Экстра-лигаІгор Москвичов: «Наше завдання у Лізі чемпіонів – потрапити до Фіналу Чотирьох»Экстра-лигаАндрій Хамдамов: «Нам є над чим працювати»Экстра-лигаЛьвівська "Енергія" зіграла внічию з "ВРЗ"ВетераныОдеса прийме матчі чемпіонату та Кубка України серед ветеранівЧехияВладимир Емельянов перешел из «Сварога» в «Олимпик»Лига чемпионов УЕФААнтон Клушин: «Вважаю, що «Береттьоуйфалу» не впаде обличчям у бруд»ИспанияИспания. Лучшие сейвы сезона-2017/18. Кристиан Домингес и Нико СармиентоЭкстра-лига«ІнБев/НПУ» розпочав підготовку до нового сезонуЭкстра-лигаВалерий Легчанов: «Мы не сильно смотрим на счет, но все же выигрывать приятнее»Футзал в миреКлубный чемпионат Азии-2018: определились все четвертьфиналистыЛига чемпионов УЕФАКарлос Барбоза: «Цель – преодолеть основной раунд Лиги чемпионов»АзербайджанЖозе Алесио: «В Лиге чемпионов будет сложно»ПортугалияПортугалия. Лучшие моменты сезона-2017/18. Диего РонкальоЭкстра-лига«Эпицентр К Авангард»: удачный выезд в КишиневРоссияИван Мельников: "Готовы обсуждать сценарии кооперации с другими клубами для раскрутки мини-футбола"Экстра-лига«Ураган» проведе тренувальний збір у ПольщіЭкстра-лига«Кардинал-Рівне» розпочав другий тренувальний збірРоссияРишат Котляров: "«Норильский никель» – клуб с амбициями"БразилияЛучшие голы 13-го тура чемпионата Бразилии-2018Экстра-лигаЛьвівська «Енергія» перемогла білоруський БЧ

Футзальний сезон у Кропивницькому відкрито!



Цими вихідними розпочався чемпіонат Кіровоградської області з футзалу. У новому сезоні виявили бажання спробувати свої сили та показати футзальну майстерність рекордні 56 команд, які були розділені на 6 ліг.
Розпочався сезон з другої та третьої ліг. Перший тур видався достатньо видовищним на забиті м’ячі, 6 – ти метрові удари та вилучення, не вистачило лише 10 – ти метровий ударів, а так глядачі змогли побачити все.
Інші ліги приєднаються наступного уікенду.
 
Друга ліга

ФК «Грузьке» (Кіровоградський) – «Колос Водник» (Кіровоградський) – 4:3.
Відкривали перший тур команди ФК «Грузьке» та «Колос Водник». Вже на 1 хвилині матчу автором першого забитого голу в нинішньому сезоні в «Другій лізі» став С. Мороз (ФК «Грузьке).  Гра проходила за рівної боротьби, спочатку господарі вели з рахунком 2:0, потім зусиллями В. Боброва команда «Колос Водник» зрівняла рахунок, але на перерву команди пішли за мінімальною перевагою господарів. В другому таймі О. Жалдак «Колос Водник» міг зрівняти рахунок з 6 – ти метрового удару, але не зміг переграти воротаря. До закінчення матчу команди ще раз обмінялись по одному забитому голу. Мінімальна вольова перемога номінальних господарів ФК «Грузьке» з рахунком 4:3. 
 
«Найк» (Кропивницький) – «Прометей» (Новоукраїнський) – 7:4.
«Прометей» команда яка дебютувала в «Другій лізі» і хоча перший матч все таки програла, але під час матчу команді м’яко кажучи не щастило. Перший тайм був абсолютно рівний тому і не дивно, що команди на перерву пішли з рахунком 4:4. В другому таймі команди на зустрічних курсах обмінювались моментами, «Прометей» за 5 хвилин влучив тричі в стійку воріт суперника, а досвідчені гравці команди «Найк» знають як здобувати перемоги на досвіді. Перемога «Найк» з рахунком 7:4.

«КДЮСШ-2» (Кропивницький) – «Аграрій» (Кропивницький) – 2:2.
«КДЮСШ-2» зустрічався з командою «Аграрій». В складі обох команд напевно наймолодші учасники «Другої ліги». В першому таймі команди розпочали на зустрічних курсах, за не великої переваги гравців команди «Аграрій» тому і рахунок першого тайму зафіксував мінімальну перемогу «Аграріїв» 2:1. На початку другого тайму воротар команди «Аграрій» порушив правила у власному карному майданчику за що гравці «КДЮСШ-2» отримали право на виконання 6 – ти метрового удару, реалізував його О. Тимошенко. Після цього команди почали грати так би мовити від захисту, за 5 хвилин до завершення обидві команди мали по 5 фолів тому контролювали по черзі м’яч та чекали завершення матчу. Нічия 2:2.
 
«Сокіл» (Кіровоградський) – ФК «Новий» (Кропивницький) – 0:8.
Ще один дебютант «Другої ліги» ФК «Новий» не залишив шансів команді «Сокіл» забивши в кожному з таймів по чотири м’ячі, залишивши свої ворота «сухими». 8:0 перемога ФК «Новий».
 
«СКА» (Кропивницький) – «Дніпро» (Кропивницький) - 1:4
«СКА» сформована виключно з військовослужбовців не в повному обсязі змогла заявити  гравців тому в першому турі втратила 3 очки програвши команді «Дніпро».
 
Третя ліга:

ФК «Парадіз» - «Агроспорт» 11:4.
У новому сезоні господарі зустрічі добре підготувались та провели непогану селекційну роботу, що дало змогу впевнено почуватись на майданчику протягом усієї гри. І хоча у першому таймі гравці «Агроспорту» ще намагались нав’язати боротьбу 5:2, але у другому таймі вони повністю віддали ініціативу та програли з рахунком 11:4.

«Нива» - «Мегаполіс» 10:4.
Другими на майданчик вийшли команди «Нива», яка у минулому сезоні грала у четвертій лізі та «Мегаполіс». Господарі зустрічі також у міжсезонні провели гарну селекційну роботу і впевнено підійшли до сезону. Гравці «Мегаполісу» були не готові до цього, як результат ще у першому таймі команда заробила сім фолів, один з яких вдало реалізував Я. Подколзін. У другому таймі також боротьби не вийшло гравці «Ниви» впевнено довели гру до розгрому 10:4 на свою користь. Бомбардирські якості проявив Я. Подколзін, забивши 4 м’ячі у ворота суперників.

«Арнаутово Спорт» - «Буревісник» 7:0.
У наступній грі зійшлись срібний призер минулорічної четвертої ліги «Арнаутово Спорт» та дебютант «Буревісник». Команди не знали рівень майстерності одна одної тому розпочали матч обережно та з невеликою інтенсивністю. Поступово господарі гри нарощувати темп гри та заволоділи ініціативою. Як результат на перерву команди пішли за рахунком 3:0 на користь «арнаутівців». По перерві малюнок гри не змінився і гравці «Буревісника» не змогли нічого протиставити грі суперника. Закономірний рахунок зустрічі 7:0 був зафіксований у матчі.

«Борисфен» - «Пятихатки» 10:2.
Заключною грою першого туру стало протистояння двох різних за класом команд. Досвідчені гравці команди гостей з перших хвилин захопили ініціативу та показали чудову командну гру. Гравці «Борисфену» лише у першому таймі спромоглись забити два м’ячі у ворота суперників, а у другому таймі м’ячі забивали лише гравці команди «Пятихатки. Остаточний рахунок зустрічі 10:2 на користь гостей. 
 
Ярослав Пилипенко
Олексій Коваленко

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.