ВинницкаяСуперкубок Винницы выиграл "Владимир"ХарьковскаяЛучшие голы 9-го тура 30-го кубка ФК "Универ"ХмельницкийТоп-12 голів Преміум-лігиИвано-ФранковскаяСтав відомий склад учасників та календар Чемпіонату України з футзалуКривой РогКривой Рог. Суперлига. 6-й тур. Обзоры.КраматорскЧемпионат Донецкой области стартует 19 ноябряУкраинаЧемпіонат України з футзалу серед ВНЗ стартує наприкінці листопадаЖитомирскаяЖитомир: чи здобуде "Енергія" першу перемогу?ХарьковскаяЛучшие голы 7-го тура Кубка СК "Вирта"ХарьковскаяДайджест Виктора Родионова от 09.11.16ХмельницкийПреміум-ліга: стартові успіхи дебютантівКиев«Великолепная пятерка» или сборная 2-го тура Высшей лигиВетераныСергей Торшин: "Все болели за Украину в Голландии"КиевТоп 5 лучших голов Чемпионат БФЛ предварительный этап тур IIХмельницкая“Тижневик Преміум-ліги”. Випуск 1 Ивано-ФранковскаяОбласний чемпіонат: перший тур на вихіднихИвано-ФранковскаяЧемпіонат Івано-Франківська: змагання стартують у суботуАматорыМатч за Суперкубок відкриє сезон у ВінниціТернопольскаяВідбулося жеребкування тернопільської Вищої футзальної ліги ЛьвовскаяНа Львівщині відбувся навчально-практичний семінар для арбітрів та спостерігачів з футзалу

Перша ліга: огляд матчів 2 туру + ВІДЕО

У чемпіонаті України серед команд Першої ліги відбувся другий тур. За його підсумками турнірну таблицю очолили «СумДУ» та «Епіцентр К3», а роменський «Рятувальник», програвши у двох матчах поспіль, став поки що головним аутсайдером.

Розпочався цей тур у Сумах, де «СумДУ» грав другий домашній поєдинок поспіль. За традицією останніх домашніх поєдинків, сумчанам довелося забити відносно швидкий м’яч зусиллями Мисловського. Цей гол задав тон усій майбутній грі, оскільки надалі у першому таймі забивали тільки господарі майданчику. Рахунок 3:0 за підсумками першої половини гри прекрасно свідчив про це. Хоча у одеситів буди свої моменти для взяття воріт Сітнера, проте голкіпер «СумДУ» діяв бездоганно.

Але підопічні Павла Ардаковського на початку другого тайму довели, що все-таки просто так вони програвати не збираються. І на 24-й хвилині Болтнєву вдалося скоротити рахунок. Далі протягом усієї другої 20-хвилинки було багато боротьби, іноді навіть за межами фолу. І все це заважало гостям шукати можливості для того, аби повернути інтригу в цей поєдинок. Більше того – «будівельники» ще і пропускали. Особливо дісталося гостям від Мисловського, який оформив хет-трик, та Гавенка, який записав до свого пасиву автогол.

Таким чином, станом на 33-тю хвилину зустрічі рахунок був 6:1 на користь «СумДУ». Однак, одесити все-таки змогли скоротити рахунок, щоб він був більш-менш пристойним. Болтнєв відповів Мисловському своїм хет-триком і встановив остаточний рахунок зустрічі – 6:3 на користь «СумДУ».

«СумДУ» (Суми) – «Епіцентр К Авангард» (Одеса) – 6:3
Голи: Мисловський (6, 19, 31), Мороз (12), Зеленський (30), Гавенко (33 – автогол) – Болтнєв (24, 37, 40)
Попередження: Зеленський (26), Ігумнов (28), Сорока (28) – Болтнєв (28), Цибенко (28)

Відеоогляд матчу
 

У Ромнах «Рятувальник» приймав одеський «Делівері». Перший тайм видався багатим на події, а особливо – на голи. Жодна з команд не хотіла поступатись, і це відображалось на рахунку. Станом на 19-ту хвилину рахунок у матчі був 4:3 на користь «Рятувальника», і «Делівері» міг би вирівняти цифри на табло, якби Лебединський реалізував дабл-пенальті.

Початок другої 20-хвилинки був для «рятувальників» чимось схожий на холодний душ. До екватору другого тайму футзалістам «Делівері» вдалося забити чотири голи, після чого рахунок став 4:7. Однак, скоро підопічні Ігора Салівона через деякий час змогли скоротити рахунок до мінімального. І у господарів майданчику був реальний шанс врятувати гру, але на останній хвилині Анцибор не забив 10-метровий, чим фактично позбавив свою команду можливості зрівняти рахунок. Таким чином, 6:7 на користь «Делівері».

«Рятувальник» (Ромни) – «Делівері» (Одеса) – 6:7
Голи: Віт. Радченко (1, 33), Шимко (2), Анцибор (13), Вл. Радченко (14), Салівон (32) – Лебединський (3, 21), Єрьомін (12, 22), Рибак (16, 28), Лапа (27)
Попередження: Анцибор (19), Салівон (31) – Пюро (22), Фадєєв (27)
На 19-й хвилині Лебединський («Делівері») не реалізував 10-метровий
На 40-й хвилині Анцибор («Рятувальник») не реалізував 10-метровий

Відеоогляд матчу
 

Івано-франківський «Епіцентр К10» останнім з усіх учасників стартував стартував у новому сезоні Першої ліги. Причина банальна: через непарну кількість команд франків ці у минулому турі відпочивали, на відміну від «Епіцентра К3», який вже встиг перемогти. «Рятувальник». Те, що підопічні Олега Шайтанова знаходяться зараз у хорошій формі, довів гол Коротенка на 6-й хвилині. Швидко відповісти господарі не змогли, проте незадовго до перерви Рябоконь все-таки зрівняв рахунок. Однак, останнє слово у першому таймі залишили за собою гавці «К3», які забили «гол у роздягальню».

Мінімальний програш все-таки залишав підопічним Романа Ярого надію зрівняти рахунок. Однак цього не сталося. Вочевидь, це психологічно тиснуло на франківців, які у підсумку на 35-й хвилині перевищили ліміт командних фолів, і в результаті у ворота господарів майданчику був призначений дабл-пенальті. «Вирок» результативно виконав Демиденко, і цей гол у підсумку став переможним для «Епіцентра К3», який за підсумками двох турів очолив турнірну таблицю разом з «СумДУ».

«Епіцентр К10» (Івано-Франківськ) – «Епіцентр К3» (Київ) – 1:3
Голи: Рябоконь (18) – Коротенко (6), Івонко (20), Демиденко (35 – з 10-метрового)
Попередження: Конкольняк (8), Питльований (25), Прокопів (35), Ярий (35) - Демиденко (22), Шуст (25)


Джерело - Артем Терентьєв, futsal.com.ua/

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.