Футзал в миреЧемпіонат світу серед студентів: де дивитись?ТурнирыТурнир в Гомеле. День 3. Все по местамФутзал в миреВиктор Кравцов: «Матчи на Кипре проходят как праздник»ТурнирыКиївський ХІТ – переможець IХ Кубка Водяна!Экстра-лигаСпаринги: «Ураган» обмінявся перемогами з чемпіоном ЛитвиКазахстанСергей Коридзе: «С лучшими игроками всегда интересно работать»КазахстанДуглас – лучший футзалист Казахстана сезона-2017/18Экстра-лига«Енергія» – «Heiro» 9:1. Впевнена перемога у першому матчі у ПольщіТурнирыТурнир в Гомеле. День 2. Ничья лидеров и крупная победа «Сокола»Экстра-лигаСтаніслав Гончаренко: «Я щасливий бути учасником нового сезону»Экстра-лигаВолодимир Валявка: «Як на мене, то краще перший матч чемпіонату грати на виїзді»Женский футзалОлег Шайтанов: «Ми зробили все, щоб привести дівчат до єдиного рівня готовності»Женский футзалЖіноча збірна України зіграє з ПольщеюТурнирыКубок на призы В.Водяна. День 2. В финале – ХИТ и кишиневское «Динамо»Экстра-лига«Продэксим» в первом матче межсезонья обыграл венгерский «Nyírgyulaj KSE»ТурнирыМеждународный турнир в Гомеле. День 1. Такие разные похожие матчиЭкстра-лигаЕдуард Босенко: «Максим Павлюк хотів зустрітись у першому турі або з «ХІТом», або з «Продексімом»Экстра-лигаОлександр Бубен: «Зараз навряд чи можна ділити суперників на зручних та незручних»ТурнирыВ Одессе стартовал Кубок на призы В.И. ВодянаЭкстра-лигаЕкстра-ліга: відбулось жеребкування календаря нового сезону

Кіровоград - чотири тури позаду


 Кіровоград продовжує свій футзальний сезон. Зіграно чотири тури чемпіонату, в яких не обійшлось без інтриг, драм, відчаю та феєрії.
        В «Екстра лізі» маємо одноосібного лідера команду«Металург», яка здобула чотири перемоги при цьому здобувши їх у фаворитів чемпіонату. Всі інші команди мають втрати в турнірній таблиці.
Минулорічний чемпіон команда«Енерго» залишилась без трьох лідерів та поки що не може знайти свою гру з новачками.
УВД «Олімп» також не може порадувати вболівальників чудовими результатами, зазнавши дві поразки за чотири тури.
       Команди «Chicago ЖЛ» та «TYME Україна» на даний момент демонструють чудову гру на паркеті, але поки що це не приносить 100% результату.
Інші команди награють склади не маючи турнірних завдань. Вся боротьба ще попереду, але кожна втрата очок все більше відсуває команди від поставлених задач на сезон. Слід також відзначити, що саме в «Екстра лізі» 500-й гол чемпіонату забив гравець команди «TYME Україна» Микита Красніков, який в минулому чемпіонаті став автором першого забитого гола. В п’ятому турі визначиться щасливчик, який заб’є 1000-й гол.
       В «Першій лізі» також маємо фаворита команду «Земельник» (Кіровоград), яка має завдання підвищитись в класі. Два дебютанта ліги «Україна» та «Огнеупор» поки що посідають друге та третє місце в турнірній таблиці, при цьому демонструючи характер. Цікавою грою в нинішньому році вражає команда«Євгеніка», яка не може порадувати великою кількістю залікових балів, але демонструє цікавий футзал для вболівальників.
       Друга ліга не пасе задніх. Всі команди за чотири тури здобували перемоги, що робить дану лігу над цікавою та сповіщає про те, що з визначенням місць команди будуть тримати інтригу до останнього туру. Єдина команда - ФК «Новоукраїнка», тим паче дебютант, відривається від конкурентів та робить непоганий гандикап на перемогу в лізі.
      Третя ліга на 50% змінилась в порівняні з минулим розіграшом. Але дивує не менше. Дебютанти дають опір «ветеранам» і тяжко передбачити, хто буде сильніший залишається спостерігати для отримання відповіді.
      Четверта та п’ята ліги вперше створенні в Кіровограді. Але слід відзначити, що команди які знаходять в цих лігах за класом не нижчі ніж команди «Другої» та «Третьої» ліг, а деякі можливо навіть «Першої». Вся боротьба ще попереду, час покаже хто чого вартий.
      Вперше в Кіровограді буде проведено Кубок з футзалу участь в якому приймуть 32 команди «Екстра», «Першої», «Другої» та «Третьої» ліг. Перші матчі Кубку розпочнуться 17 січня 2016 року.
 
Ярослав Пилипенко
Спеціально для АФЛУ
http://koff-ffu.com

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.