Аматоры Чемпіонат України. Друга ліга. "МКВ" і "Солтекс" перемагають суперниківКиевКиев. Анонс Второй лиги. «Укрэксимбанк»-«GoodLogistics» и другие невероятные противостоянияУжгородУжгород: анонс 4-го туру УФЛНиколаевскаяНиколаев, обзор от Анастасии Мехедовой: Первая победа «Импульса»!Желтые ВодыЖелтые Воды: обзоры минувшего тураЖитомирскаяЖитомир, анонс туру: чи побореться "Візаж" за бронзу?ВолынскаяВолинь. Анонс. Завершуємо «регулярку»!СумскаяСумы, анонс 12-го тура Высшей лиги: допустит ли СКИФ вторую осечку?КиевАнонс Первой лиги Киева. Супер-матч «Джуниорс» - «Атлетик», и другие интриги тураХмельницкаяПреміум-ліга: топ-15 кращих голів 11-ого туру та матчів-відповідей 1/2 фіналу КубкуДнепрВторая лига. Группа 5. Мясная традиция - Екатеринославхлеб 4:5ОдесскаяОдесса. Символическая сборная 12-го тура Премьер-лигиУкраинаВіталій Радевич: "Матчі в Ірані – перший виклик на такому рівні"ЧеркасскаяЧеркащина. Символічна збірна 8-го туруХмельницкаяХмельницький: супергол у дивізіоні 5 Преміум-лігиОдессаОдесса, Премьер-лига. «Blasco Nostalgia» - «Черное море» 3:7КраматорскКоксохим разбивает Сапфир в КраматорскеЧеркасскаяЧеркащина: голи 8-го туру Чемпіонату Черкаської області з футзалуХарьковскаяПревью 9-го тура зимнего турнира на кубок СК ВИРТА 2016-2017ХмельницкаяПреміум-ліга. Прев’ю 12-ого туру у дивізіоні 1

У другому спарингу Україна U-21 поступилася Ірану U-21+Післямова

Другий товариський матч з іранськими однолітками українська "молодіжка" розпочала фактично без розвідки. До жорсткого пресингу наша команда була готова, а з появою на майданчику другої четвірки біля воріт суперника стало дуже гаряче. На третій хвилині Карбула мав дві реальні нагоди, щоб забитим м'ячем зробити собі подарунок до 20-річчя, але на заваді став воротар іранців. За лічені секунди вже Чеберяк "пробачив" господарів майданчику. Стартова активність "синьо-жовтих" таки втілилася у гол: на 5-й хвилині Горбатий прямим ударом зі штрафного метрів з десяти відкрив рахунок - 0:1. 

Надалі підопічні Віталія Одєгова намагалися розвинути свій успіх, а іранці сконцентрувалися на своїй половині, сподіваючись на швидкі контратаки. Одна з них і завершилася проходом Кахремані правим флангом і точним ударом у дальній кут - 1:1. Одразу після цього Радевич міг виводити українців вперед, але м'яч по-зрадницьки просвистів біля стійки воріт. На 15-й хвилині збірна Ірану організувала хорошу позиційну атаку, Левандівський парирував підряд кілька ударів, однак "другим темпом" Мехді Карімі таки зумів пробити нашого голкіпера - 2:1.
 

"Синьо-жовті" не опустили руки, створивши пару непоганих моментів. Після діагональної передачі Воронцов на дальній стійці з метра поцілив у воротаря. А після флангового прострілу від Пелеха вже Чеберяк змарнував чудову нагоду, банально не влучивши по м'ячу перед порожнім кутом воріт. Після перерви наша "молодіжка" продовжила атакувати. На старті другого тайму Горбатий впритул "розстрілював" воротаря, але Ростамі вийшов переможцем у цій дуелі. Згодом кіпер іранців парирував постріл від Радевича, а ще через кілька хвилин після розіграшу штрафного Микитюк пробивав з п'яти метрів - воротар знову виручив господарів. 

Дуже гарячою видалась 35-а хвилина, впродовж якої обидві команди мали шанси змінити цифри на табло. Кефа головою прокинув над воротарем, але влучив у поперечину. А згодом блискуче діяв вже Левандівський, двічі рятуючи ворота після швидких контрвипадів іранців. За три хвилини до фінальної сирени Мороховець вийшов на майданчик п'ятим польовим. Українці довго розігрували м'яча, кілька разів прострілювали з флангів, але не вистачало точного завершального удару. На 38-й хвилині поперечина прийшла вже на допомогу "синьо-жовтим", а далі черговий сейв видав кіпер Ірану, якимось дивом витягнувши м'яча з нижнього кута після удару Пелеха. Українці до самого кінця намагалися врятувати гру, однак цього разу банально не пощастило. 

Іран U-21 - Україна U-21 - 2:1 (2:1)
Іран:
Шахбазі - Резапур, Лотфі, Кадходаї, Кахремані - Фаал, Х. Р. Карімі, М. Карімі, Хані - Ебрахімі, Хейдарі. Не грали: Ростамі, Шаріфіян, Дхамех.
Україна: Левандівський - Виставний, Пелех, Микитюк, Горбатий - Зеленкевич, Радевич (к), Карбула, Чеберяк - Паутяк, Воронцов, Кефа, Мороховець. Не грав: Войтович.
Голи: Кахремані (11), М. Карімі (15) - Горбатий (5). 

Виконуючий обов’язки головного тренера молодіжної збірної України Віталій Одєгов поділився враженнями від другого товариського матчу з молодіжною збірною Ірану.

- Сьогодні грали навіть краще, ніж учора, більш конструктивно, створили багато моментів, але з реалізацією у нас були проблеми. Трохи фізично нас, мабуть, не вистачило, тому що специфіка паркету така, що після вчорашньої гри ноги трохи підсіли. Ми постарались дати всім хлопцям пограти. Тобто, сьогодні в «основі» вийшли ті, хто вчора провів мало часу. Також ми поміняли воротарів. У нас була задача, щоб усі, хто сюди приїхав, зіграли. Хлопці грали з бажанням, з великою самовіддачею. Вони молодці, велике їм спасибі.

- А взагалі ця поїздка в Іран пішла на користь?
- Так, бо ми їхали подивитись та визначити рівень нашого чемпіонату, чого ми вартуємо на цьому рівні. Ми грали з командою, яка у світовому рейтингу знаходиться вище за нас. Тут футзал на дуже високому рівні. Але ми були принаймні не слабшими за Іран – це однозначно. Просто не вистачило нам трохи у вирішальній стадії. Моментів було достатньо, щоб скористатися ними.

- Які найближчі плани молодіжної збірної, і чи визначились Ви, з ким можна зіграти?
- Поки що найближчих планів немає.

Джерело - Олег Ланяк, спеціально для прес-служби Асоціації футзалу України 

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.