КазахстанХади Ахмади – игрок «Байтерека»Первая лига Іван Скіцко: «Славута» хоче не просто грати у Parimatch Екстра-лізі, а й там ставити перед собою високі цілі»Вторая лигаДмитрий Клочко: «Не знаю, что со мной было бы сейчас, если бы я выпивал, как в молодости»ПортугалияПортугалия-2021/22. Лучшие голы 11-го тураСборная УкраиныОприлюднено склад жіночої збірної України на НТЗ в УжгородіПольшаЭкстракласа-2021/22. Тур 14. Голевая серия Никиты МожейкоСборная УкраиныПідсумки 2021 року для жіночої національної збірної УкраїниПольшаНиколай Иванов: «Мы заслуженно попали в Финал четырех»ИталияИталия-2021/22. Тур 11. Два разгрома и ничейный синдромЭкстра-лигаМихайло Волянюк – найкращий гравець листопада у Parimatch Екстра-лізі 2021/2022Кубок УкраиныParimatch Кубок України 2021/22. Третій попередній етап. Стартові матчі. Результати, огляди, відеоЛига чемпионов УЕФАБруно Таффи: «Будем выигрывать Лигу чемпионов!»Лига чемпионов УЕФАЛига чемпионов-2021/22. Элитный раунд. День 5. В Финале четырех – «Тюмень» и «Спортинг»Экстра-лигаПочалося голосування за стартові четвірки Матчу зірок Parimatch-2021Экстра-лигаParimatch Екстра-ліга 2021/22. 14 тур. «ХІТ» здобуває свою найбільшу перемогу у вищому дивізіоніИспанияИспания-2021/22. Лучшие голы, комбинации и сейвы 9-го тураИспанияИспания-2021/22. Тур 9. Первая победа «Мансанареса»Лига чемпионов УЕФАНиколай Иванов: «В матче с «Кайратом» многое решит психология»БразилияЖоао Карлос Барбоза – кандидат на звание лучшего тренера Бразилии-2021Премьер-лига-2021/22. Тур 11. LIVE!

Олег Шайтанов: «Якщо ми будемо єдиним цілим і прагнутимемо перемоги, то вийдемо на Євро-2022»

Інтерв’ю головного тренера жіночої збірної України перед стартом у відборі до Євро-2022

 
Фото: АФУ

Вже сьогодні, 21 жовтня, на львівській «Боско-Арені» стартує кваліфікаційний раунд жіночого відбору до Євро-2022. За єдину путівку, яка дозволить виступати на європейському форумі посперечаються збірні Фінляндії, Бельгії, Чехії та України. 
 
Напередодні першого дня змагань українська команда провела тренування, а опісля нього головний тренер «синьо-жовтих» Олег Шайтанов поспілкувався з пресслужбою ФК «Галицька здоба». 
 
– Олегу, як вам новий зал «Боско-Арени», перші враження, що сподобалося, а що ж навпаки ні?
– Особисто я вперше побачив цю арену, думаю і дівчата теж. Новий комфортний зал залишає лише позитивні враження. Дуже добре, що на мапі України з‘являються нові спортивні комплекси.
 
– Як команда готується до матчів відбору до Євро-2022? 
– Спершу ми провели короткі збори в Броварах, потім вилетіли на дві контрольні зустрічі зі збірною Португалії. Повернувшись до України, одразу ж переїхали до Львова. Настрій нормальний, всі в очікуванні офіційних матчів.
 
– Що скажете про суперників, чи вже встигли переглянути матчі за участю наших суперників. Кого вважаєте конкурентом у боротьбі за перше місце? 
– Так, безумовно, маємо інформацію про наших суперників.  Розуміємо їх сильні і слабкі сторони. Всі команди хочуть і мають шанси посісти перше місце в групі, тому ми всі конкуренти.
 
– Завдяки чому збірна України може виконати завдання виходу на Євро-2022? 
– Якщо ми будемо єдиним цілим і прагнутимемо перемоги. Потрібно віддати всі сили, показати свій характер. Тільки так.
 
– Насамкінець ваші побажання всім вболівальникам напередодні вирішальних матчів? 
– Свого часу ми відчули й пам’ятаємо ту підтримку від львівських вболівальників на «Lviv Freedom cup». Зараз новий виклик для наших дівчат, їм безумовно потрібна підтримка. Ми чекаємо на вас!
 
Джерело - ФК "Галицька здоба"

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2016-2021 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.