Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України – у фіналі чемпіонату світу!Экстра-лига«Продэксим» вновь крупно обыграл «Мимель»УкраинаВітання з Днем Незалежності УкраїниЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Півфінал. Росія – Україна. АнонсЧемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Півфінал. Україна – Франція. АнонсФутзал в миреДенис Овсянников и Дмитрий Бондарь переходят в румынскую «Информатику»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Жінки. Група «А». Ізраїль – Україна – 2:6Экстра-лигаОлег Лук’яненко: «Сподіваюся, що новачки стануть підсиленням для нашого колективу»Чемпионат мираЧемпіонат світу серед студентів. Чоловіки. Чвертьфінал. Україна – Польща – 5:3Экстра-лига«Ураган» двічі переграв «червоних дияволів» Экстра-лига«Продэксим» в Ужгороде разгромил «Мимель»Первая лига Перша ліга: коментарі представників команд перед стартомЧемпионат мираСтудентський чемпіонат світу: чоловіча збірна України у чвертьфіналі зіграє з ПольщеюЧемпионат мираОлег Шайтанов: «З Днем Незалежності, Україно!»Чемпионат мираЖіноча студентська збірна України обіграла збірну РосіїВенгрияВалерий Власович на просмотре в венгерском «Ньирдьюлай»Экстра-лигаСтепан Струк: «Запрошую усіх на поєдинок за Суперкубок України»ИзраильИзраильский «Маккаби» готовится к Лиге чемпионовПервая лига Перша ліга: нарада представників напередодні стартуЧемпионат мираЖіноча студентська збірна України здолала Канаду

Відбулося засідання Комітету дитячо-юнацького футзалу

 

19 квітня у Будинку футболу відбулося засідання Комітету дитячо-юнацького футзалу. 

На заході були присутніми голова комітету Сергій Владико, а також інші його учасники: Юрій Кондратьєв, Василь Симонов, Олександр Каплун, Володимир Слободян, Андрій Мозеров, Назар Станкевич та Андрій Консевич. В якості запрошеного гостя участь в обговореннях взяв В'ячеслав Обезюк.

Порядок денний засідання складався з таких питань:
1. Підсумки та затвердження результатів чемпіонату України з футзалу серед юнацьких команд (U-16) «Юнацька «Екстра-ліга»» сезону 2017-2018 рр. Визначення формату та зміни регламентних норм чемпіонату України з футзалу серед юнацьких команд «Юнацька «Екстра-ліга» сезону 2018-2019 рр.
2. Підсумки та затвердження результатів чемпіонатів України з футзалу серед дитячо-юнацьких команд сезону 2017-2018 рр. у вікових категоріях  U-17, U-15, U-13, U-11. Визначення формату та зміни регламентних норм чемпіонату України з футзалу серед юнацьких команд сезону 2018-2019 рр. у вікових категоріях  U-17, U-15, U-13, U-11.​
3. Підсумки та затвердження результатів чемпіонатів та кубків України з футзалу серед дитячо-юнацьких команд сезону 2017-2018 рр. у таких вікових категоріях: U-10, U-9, U-8 та U-15, U-13, U-11 відповідно.​
4. Стратегія розвитку Комітету ДЮФ АФУ у сезоні 2018-2019 рр.​
5. План-календар заходів Комітету ДЮФ АФУ на друге півріччя 2018 р.

За підсумками заходу було затверджено:

1. Зарахувати технічні поразки «Збірній команді Харківської області» за невиїзд на матчі з клубом «Темп-ЗАЕС» (м. Енергодар). Залишити змагання серед команд Юнацької Екстра-ліги у віковій категорії U-16. Відповідно, з наступного сезону у цьому турнірі братимуть участь юнаки, які народилися не раніше 2003 року. Також під час засідання було обговорено можливість оновлень у регламенті для затвердженння на наступному засіданні.

2. Затверджено результати чемпіонатів серед дитячо-юнацьких команд за категоріями U-17, U-15, U-13, U-11 . Формат проведення цих змагань у категоріях U-15, U-13, U-11 залишається без змін. Чемпіонат України U-17 проходитиме за туровою схемою. Протягом чотирьох місяців одна група проводитиме по одному туру.

3. Затверджено результати чемпіонатів та кубків у зазначених категоріях. Окрім того, з нового сезону проходитимуть Кубки України у вікових категоріях U-12 та U-14, в яких відсутні чемпіонати.

4. Було прийнято рішення щодо необхідності затвердження бюджетної складової та створення окремого сайту для Комітету ДЮФ АФУ для якісної аналітичної та статистичної роботи, спрямованої винятково на дитячо-юнацькі змагання.

5. Пропозиції щодо заключного питання мають бути підготовлені членами комітету до наступного засідання для прийняття підсумкового рішення.
Прес-служба Асоціації футзалу України поспілкувалася з членами Комітету ДЮФ АФУ щодо підсумків сезону 2017/2018рр.




Олександр Каплун:

«Як на мене, змагання у сезоні, що минув пройшли на новому дуже якісному рівні. Створення Юнацької Екстра-ліги стало дуже правильним кроком для розвитку юних футзалістів. Добре, що цей сезон нам вдалося завершити. Бюджет в Юнацької Екстра-ліги був доволі серйозним. Тішить, що всі команди, які розпочали змагання зуміли їх завершити. Юнацька Екстра-ліга була пілотним проектом. Думаю оцінкою за перший рік є тверда 4.  Особисто мені подобається рішення комітету щодо створення окремого інтернет-ресурсу для дитячо-юнацьких змагань з окремими новинами, відео, фото та іншим наповненням. Також існують певні недоліки у регламенті, які потрібно допрацювати найближчим часом. Є нові ідеї щодо турнірів. Будемо далі продуктивно працювати для розвитку дитячо-юнацького футзалу.»




Андрій Консевич:

«Безперечно, найбільший здобуток комітету - це Юнацька Екстра-ліга, яка є серйозним проектом, спрямованим на популяризацію футзалу. Нині ми маємо більше 100 дитячо-юнацьких команд, які виступають під егідою Асоціації футзалу України. За результатами роботи Комітету ДЮФ АФУ є позитивні моменти, є недоліки. Однак, комітет для того і створений, аби виправляти попередні помилки. Тож, думаю, що загалом сезон минув успішно.»




Андрій Мозеров:

«З позитивних моментів цього сезону відзначив би чемпіонати, що відбулися та були організовані на належному рівні. Вони дали дітям чудову практику. З негативу відзначив би перенесення матчів, але тут все швидше залежало від тренерів, а саме від того як вони розподіляють свої ресурси та час. Звісно, відзначу змагання серед команд Юнацької Екстра-ліги, де зібралися гідні учасники. Цей проект був дебютним і пройшов дуже вдало. З приводу того, що не вдалося. Хотілося б більшої кількості трансляцій матчів чемпіонатів у інших вікових категоріях. Загалом, комітету є над чим працювати, тож, будемо займатися цим у подальшому.»

Прес-служба Асоціації футзалу України

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2018 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.