РоссияАндрей Ягода: «Подключаем к тренировкам нашу молодежь»Футзал в миреМежконтинентальный кубок-2018: жребий брошенФутзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: у ЧНУ ім. П. Могили – друга поразка ПольшаМацей Карчинский: «Система должна быть справедливой и сделана с умом» Первая лига Сергій Задорожний – головний тренер команди «Ураган-2 КФВ»Футзал в миреЧемпіонат Європи серед ЗВО: команда ЧНУ ім. П. Могили поступилась у дебютному поєдинку ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. Бруно Таффи и Лео СантанаЛига чемпионов УЕФАЛига чемпионов теряет еще одну командуИспанияМатч за Суперкубок Іспанії прийматиме С’юдад РеалСербияДиваней переходит в «Экономац»Экстра-лига Кращі команди України, Польщі та Білорусі зберуться на “LVIV OPEN CUP 2018”Экстра-лига«Сокіл» зіграє з чемпіонами трьох країнФутзал в миреНаші люди всюди: Іван Дєдунов – чемпіон ІзраїлюФутзал в миреНовости от FutsalMania: четвертый бразилец в «Спортинге» и пятая потеря Серии АПольшаЯнуш Шимура: «Скоро серебряный юбилей»ИспанияИспания. Лучшие голы сезона-2017/18. «Пенискола РехабМедик» и «О Парулло Ферроль»КазахстанДжон Леннон переходит в «Кайрат»ВенгрияСыграет ли «Раба ЭТО» в Лиге чемпионов?Польша «Гатта Актив»: курс на точкові зміниБеларусьСергій Малишко перейшов до БЧ

Віталій Дзюба: «В Житомирі на чемпіонаті U-11 побачим чимало перспективних дітей»

 

Капітан "ІнБев/НПУ" Віталій Дзюба – про чемпіонат України (U-11)

Гравець збірної України з футзалу та капітан екстра-лігового ІнБев/НПУ Віталій Дзюба став гостем 2 туру чемпіонату України з футзалу серед дітей U-11, який 13 лютого стартував у Житомирі. На відкритті турніру він не лише власним прикладом надихав дітей, а й пообіцяв подарувати свою футболку збірної кращому гравцю змагань у нашому місті. 

 Насправді дуже приємно, що мене покликали на цей турнір і я зміг подивитися на дітей, які в майбутньому мають стати професійними футболістами. Можу сказати, що є дуже багато талановитих хлопців. Головне, щоб вони далі працювали і розвивалися. Думаю, що їх тренери зроблять для цього все можливе і в майбутньому вони стануть гарними футболістами. Не хочу когось виділяти, є, звісно, сильніші і слабші. Але в цілому турнір дуже хороший, всі команди на гарному рівні,  поділився своїми Враженнями від першого дня Віталій.

 Щодо нашої молоді з ІнБев-Junior, то потрібно враховувати вік  там діти на 2-3 роки молодші за своїх суперників, але практично нічим їм не поступаються і дуже здорово грають.

Згадав Віталій і про свої перші кроки у футболі. Тоді  головними мотиваторами для нього були спочатку батько та брат, а потім  перший тренер. А щоб зіграти на першому своєму турнірі і потрапити в команду, доводилося їздити за 40 кілометрів на тренування і активно готуватися самому.

- Пам’ятаю свої перші змагання. Мене ще не брали в команду, але запросили пограти за неї на турнірі. Проблема була в тому, що команда готувалася в Конотопі, а я жив в районі, за 40 кілометрів. Тому не міг, як всі, тренуватися по чотири дні в тиждень, приїздив лише на вихідні. Але я старався не відставати, багато готувався вдома. Після школи кидав рюкзак, брав м’яч і біг грати у футбол... Той турнірі наша команда виграла і мене взяли в основу, - розповів Віталій Дзюба.

Нагадаймо, що турнір в Житомирі триватиме два дні - 13-14 лютого. За його результатами дві кращі команди отримають путівки у фінал конференції "Центр".

Спортивний Житомир

Похожие Новости

Комментарии:

Вы должны быть зарегистрированы чтобы оставлять комментарии. Авторизуйтесь под существующим аккаунтом или создайте новый.

Futsalua © 2017 Проект разработан командой Futsal Ukraine. Все права защищены.