Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «Олег Солодовник как проводил тренировки в 2001 году, так же он их проводил и в 2009 году»Испания«Вальдепеньяс» подписывает Рибейро и прощается с ЧиноЛитваТарас Онуфрак та Віктор Кравцов стали гравцями литовського «Вікінгай»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 8: Грузия вышла в 1/4 финала, Испания не переиграла АзербайджанКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR – ДЕ Трейдинг. LIVE!КазахстанДанил Карпюк: «В Казахстан отправился за игровой практикой»Чемпионат ЕвропыАрнольд Кнауб: «Гол Игиты изменил все»Чемпионат ЕвропыЭухенио Муньос Фернандес: «Дуглас с Игитой в состоянии выиграть любой матч»Чемпионат ЕвропыАмиржан Муканов: «В матче с финнами Казахстан был ближе к уровню ЧМ-2021»Экстра-лига«Ураган» припинив співпрацю з Тарасом ОнуфракомВторая лигаЯрослав Аксенов: «Самая страшная «пиханина» была от Тараса Шпички, когла мы проиграли в Ковеле 7:9»Чемпионат ЕвропыЕвро-2022. Превью матчей среды: Босния и Герцеговина – Грузия, Испания – АзербайджанЧемпионат ЕвропыАркадий Белый: «В сборной Азербайджана пора бы случиться какой-то смене поколений»Чемпионат ЕвропыЕВРО-2022. День 7: Хорватия проиграла «всухую», Словакия заработала первое очко в историиФутзал в мире29 січня в Парагваї стартує Копа АмерикаЧемпионат ЕвропыЗ 3 туру групового етапу вболівальники зможуть відвідати матчі Євро-2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. 1/8 фіналу. BudmonsteR (Київ) – ДЕ ТРЕЙДИНГ (Миколаївка). АнонсЧемпионат ЕвропыМихайло Зварич: «Головне — перемога команди, а бомбардир — це вже на другому плані»Экстра-лигаИгорь Москвичёв: «После ничьей с чемпионами мира, глядя на табло, сами не верили итоговому результату»Чемпионат ЕвропыЄвро-2022. Україна – Сербія: ідеальний політ

Кіровоград, другий тур: сенсаційні продовження


Екстра ліга
«Інгульська шахта» - «Ельбрук» - 3:5 (3:2)
Перша гра другого туру між командами «Інгульська шахта» - «Ельбрук» стала прогнозовано цікава. Гості з перших хвилин стали грати першим номером, результатом чого стали два забитих м’яча Костянтином Буравченко та Дмитром Коваленко вже до п’ятої хвилини. Але до перерви «шахтарі» зусиллями Дениса Комара таАзіми Дениса не лише відіграли два м’ячі, а й спромоглись вийти вперед.
Після перерви гра йшла на зустрічних курсах, але більш злагоджена гра гравців команди «Ельбрук» привела їх до перемоги 5:3 на свою користь
УВД «Олімп» - «Юніори» - 18:4 (10:2)
Після програшу у першому турі гравці команди УВД «Олімп» вийшли на гру зі спортивною злістю. Під «міліцейський» каток у цьому турі попала молода амбіційна команда «Юніори». Гості не змогли дати бій минулорічному призеру та майже без опору програли цей матч 18:4.
«TYMEУкраїна» - «Металург» - 1:8 (1:0)
У третій грі другого туру вболівальники у спортивному залі Енерго-Спорт змогли спостерігали два абсолютно різні тайми. У першому таймі при абсолютно рівній боротьбі, яка велася на кожному клаптику майданчика мінімальну перевагу отримали гравці команди «TYMEУкраїна».
У другому таймі на початку гравці також продемонстрували вболівальникам чудову гру, але декілька помилок в простих ситуаціях голкіпера команди-господаря Олександра Дергаленко психологічно зламало подальшу наступальну гру своєї команди. Після чого гравцям «Металургу» нічого не залишалось як добити «пораненого звіра». Арбітри зафіксували остаточний рахунок зустрічі 8:1 на користь металургів, хоча рахунок не зовсім відповідав боротьбі, яка велася підчас гри між обома командами.
«Енерго» - «Chicago ЖЛ» - 4:5 (1:1)
Заключна гра другого ігрового дня закінчилася невеликою сенсацією. Зустрічались між собою переможець минулорічного чемпіонату «Енерго» та новачок «Екстра-ліги», команда - переможець першої ліги минулого року «Chicago ЖЛ». Трохи змінив назву команди та провівши невелику селекційна роботу новачки відразу дали зрозуміти що мають серйозні амбіції на цей сезон.
Енергетики, маючи напівветеранський склад розпочали гру другим номером, чим і скористались більш молоді суперники. Обидві команди мали можливість забити по декілька м’ячів у ворота суперників, але на перерву команди пішли за нічийного результату 1:1. На гол Антона Августова суперники відповіли голом граючого тренера Віталія Дяденко.
Другий тайм команди продовжили грати у тому же руслі. Зусиллями тих же гравців рахунок у матчі подвоївся. Після чого енергетики вийшли вперед. Після цього ініціативу у зустрічі перехватили молоді гравці команди гостей, та після ще декількох зустрічних результативних атак на останніх хвилинах змогли вирвати перемогу у команди «Енерго».
Перша ліга
«Земельник» - «Євгеніка» - 4:2 (4:0)
У другій по значимості лізі команди також демонструють чудову гру та не дають вболівальникам сумувати. У звітній грі все пройшло без сюрпризів. Більш досвідчені гравці «Земельника» не мали особливих проблем проти майбутніх педагогів з команди «Євгеніка». Забивши чотири м’ячі у першому таймі господарі спокійно довели гру до перемоги, дозволивши освітянам забити два м’ячі у другому таймі.
Не дивлячись на результат цієї зустрічі хочемо привітати гравців ,тренерів та керівництво футбольної та футзальної команди «Євгеніка» Кіровоградського державного педагогічного університету ім.. В.Винниченка, які на минулому тижні святкували 15-річчя існування університетської команди. Бажаємо перемог, успіхів та професійного зростання вашої команди.
«Огнеупор» - «КІТ» - 13:4 (3:1)
Також не мали особливих проблем гравці «Огнеупору» у цьому матчі. Без проблем здолали гравців команди «Кіт». Причому більшість голів були забиті командами у другому таймі.
«Єлисаветград» - «Україна» - 2:12 (0:6)
Гравці обох команд у третій грі другого туру також змогли порадувати вболівальників великою кількістю забитих м’ячів. На двох команди забили 14 м’ячів. Хоча більшість з яких все ж забили гравці команди з патріотичною назвою «Україна».
Заключна гра стала окрасою туру. На паркеті зійшлися дві приблизно рівні команди і це означало одне, глядачі отримають масу задоволення від гри і команди не підвели. Велика кількість гольових моментів, красиві атаки, контратаки та сейви голкіперів все це мало місце на паркеті. І лише за допомоги вдачі, яка цього вечора була на стороні Аграріїв, вони змогли отримати перемогу у зустрічі з рахунком 5:3 на свою користь.
 
Ярослав Пилипенко
 

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.