудиторії вболівальників. Хоч у господарів жевріла надія на позитивний розклад у матчах в Івано-Франківську, але вони не прагнули перемоги будь-якою ціною. І це позитивно впливало на хід звітного матчу. А гості з Ямниці ще раз доказали, що у складі “Вихора”  є чимало вправних футзалістів і вони за честь команди вміють постояти. У підсумку снятинці все-таки здобули перемогу з рахунком 8:6.
Практично паралельно грали у Івано-Франківську МФК “Микуличин” та “Helix-Галицький Двір”. “Будівельники” у дебюті матчу відкрили рахунок і, здавалося, що вони без проблем здобудуть “срібну”  перемогу, але вдалий початок матчу мало не  став фатальним. Гравці транжирили гольові моменти, а натомість м’яч влітав у їхні ворота. І тільки наприкінці зустрічі, коли микуличинці вкотре добре замучилися через брак замін гравців, “Helix-Галицький Двір” зумів здобути чергову перемогу, яка принесла йому підсумкове друге місце.
Результату ще одного заключного поєдинку першості з нетерпінням все ще чекали снятинці. Переможець першої ліги МФК “Долина” у Івано-Франківську протистояла  “ДПС”. Обласні податківці прагнули реваншу за поразку у першому колі у Долині і ретельно “будували” свої атаки на ворота суперника, пам’ятаючи про швидкісних нападників суперника. Лише наприкінці першого тайму зусилля податківців втілив у гольовий доробок Юрій Балагурак. У другому таймі долинянин Василь Лавренок зрівняв рахунок і знову додав адреналіну снятинцям. Та через кілька хвилин “ДПС” знову вийшов вперед. Але воротар податківців допустився грубої помилки і  долинці через хвилину могли знову зрівняти рахунок та не реалізували шестиметровий удар. Поки вони “розбиралися” у причинах такої помилки, м’яч влетів у їхні ворота. І це був переломний момент матчу. Після цього податківці ще двічі відзначилися, а Василь Лаврінок забив гол престижу за  “Долину”. Підсумкова перемога “ДПС” принесла їм бронзові нагороди першості. А МФК “Снятин” залишає нереалізовані надії дебютної першості на наступний сезон. І має на це хороші підстави…
 Ложку дьогтю “підсунули”  десятинці. Вони не прибули на матч з “Легіоном”. Прикро, такий фузал нам не потрібний. Треба догравати змагання з відповідальністю та повагою до суперників…
Отож, 10-а першість області фінішувала. Маємо нового переможця – МФК “Долина”. Дебютант продемонстрував хорошу гру, перемагаючи як вдома, так і на виїзді. Правда, дві поразки у заключних турах дещо насторожують, адже фут зал треба грати навіть, коли вже здобута загальна перемога і мотивація відсутня. Друге і третє місця посіли визнані футзальні колективи, в активі яких не один сезон проведений у вищій лізі. То ж їхній результат , напевно, закономірний.      МФК “Снятин” з першого разу п’єдистал не підкорив. Але команда, у складі якої добре поєднано досвід і молодість, має хороше майбутнє. Головне, що є бажання і можливості  проводити матчі на домашній арені та розуміння спонсорів та керівників щодо розвитку дитячо-юнацького та аматорського фут залу в цілому. Саме завдяки Снятину і Долині та розумінню всіх учасників змагань у нинішньому сезоні обласні змагання розширили свою географію на теренах області.
Не вистачило сил на всю дистанцію першості “Вихору” та “Легіону”, а непоступливі горяни з Микуличина відчули проблеми із кількісним складом команди  така ж проблема і у “Прута”  з Делятина.
Після завершення всіх змагань організатори детально проаналізують проведений сезон, врахують всі помилки та недоліки, щоб на майбутній сезон краще підготуватися зо змагань.
 А цьогорічний сезон завершиться у неділю 13 березня церемонією урочистого вшанування переможців та лауреатів сезону 2015/2016 років, яка відбудеться традиційно у актовій залі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання об 11 годині. Запрошуємо на цей захід всіх, а присутність переможців та призерів обов’язкова. 
                              ВСІ БОМБАРДИРИ:    25 -  Сікач Микола (“Д П С”)
                                                                      22 – Романюк Володимир (“Снятин”)
                                                                        14 –  Мухтаров Віталій (“Вихор”)
                                                                           14 -  Єжижанський Олександр (“Легіон”)                                                                          
                                                                               13 – Лаврінок Василь (“Долина”)
                                                                                 11 – Кочержук Василь (“Прут”)
                                                                                    8 – Онуфрак Тарас (“Helix-ГалДвір”)
                                                                                      5 – Мотрук Дмитро (“Микуличин”)
 
ТАБЛО  ЧОТИРНАДЦ ЯТОГО  ТУРУ:
 
“Д П С”(Івано-Франківська область) - МФК “ДОЛИНА”(Долина) - 5 : 2 (1:0).
Неділя 06 березня. 16/00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 40 глядачів.
Голи: Ю. Балагурак 11, А. Гузьо 18, 20, М. Сікач 21, В. Синишин – В. Лаврінок 15, 22, С. Димид - 19.
ДПС: А. Шмиговський, С. Петруняк, В. Синишин, А. Гузьо, Ю. Балагурак, М. Сікач, А. Паркулаб, П. Ткаченко. Тренер – В. Яцишин.
Долина: С. Димид, М. Гошовський, Г. Паращій, Ю. Іванишин, В. Лаврінок, С. Вецко, І. Паньків, О. Шатковський. Тренер – С. Димид.
Попередження: А. Шмиговський (19).
Арбітри:  Т. Демянчук, П. Липецький, А. Яцурак, В. Гронський.
Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький.
МФК “МИКУЛИЧИН” - “HELIX-ГАЛИЦЬКИЙ ДВІР”(Івано-Франківськ) - 2 : 5 (2:3).
Неділя 06 березня. 11.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фіхвиховання. 20 глядачів.
Голи:  Д. Мотрук 7, 12 - Т. Онуфрак 2, В. Щербина 7, 8, В. Яценко 21, 22.
Микуличин: А. Вередюк, Д. Петращук, М. Ліхновський, Ю. Желіховський, О. Чорнописький, Д. Мотрук.Тренер – Д. Петращук.
Helix-Галицький Двір: М. Трач, О. Гнатишин, Т. Гнатишин, В. Щербина, Ю. Дзюбінський, Я. Демків, Т. Онуфрак, А. Новицький, В. Яценко, Р. Федорук, М. Кравців. Тренер – Т. Гнатишин.
Попередження: О. Гнатишин (20).
Вилучення:  не було
Арбітри: Т. Демянчук, П. Липецький, А. Яцурак, В. Гронський.
Спостерігач арбітражу – В. Ольшанецький
 
“ЛЕГІОН” (Івано-Франківськ)  -  “ПРУТ” (Делятин)  - технічна перемога 5:0.
Неділя 06 березня. 12.00. Івано-Франківськ. Манеж коледжу фізвиховання. 20 глядачів.
 
МФК “СНЯТИН” (Снятин) – “ВИХОР” (Ямниця) – 8 : 6 (6:6) 
Неділя 06 березня. 12.00. Снятин. Спортивний комплекс “Колос”. 100 глядачів.
Голи: В. Романюк 1, 2, 2, 3, 14, І. Шинкарик 9, 22, І. Краєвський 12 -  В. Мухтаров 1, 3, 10, В. Наконечний 4, 11, Н Павлів + 8.
Снятин: М. Данищук, Т. Турчинський, В. Стецик, І. Краєвський, В. Романюк, І. Шинкарик, Н. Синюк, І. Ориджук, І. Коваль, Є. Никифорук, О. Круглов, П. Голинський. Тренер – І. Анатійчук.
Вихор: Н. Ванченко, І. Малик, В. Наконечний, В. Мухтаров, Г. Галіпчак, В. Ілащук, Н. Павлів. Тренер – Р. Смеричанський.
Попередження: В. Стецик (11) – Н. Павлів (4), В. Наконечний (12).
Вилучення: не було
Арбітри: І. Дебенко, М. Липко, І. Петришин.
Спостерігач арбітражу – І. Овчар

Тэги:

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.