Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. Плей-офф. 1/2 фіналу. LIVE!БеларусьБеларусь-2020/21. Тур 21. LIVE!Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «ХІТ» – «Ураган». АнонсДетский футзал«Олімпія-Дніпро» із Дніпра – володар Кубку України U-10Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. Дві драми і дві серії пенальтіРоссияГригорий Иванов: «Нам еще предстоит выявить чемпиона»ИталияКубок Италии-2020/21. Финал восьми. LIVE!Вторая лигаДруга ліга України 2020/21. Вінниччина. «ЯСКО» вдруге поспіль святкує перемогуРоссияРоссия-2020/21. Суперлига. Матчи 11-го тура. LIVE!Ассоциация футзала УкраиныРегресс футзала в Украине. Часть 2. Деятельность АФУВторая лигаДруга ліга 2020/2021: напередодні Фіналу восьми (частина 2)Экстра-лигаFavbet Екстра-ліга 2020/21. 1/2 фіналу. «Енергія» – «Продексім». АнонсВторая лигаДруга ліга України 2020/21. 1/4 фіналу. «Любарт» (Луцьк) – «Нікма» (Запоріжжя)ПортугалияПортугалия-2020/21. Лучшие голы 29-го тураКиевВиктор Цой: «Хотелось бы успеть поиграть под руководством Косенко и Гончаренко — их результаты говорят сами за себя»РоссияАндрей Батырев: «Мечтаю выйти на площадку вместе с сыновьями»Экстра-лигаЮрий Савенко: «Продэксим» выиграл Кубок Украины за счёт сплоченности команды и желания взять этот трофей»Чемпионат мираАФК визначилася з претендентами на поїздку на Кубок світу-2021АзербайджанТьяго Болинья: «Все считали, что сборная Греция является слабой командой, но они показали довольно интересную игру»КиевПотрібна допомога Леоніду Жиронкіну

Назар Бугайчук: «З суперників відзначу «Сервіт», бо рівень чемпіонату Києва дозволяє упродовж всього сезону грати у повній напрузі»

Головний тренер "Любарту" розповів про виступ команди у плей-оф Другої ліги України і очікування від Фіналу восьми


У п’ятницю, 23 квітня, «Любарт» їде у Київ, де боротиметься за трофей Другої ліги чемпіонату України з футзалу. Завтра відбудеться жеребкування, де лицарі дізнаються свого суперника в 1/4 фіналу. А сьогодні ми поспілкувалися з головним тренером Назаром Бугайчуком, який розповів про поточну підготовку та стан справ у складі князів. 

Про серію з “КЗС”

Враження від двох матчів проти Костополя позитивні, оскільки було виконано поставлене завдання - вихід у Фінал Восьми. Це успіх, бо змагання з командами такого рівня є для нас додатковим шансом перевірити свої можливості та побачити, чи ми рухаємося в правильному напрямку. 

На саму серію з “КЗС” вплинув хороший старт. Це заслуга хлопців, які змогли правильно налаштуватися на це протистояння. Ми знали, що перед нами непроста команда добротного рівня, яка любить нав’язувати силовий футзал. Тому й не дали їм це зробити. 

Про суперників

Абсолютно всі команди сильні. Але на такій стадії й не може бути слабких суперників. Так, у когось є певні козирі, хтось перемагає за рахунок злагоджених дій та силової манери. Кожен є претендентом на перемогу у Фіналі Восьми. 

2020 року в фіналі АФЛУ ми зустрічалися з “Яско” (Вінниця). Це потужна команда, гравці якої регулярно підтверджують свій рівень. Також хочеться відмітити господарів фіналу “Сервіт”. Це київська команда, яка представляє сильний чемпіонат. Рівень їхніх змагань дозволяє упродовж всього сезону грати у повній напрузі, чого нам не вистачало в регулярці. 

Про тренувальний процес

Після жеребкування ми будемо акцентовано готуватися під суперника, проведено тактичну роботу, теоретичні заняття, подивимося відео. Сьогодні ми працюємо у штатному режимі, відповідно до нашого плану. 

Нам вдалося зіграти ще один спаринг з Енергією (чинний півфіналіст в Екстра-лізі). Звичайно, рівень їхньої підготовки до 1/2 фіналу проти нашого дався взнаки. Проте ми старалися нав’язувати свою гру. У більшій мірі це нам не вдалося зробити, але можливість пограти проти такого суперника - це дуже добре для “Любарта”.

Джерело - ФК Любарт

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.