Экстра-лигаУкраинаДмитрий Камеко: «Народ в России не понимает, что к нему относятся как к скоту»Экстра-лигаВ Україні запроваджено надзвичайний стан. Що зі спортом?Первая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Захід. КІВС «Енергія-2» обігрує «Славуту», «Ураган-2-КФВ» зрівнюється з лідеромКубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/2022. 1/8 фіналу. LIVE!КазахстанАрнольд Кнауб: «Теперь тяжело»Ассоциация футзала УкраиныВідбулася позачергова конференція щодо реорганізації ГО «Асоціація футзалу України»ИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 16-го тураПервая лига Перша ліга 2021/22. 10-11 тур. Група Схід. «SkyUp» підтверджує лідерство, «Comfort Life» закріплюється в четвірціЖенский футзалВища ліга (жінки) 2021/22. 9 тур. «ЗХО-Тесла» повертає собі лідерство, а «Дніпро» наздоганяє «Будстар-НПУ»КазахстанКарлос Санс подписал контракт с «Кайратом»Первая лига «Інтеру » (Донецьк) – 15 років: вчора, сьогодні, завтраБразилияРанжел вернулся в БразилиюОдессаСергей Таранчук: «Один из португальцев плюнул в Иваняка, мы с Хурсовым сдержали Женю, иначе виновник домой бы не доехал»РоссияСергей Скорович: «После подписания нового контракта я буду заниматься своим любимым делом»БеларусьПремьер-лига-2021/22. Тур 18. LIVE!РоссияСуперлига-2021/22. Тур 11. LIVE!Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 20 тур. «Суми» закріплюються в зоні плей-оф, а «Viva Cup» піднімається на 4 місцеСборная УкраиныОлег Шайтанов: «Початок збору перед Євро заплановано на 14 березня»Женский футзалОгляд зимового трансферного вікна у жіночому чемпіонаті України

Назар Станкевич: «Команді слід попрацювати над психологією, бо гравці важко повертаються у гру, коли пропускають»

Головний тренер КІВС-«Енергія-2» підбив підсумки сезону у Другій лізі для команди


Дебютний сезон у Другій лізі України (зона Львівщина) футзальна команда КІВС-«Енергія-2» завершила на шостому місці. Підсумки сезону у Другій лізі для команди підбив Назар Станкевич – головний тренер команди. 

«Ми спробували свої сили на цьому рівні, відчули його. Турнірний шлях пройшли не рівно, адже у нас вдалі матчі чергувались з поразками, - каже Назар Станкевич. - Втім, якщо глянути на статистику, то ми ділимо 4-5 місце за забитими та пропущеними м'ячами. У сезоні двічі поступались лише «in.IT» та «Урагану-3». З усіма іншими командами ми набирали залікові бали. Срібний призер – «Бастіон» – взагалі задовольнився лише одним балом у нашому двоматчевому протистоянні. Окрім цього практично до останніх матчів чемпіонату зберігали шанси на боротьбу за бронзу. Зважаючи на всі ці факти, як для дебютного сезону, команда зіграла задовільно. Ця оцінка ґрунтується лише на тому, що нам є куди рости та над чим працювати.

Нашу роботу оцінює керівництво та дотичні функціонери. Звичайно, що хотіли, щоб підсумковий результат був кращим. Проте всі відзначають, що у порівнянні з літом 2020 року, наша команда стала більш структурною, додала в організації гри і взагалі стала боєздатним колективом. Думаю, ми змусили суперників нас поважати. Але головне - ми знову отримали бажаний досвід.

У нас є бажання бути вище у турнірній таблиці і це нормально. Особливо для команди, яка хоче  прогресувати. Але є реальність: для того, аби бути серед лідерів, потрібно тримати стабільний прогрес у грі протягом усього чемпіонату. Тому нам слід зосередитись саме на цьому, а не на думках чи могли ми бути вище.

Якщо дивитись окремо на гравців, то серед них є ті, хто зробив крок вперед у своєму розвитку. Є ті, які зіграли на своєму стабільному рівні. Звичайно, що дехто не зумів справитися з вимогами Другої ліги України. Та в цілому прогрес команди є, адже ми плідно працювали на тренуваннях і всі напрацювання намагались втілити у матчах. Ми з Юрієм Шукаткою (другий тренер команди) почали первинний аналіз сезону і бачимо, що команді слід спершу працювати над психологією, адже гравці важко повертаються в гру, коли пропускають гол. Тому зараз працюватимемо саме над цим компонентом», - сказав Назар Станкевич.
 
Переможцем Другої ліги України, зокрема зони Львівщина, стала команда In.IT, срібним призером – «Бастіон», а бронзовим – івано-франківський «Ураган-3».

Джерело  Управління спорту Львова

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2022 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.