Экстра-лигаМФК «Продэксим» приветствует нового игрокаЖенский футзал Отбор ЮОИ-2018: у юношей ничья с Венгрией, у девушек – с АзербайджаномЭкстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8: рубка в Киеве и Львове, неожиданность в Херсоне и сенсация в Одессе (обновляется)Россия18.00. Россия. Суперлига. 6-й тур. LIVE!Беларусь18.00. Беларусь. 10-й тур. УВД "Динамо" (Гродно) - "Форте" (Могилев). LIVE!Экстра-лигаЭкстра-лига-2017/18. Тур 8. LIVE!КиевКиев. Высшая лига. 3-й тур. LIVE!ВетераныМастер-класс от ветеранов "Черного моря"Кубок УкраиныКубок України. “Галицька Здоба” тріумфує в Івано-ФранківськуФутзал в миреГрозная «Дева»Ивано-Франковск11 листопада стартує чемпіонат Івано-Франківської області з футзалуИспания"Мовистар Интер": лучшие голы октября-2017Ветераны“Енергія-Тайм” — переможець турніру серед ветеранів “Кубок ректора СНУ” у Луцьку (ВІДЕО)ХарьковПередача Харьковский футзал от 02.11.17ХарьковЛучшие голы 8-го тура Кубка ФК Универ осень 2017ХмельницкийПреміум-ліга: прев’ю 2-ого туру у дивізіоні 1ЗапорожьеЗапорожье. Премьер-лига. Анонс матчей 3-го тура.Экстра-лигаЭкстра-лига. Дела судейские. Эпизод третий: о моде, погоде, чудесах и неприкасаемыхЭкстра-лигаАнонс 8-го тура: без «Оранжевой машины»Кубок Украины19.00. Кубок України. Попередній етап. "Віза-Вторма"(Івано-Франківськ) - "Галицька Здоба"(Львів). LIVE!

НФК «Ураган» відсвяткував своє 15-річчя!

У середу, 25 жовтня, в "Урагані" святкували свою "особливу" осінь, яка стала для івано-франківського клубу п’ятнадцятою! Як обіцяли, згуртували всю "Uragan-Family": вихованців Академії, яка відзначала свою першу річницю, тренерів, команди "Ураган", "Ураган-2 КФВ", адміністративних працівників, друзів, партнерів, вболівальників. І святкували з усіма атрибутами: добрими друзями, щирими усмішками, подарунками, і насамкінець - з величезним святковим тортом.

З нагоди святкувань згадали осінь 2002 року - осінь, з якої почалася історія молодої, але амбітної команди, її шлях спроб, досягнень, перемог. Перший виклик у збірну, перший трофей, створення дитячо-юнацької секції, Чемпіонство, становлення Академії та відкриття Спорткомплексу…

Однак розпочалося святкування, як годиться, з привітань. Насамперед, від керівництва НФК "Ураган" - президента клубу Олександра Бубена, віце-президентів - Василя Костюка і Юрія Леника. Очільники клубу дякували всім причетним до спортивної стихії "Ураган", розповідали про минуле і загадували плани на майбутнє.
 

З словами вітань завітали і представники влади - заступник начальника управління молоді і спорту Івано-Франківської ОДА Костянтин Лисейко та начальник відділу спорту департаменту молодіжної політики і спорту міської ради Денис Рудницький. З вітальним візитом до Івано-Франківська прибув і президент Асоціації футзалу України Сергій Владико, а також віце-президент Асоціації пляжного футболу Андрій Кунцевич. Не оминули увагою і керівники обласної Федерації футболу - новообраний голова ІФФФ Андрій Бондаренко та його перший заступник Тарас Клим.

Гості не тільки говорили багато приємних слів, а й здивували несподіваними подарунками. В нагоді для вихованців Академії стане спортивний інвентар від "Укрексімбанку", "АХА Страхування", друзів клубу - Володимира Шкварилюка, Романа Турчина, Андрія Кліща. Не стоятимуть без діла і батути та петлі-ТRX від ТОВ "Електрік Груп", м’ячі для наймолодших вихованців від ПП Федчишин. Завдяки АТ "Прикарпаттяобленерго", компаніям "Adamson" та "U-Team" навчальна кімната Академії поповнилася комп’ютерною технікою та дошкою-екраном.

На урочистостях відзначили й кращих учасників вікторини "15 років історії у фото". Одноосібним переможцем та володарем ексклюзивної ігрової футболки капітана команди, в котрій Роман Кіндратів у 2011 році підіймав над головою Суперкубок України, а згодом виводив команду на матчі елітного раунду Кубку УЄФА, став Роман Стречковський. Це - людина з багаторічним стажем підтримки та фанатського "ураганівського" азарту, унікальний суперфан, який не пропустив жодного домашнього матчу "Урагану" та, як ніхто знає історію свого клубу.
 

НФК "Ураган" висловлює щиру вдячність всім своїм вболівальникам та фан-клубу за багаторічну підтримку, любов, та стимул крок за кроком, матч з матчем рухатися вперед, і вірити, що буде краще, буде більше, буде якісніше. Дякуємо всім гостям які відгукнулися на запрошення і розділили радісне свято разом із клубом, дякуємо друзям за теплі слова, відзнаки та необхідні подарунки!
 

Звісно, щирі слова подяки всім партнерам та друзям, які разом з клубом крокують пліч-о-пліч не один рік - Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, Університет права імені Короля Данила Галицького, Івано-Франківський Коледж фізичного виховання, спортивний клуб "Альянс", Інститут вертебрології та реабілітації, Прикарпатський торговий дім, магазин "Joma". Медіа-партнери - 402 канал, радіо "Західний полюс", ТРК "Вежа, ОДТРК "Карапти", ТРК "3-Студія", ОТБ "Галичина", газета "Репортер", sport.if.ua, firtka.if.ua.
 



Ми горді за кожну сторінку своєї історії, і людей, з якими її творили!
"Ураган" - більше ніж команда! "Ураган" - більше ніж гра!
"Ураган" - 15 років разом! Продовжуємо творити майбутнє…

Джерело - http://uragan.if.ua

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.